BEN ZERO ZEROYU KAROMBOLDE YATIRDIM +8 RAPTOR SHELL TAKIM +7 VAR LVLDE 65 MASTER WARRİRORUM SEN GEL BENİ KES HP 4K ZAUHAHAHA SEN RÜYANDA BİLE KESEMEZSİN MUAHAHA
Abi o arkadas lvl 70 sen 60 sence bu sana nasil geliyor kesebilirim gibimi kesemem asla gibii ?
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkDEVIL
adam paperdır 82 hp basmıştır gerisi dex dir ala ala Ama 0000000 ı kesemessin. Dikkat ederseniz alkoc adlı asasininde md +8 leri vardı ama üstü fp idi.
adam hp deil dex im yermio dio dikkatli oku sallama....
quote:
Orjinalden alıntı: _Elisha_
ya kardeş sen kendini ne sanıon ya 0000000 yi kesecekmiş sen ilk önce zero part2 yi izle sonra o charla oynamaya yüzün olurmu acaba ben nasıl oynuyorum bu oyunu dersin 2 27 arası 11 dmg wuruom genede o adamla başa çıkamam sen 60 lwlde o adama kafa tutuyon ayrıca ark lar doru dio +8 duel shard olan adamda +7 fp olmaz onları satıp +8 chitin we +8 mirrage alırsın biraz az salla
neden giymesin adam dex i çok olsun diye hp sini +7 rogue fp ye göre ayarlamış ve dexi daha çok olmuş böyle bi ark var mirageler +7 61 level derunun fln yanına gitmeden yatırıo
çok kolay olur değilmi benim için ama lvl 66 geçen varsa söylesin kaldım onda
konuşulmaya deymez bir konu
quote:
Orjinalden alıntı: GangSTAz
ŞİMDİ Bİ KERE SALLAMAYI BIRAK
+8 SHARD OLAN ADAMIN CHİTİN SHELLİ DE OLUR FP İLE GEZMEZ.....FPLERİ COPE ATAR.......İLK ONCE ATIP TUTMA DAN ADAM GİBİ TOPİC AÇ....
adam +8 shard war demıo +8 fp +7 dex bonus war dıo
Saçmalamışsın Kardeş !
TEK SPIKE
quote:
Orjinalden alıntı: GangSTAz
ŞİMDİ Bİ KERE SALLAMAYI BIRAK
+8 SHARD OLAN ADAMIN CHİTİN SHELLİ DE OLUR FP İLE GEZMEZ.....FPLERİ COPE ATAR.......İLK ONCE ATIP TUTMA DAN ADAM GİBİ TOPİC AÇ....
sen ilk önce git videosunu izle öyle gel zero videoda kafasındakini fp ile değiştiriyo 5v1 dalarken
sen fp takılmaya devam edersen bırak 00'ı kesmeyi 000 yanından geçer ne oldu bana dersin bi bakmışsın ki yerdesin
kessen nolcak ki ?
hehe o zman her 60 olan 0000000 ı kesse adam movielerde kimi keserdi
quote:
Orjinalden alıntı: zerta
quote:
Orjinalden alıntı: expresci
zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...
nerden sallıyosun
harbiden ya +10 md yok +21 shell set adam gm sanki nerden sallarsınız byle şeyleri kendini ne sanıyosun hey alam ya ancak ben böle konulara bir yerlerimle gülerim topici acan kardesımızdede shard varmıs 7 dex bonuslar varmıs e kırılma ama zeroda 1500 buflu 4000 küsür can var yanlıs hatırlamıyorsam tek basına dm donuyor minor kullanarak dm senın gıbılere 2 atar adam tek donuyor 70 lwl f9devili kesiyor oyunu bitrmiş o adam zeroyu tanımadan etmeden soruyorsunuz kesermıyım kesemezmıyım yarın oburgun adama ks yaparsınız kesersınız topıce koyarsınız zeroyu kestım dıye kım ınanır senın kafa kafaya aldıgına?
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: _Elisha_
ya kardeş sen kendini ne sanıon ya 0000000 yi kesecekmiş sen ilk önce zero part2 yi izle sonra o charla oynamaya yüzün olurmu acaba ben nasıl oynuyorum bu oyunu dersin 2 27 arası 11 dmg wuruom genede o adamla başa çıkamam sen 60 lwlde o adama kafa tutuyon ayrıca ark lar doru dio +8 duel shard olan adamda +7 fp olmaz onları satıp +8 chitin we +8 mirrage alırsın biraz az salla
neden giymesin adam dex i çok olsun diye hp sini +7 rogue fp ye göre ayarlamış ve dexi daha çok olmuş böyle bi ark var mirageler +7 61 level derunun fln yanına gitmeden yatırıo
tmm kardeş adam +7 fp set giyecek kadar hp wermiş o zmn şunu anlatsın zeropart twoda 0000000 petmagiciana malicesiz 2800 wuruyo townun önünde bu arkadaşa o defansla kaç wurur???
siz 0000000 yi bebek sanıyosunuz galiba o adam bu arkadaşı spike we thurustu kullanmadan keser
ZOR KESERSİN SEN 0000000 İ ADAM F9DEVİLİ KESİO
abi cok kolay sen bu adamı kesersin hatta sen git GM i kes sende bu saflık olduu sürece