Şimdi Ara

0000000 vs Alkoc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi temenniler için teşekkür ederim.. İyi olmak varken neden kötü olalım..İnsan ca konuşana insanca cevap vermek insani bi hareket olsa gerek..Bizde ağa sız lan len lem siz herkese insanca cevap vermişizdir.. Bu arada 74 olduk bakalım 75 olup yeni skili görecez inş..

0000000 vs Alkoc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 13 Ekim 2006; 21:24:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Müslümanlara küfrettiğini gösteren 1 tane resim göster ( ps olmayan ).

Al Resmi Konuşma .. Tıkla Diceksinki Ps ! Olabilirde .. Resmin KsC Formatlısı CeeK Te Sanırım Eğer silinmediyse .. Ama silindiysede Adım Gibi Eminim .. Bu Ps Diil CeeK in İşi Gücü Yok Bunlamı Uraşcak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 12 Ekim 2006; 23:31:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Buyrun bakalım. Ares'teki denemelerim.

0000000 vs Alkoc

citizen neden boyle bı sacma konu acma ıstegı duydun anlamadım

• 0000000 hikaye ya
  • Herkesın Burnu Bır Karıs Havada
  • alkoc burda 00 burda değil yani kendini savunamaz bırakın bu işleri,
    bu arada 00 hayranı değilim bir tane bile videosunu izlemiş değilm hakkındada hiç araştırma yapmamışımdır ama bu çok yersiz bi tespit

adam müslümanlara küfretmiş olayını diyosunuz diyelimki doğru hanginiz hristiyanlara yada diğer dinlere mensup insanlara küfür etmiyorsunuz ????
    bırakın bu işleri ya
  • 0000 ın devri bitti çünkü minor kombo bitti ama adam hala süper geçen nychriside gördüm oda çok iyi değildi (ki onla kapıştım o r ile ben skill attım :) )
  • saol citizen arkadaş kimler kendilerini bişey sandığı bellio oldu terim emeğe saygı
  • 0000000 human onun dediklerini anlayamazki bişety yassada anlmasaz nede olsa salaklar
  • 000 küfür ettiği ps falan değil bilmeyen konuşmasın
    ben bilmiyorum ama Eğer özür dilemişse pişmansa konuyu kapatmak gerekir. Yok bişiy yapmamışsa biraz mesafeli olalım lütfen
    Biz türküz Diğer milletler 1 KASA DOMATESTEN 1-2 ÇÜRÜK ÇIKMASINA ALDIRİŞ ETMEYEBİLİR AMA 1 TIR DOMETESTEN BİLE 1 ÇÜRÜK ÇIKMASINI HAZMEDEMEYİZ ONA GÖRE BİRAZ DAHA DİKKAT
    Herkese güzel oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerta

0000000 human onun dediklerini anlayamazki bişety yassada anlmasaz nede olsa salaklar

hava atmaktan başları dönmüş bence
  • içinde insanlık olsun
  • İnsan burdan belli oluyor
  • 0000 denilen vatandaşla party de kasıyoruz eslant apost to flame mi ne varsa onda adama pm atıyosun cvp vermiyo klavyede kullandığı şeyler ++++ pls bu kadar alkoc arkadaşımız ALLAH senden razı olsun pm ye cvp veriyo adam benliğini kimliğini unutmamış bizden birisi olduğunu her zaman gösteriyo ben bu oyuna yeni başladım ardream cıyım 1 ay oldu nick im SheKiLL18 ama iyiyi-kötüyü ayırt edebiliriz ALKOc abimizin PK video su varmı bilmiyorum izlemedim 000 izledim oyunculuk olarak sağlam ama insanlık olarak harbi 0 adam alkoc abimizi izlemediğim için oyunculuğuma lafımız yok ama insanlık olarakta 1 numara adam
  • slm millet ben alkocun kankisiyim suanda 75 lvl oldu kendisi
    alkoc ALLAHIN adamıdır her zaman herkese yardımcı olmaya calısır
    BENDE SAHSEN ARESTİN KRALINA LAİK BİRİSİDİR
  • ya bende pvp yaptılarda videosunu koydun sandım
    gerçektende zeroya kaç kere pm attıysam hiç cvp vermedi (afkda değildi czde townda dolanıyodu) bi oyun için havalara girdi yaw herife madalya takıcaklar sanki
    alkoca attığım ilk pmde hiç bekletmeden direk cvp yazdı tşkr ediyorum kendisine

bide pvp yapsanızda ikinizin videosunu izlesek ya çok merak ediyorum nasıl bişey olucağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 19 Ekim 2006; 11:28:41 >

• video gelicekmi ben bu resimden pek bişi anlamadım açıkcası
  • pardon yanlış anladım yani resimde 0000000ın havalı olduğını açıklamaya çalışıon
  • mesela kendini düşün sen 0000000 gibi olsan günde 100 tane pm geliyor cevap verirmisin.ben alkoc u tanımıyorum ama 0000000 yi herkez tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 19 Ekim 2006; 12:27:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.