Şimdi Ara

YKS 2023 Hedef ilk 1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günün son konusu olarak bu konuyu açıyorum arkadaşlar.

2023'e kadar olan stratejimi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum.

TYT

---

Matematik: Birçoğunuz küçümseyecek fakat başladığım için Rehber Matematik kampıyla TYT'yi bitireceğim ve onun 49 gün kitabını + 345 Matematiği çözeceğim. (Eğer konular bittikten sonra yetersiz hissedersem ve çok boş vaktim olursa 3D'de çözeceğim.)

Biyoloji: Selin Hoca ile izleyip bol bol test çözeceğim tahminen 2 kaynak bitireceğim biri biyotik diğeri 345 olacaktır diye tahmin ediyorum.

Fizik: RamseyBolton'un önerdiği Özcan Aykın üzerinden gidip 345'i bitireceğim.(AYT ile TYT fizikte çok fazla benzer konu olduğundan AYT çalışırken TYT'de çalışmış olacağımı düşündüğümden AYT Fiziğe abanacağım.)

Kimya: Benim hocam görkem şahinden konuları izleyip test olarak 345 veya palmeyi çözeceğim.

Türkçe: Konular zaten bitti ama tekrar etmediğimden unuttuğum epey şey var tekrardan baştan not çıkartıp her hafta 1 tane deneme çözüp paragraf ihtiyacımıda öyle karşılayacağım.(Altın Karma'nın çıkmış paragraf soruları kitabınıda çözüyorum az kaldı zaten.)

Geometri: 345 veya Acil geometriyi çözeceğim fakat youtube kanalı konusunda çok kararsızım kenan karaya iyi diyende kötü diyende çok fazla.

TYT Sosyal: Apotemi Sosyal özet kitabından notlar çıkartıp MEB'in dağıttığı 3 Adımda serisi kitaplarından o konuları çözeceğim.(Kitaplar zaten ince olduğundan ayırmam gerekenden fazla zaman ayırmayacağım ama coğrafyaya ekstra bakacağım çünkü bilgi yoğunluğu daha fazla.)

AYT

---

Matematik: Hangi kanaldan izleyeceğime hala karar vermedim ama test kitabı olarak 345 ve Karekökü çözeceğim eğer zamanım olursa Acili de çözeceğim.

Fizik: Konu anlatımını özcan aykından izleyip soru olarak 345 ve Bilgi Sarmalını çözeceğim.

Kimya: 345 veya orbital bitireceğim eğer denemeler için yeterliymişim gibi hissetmezsem ikisinide. Kanal olarak muhtemelen benim hocam görkem şahin.

Biyoloji: Konu anlatımı selin hoca, soru bankası olarak 345 ve biyotik çözeceğim.

Hedefim Kasımın başına kadar TYT'yi, Nisan'ın başına kadar AYT'yi bitirmek. AYT bitince deneme abanacağım çok fazla yanlış çıktığını düşündüğüm konuların üzerinden geçip son tekrarlarımı yapıp denemelere abanacağım sadece. Bol paragraf bol çalışma ile arkada yanlış soru bırakmayacağım yanlış soru çıkınca şaşırıncaya kadar basmaya devam.

Hedef ilk 1000 İTÜ Ceng, sebebiyse verdiği burslar. Geçen sene çok daha iyiydi ama verdiği yurt bursu bile bana yeterli olacaktır. OBP 85 ama seneye tekli yıl olacak sınav umarım zor olurda OBP'nin etkisi bir nebze azalır.

Ülke ekonomisinin içinden geçenlerle alakalı makaleleri redditten yazıyordum buradan da bişeyler eklemek isterdim ama hedefim var ters kelepçeye şu anlık hazır değilim.

• Dün akşam yazdım da geç olduğundan kimse görmedi galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baaarilar şimdiden hocan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeter artık çocuk adam günde 10 tane konu açma

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt
    Senin için dokuza indiricem

• Hocam 345 kimya kullanmak istediğinize emin misiniz

• hocam kenan kara kötü diyen kimse söyleyin

en kötü dersimdi geo ve ciddi kötüydü 2 3 net yapıyodum eylülde genel denemelerde falan. kenan kara + 1 kitapla üçgenleri bitirince direk 7-8e fırlamıştım adam geometri çözmeyi öğretiyo

eyüp b ve kenan karayı savunurum laf edeni çeker vururum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eastai kullanıcısına yanıt
    Aytde mi tytde mi ve neden?

• Evet beyefendi bu arkadaş

• Test kitabı olarak ne kullandın

• karekök tyt geometrinin klasik testleri (yeni nesil testleri çok tırt) ama kitap ahım şahım bi şey değil başka kitaplar da iş görür. full yeni nesil kanser bi şey olmasın yeter

• Acil çözücem

• Vur hadi göğsümden hadi. İkisini de kullanmadım, geometri full yüksek ihtimalle 2 sınavda da. Kenan kara Nevşehirdeki uçan balonlardan sonra tarihin en büyük balonudur

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    hocam dünyada sadece bu 2si yok sonuçta

• Öyle tabii. Ama bu kenan karanın kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.

Menan komutanımın askerleriyiz hüloğğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 24 Temmuz 2022; 16:48:39 >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    özgür sen 1 2 video izle öyle karar verirsin

• geometride erhan ardıç iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geometri de konu anlatımına gerek var mı ben formüllere bakıp direkt soru bankasına geçiyom

• Hepsini deneyebilirim diye düşünüyorum

• Netin ne durumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.