Arkadaşlar uzun bir süredir foruma giremedim ve malumunuz şifremi unuttum ve yeni kullanıcı kimliği oluşturdum.
soruma gelirsek, arkadaşlar ben de k800 ve mpx200 var. ancak mpx i el den çıkartıp yerine;
500-600 ytl arasında piyasının orta özellikli 2. el telfonlarından almayı düşünüyorum. ancak hangi telfonu alayım die kararsızım ve sizlerden yardım istiyorum.
benim düşündüğüm 2.el telefonlar; w800 v3x
ama sizler de ya bunlardan yada aklınızda olan telefonları 0 ve 2.el olarak ayrı ayrı yazarsanız sewinirim....
tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bence 2. el w800 weya w810i
v3x itunes modlu al bence
w810i ideal telefon
w810i al
HOCAM MPX200 gibi fenomen olmuş bir telefonu kullandıktan sonra o söylediğin telefonlar seni kesmez. bence işletim sistemi olan bir telefon kullanmalısın imzamdaki link e bir baksana. bence sana uygun...
quote:
Orjinalden alıntı: bykara55
Arkadaşlar uzun bir süredir foruma giremedim ve malumunuz şifremi unuttum ve yeni kullanıcı kimliği oluşturdum.
soruma gelirsek, arkadaşlar ben de k800 ve mpx200 var. ancak mpx i el den çıkartıp yerine;
500-600 ytl arasında piyasının orta özellikli 2. el telfonlarından almayı düşünüyorum. ancak hangi telfonu alayım die kararsızım ve sizlerden yardım istiyorum.
benim düşündüğüm 2.el telefonlar; w800 v3x
ama sizler de ya bunlardan yada aklınızda olan telefonları 0 ve 2.el olarak ayrı ayrı yazarsanız sewinirim....
tavsiyelerinizi bekliyorum...
bende çok temiz w800i var pm attım sana. Kaçırma derim