Şimdi Ara

0000000 ı kesebilrmiyim ben (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen 00000 bırak sen burcanı bile kesemen
  • lvl kas kesersin sana bağlı bişey
  • yuh bea ne bu adam bişey sormus nah ksersin nuh ksersn forum burası ya kahvemi insan gibi konusun
  • birak o i...ti beni bile kesemezsin sen
  • serverler arası savaşta aresle cypher eşleşirse sen gel beni kes itemlere bak +7 shell gövdelik +6 shell elimde +8 raptor var takılar enugui bi taneside enigue +1 takım str 9 1 tane ring str 10 gel beni kes lvlimde 67 nickimde bozo_akrep üzülme ben sana yumrukla dalıcam sen normal vurursun muahhha
  • 0000000 kesebilmen için öncelikle onun lvl seviyesinin demiyelim full dexin olması şart ve sonra onun itemlerinin yaklaşık aynıs olmazsada shell +8 shard +8 diyelim ve kabiliyetli yani combine yapman lazım ki o adam zati combine yapıyo bence kesmen imkansız gerci şansın gülerse olabilir neden olmasın
  • off allah askına bılemeden konusmayın zero da ıkı tane +8 shard gowdelık shell +8 takıları bılmıorum unıque hdır elf belt falan ama cz de adamın cogu ıtemı rare ıtem +5 fp ( spear 25 warıor gordumu bunu gıyer asas gordumu half plate dagger defece30 bunu gıyer pıreste club yada sword gıyer adam 70 we delı gıbı pk yapıo bılemden +10 mırage mıs shell +9 mus deosunuz bıde +16 takılar war nıe +10 salıosun kı ozaman .........................................

• quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

lvl 60 shard +8 fpler +7 dex bonus 00000000 ı kesermiyim

simdi sende sharp var ama hala fp lisin??
    ne garip yoksa 82 hp gerisi dex mi oldun??
    000 f9devili kesti sen önce gel beni kes o halinle sonra git 000 ı kesmeyi dene
    roguenin babasi gelse(aman 000 gelmesin)topunu kesiyom..
    zuahahah
    ey türk gencligi ne cılgınsın aq

• dalga geçmeyin adamla ya.ayıp. zeroyu çooook rahat keser. baksana adamın itemlerine

• evt ne alaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

lvl 60 shard +8 fpler +7 dex bonus 00000000 ı kesermiyim

sadece sana gülerim bişeye yaramaz shardalrın +8 olması diğer itemler önemli ve 60 lvl de kesemssin kolay kolay parasit ve malice atarlarsa belki oda zor gerçi ama nese

• ya arkadaslar birakin $u sacma topige yazi yazip durmayin ya bu kadar sacma bi soru olur yani
  • ne sallamsıın amaya +8 sard ı var +7 fp sı var yuh ben +8 cıtın set vardı elımdede +8 md vardı a.q sard olucak +8 sellden asagı gıymem
  • Ya su Zero nun nesini begeniryorsunuz anlamıyorum adam bize kfr edio siz hala adam bole adam sole paso fiso yaponuz nerde su turk gencligi su knigt dan baska konu olsa hemen cıkısrsınız diyelim amerikalı bir asker turk askeri oldurdu.hmen herkes tepksini koyar peki su adamada tepkinzi vursanıza.her defa topic acılor.deliriyorum.
  • kesersin. Zero üstüne bişe giymesin. Massive torment falan felan yesin. Bide takıları çıkartsın. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

imkansız değil...

imkansız.bende sevmiuorum zeroyu ama düşmanını tanıman lazım.lütfen sallama
  • quote:

Orjinalden alıntı: flondro

kesersin. Zero üstüne bişe giymesin. Massive torment falan felan yesin. Bide takıları çıkartsın. Kolay gelsin.

e onun yerine zero dalmasın daha kolay
  • Bi deli kuyuya taş attı kırk tane akıllı hala uğraşıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: kayipbalik

artık 0000000 kesrsin nie diyecek olursan charını sattı ezüq oynuyo charla adam oynamayı bilmio o yüsden kesebilirsin ama gerçek sahibi olsaydı senin itemlerin ondan daa ii olsa bile kesemezdin

Satdığına Dair Kanıt ??

Hurafeyle Gelip Sallamayın Burda ya

+1905
    çok dogru sölüyosun kardeş nerden bilion sen sattıgını asker arkaaşın fln mı 0000000?

• quote:

Orjinalden alıntı: expresci

zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...

nerden sallıyosun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.