Şimdi Ara

0000000 ı kesebilrmiyim ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 60 shard +8 fpler +7 dex bonus 00000000 ı kesermiyim

• zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...
  • ŞİMDİ Bİ KERE SALLAMAYI BIRAK

+8 SHARD OLAN ADAMIN CHİTİN SHELLİ DE OLUR FP İLE GEZMEZ.....FPLERİ COPE ATAR.......İLK ONCE ATIP TUTMA DAN ADAM GİBİ TOPİC AÇ....
  • artık 0000000 kesrsin nie diyecek olursan charını sattı ezüq oynuyo charla adam oynamayı bilmio o yüsden kesebilirsin ama gerçek sahibi olsaydı senin itemlerin ondan daa ii olsa bile kesemezdin
  • nie ki ben dexim fp giyecek kdr
  • imkansız

quote:

Orjinalden alıntı: lvl 65 DEX_ROGUE

lvl 60 shard +8 fpler +7 dex bonus 00000000 ı kesermiyim

• sen o itemlerle beni kesemessin +7 fp ile benden kafadan 1 k damage yersin ki bi k yersen zaten yaklaşamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nie ki ben dexim fp giyecek kdr

KUSURA BAKMA AMA HAKKATEN SALLIYOSUN DEX İ FP GİYECEK KADAR OLAN ADAM +8 SHARD TUTAMAZ ELİNDE...........SALLAMAAAAAAAAAAAA..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: expresci

zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...

zero'nun elinde +10 md yok sallamayalım ltfn...
  • kesemesin !!!
  • ya kardeş sen kendini ne sanıon ya 0000000 yi kesecekmiş sen ilk önce zero part2 yi izle sonra o charla oynamaya yüzün olurmu acaba ben nasıl oynuyorum bu oyunu dersin 2 27 arası 11 dmg wuruom genede o adamla başa çıkamam sen 60 lwlde o adama kafa tutuyon ayrıca ark lar doru dio +8 duel shard olan adamda +7 fp olmaz onları satıp +8 chitin we +8 mirrage alırsın biraz az salla
  • hee kesersin ne varki zero zaten ezigin teki
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

ŞİMDİ Bİ KERE SALLAMAYI BIRAK

+8 SHARD OLAN ADAMIN CHİTİN SHELLİ DE OLUR FP İLE GEZMEZ.....FPLERİ COPE ATAR.......İLK ONCE ATIP TUTMA DAN ADAM GİBİ TOPİC AÇ....

ne alaka
  • dalga gecion galiba sen senin elinde +10 shardlar olsa bile 0000 a vuracan damage taş çatlasın 600
    o sana ise 1500 den aşağıya koymaz. bide sen shardları ytl ise satıyomsusn satıyosan ben bursadayım ilgilenebilirim
  • anlatılmak istenen olay senin saçma sorundan dolayı karışmış +8 shard alıcak parası warsa adam önce shardlardan başlamaz üstünden takılardan başlar ve 2 tane +8 mirage dagger yeter yani +8 shardla vuracağında damege e çok yakın damage verirsin vede boru gibide defansın olur tabi sen öle bişi sormuşunki ilk okul öğrencisi gibi tek bildiğiniz itemler zaten adamın elindekiler geçende yine bu forumda adamın biriside bende +8 shardlar var 51 lvlde dm kestim diodu
  • imkansız değil...
  • Bence kesersin taktik bu ii dinle beni bugun zero'yu kesmeyi çok düşün ve gece rüyanda elbet keseceksin ir hadi kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

imkansız değil...

hayatta imkansız diye birşey yoktur sadece zor wardır
  • quote:

lvl 60 shard +8 fpler +7 dex bonus 00000000 ı kesermiyim

tavukmu kesiyon sen ?

• quote:

Orjinalden alıntı: expresci

zuahahhaha sen 000 ı tanı önce elinde 2 tane +10 mir... üstü +8 shel set dex bonus takılar ful +12 dex ...

sen zero yu tanıdığına eminmisin ? sana varya koca bi diyorum 31513513541 tane topici açılmış bi adamı bu kadar sallayamazsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.