Bildirim
0000000 vs Alkoc
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
0000000 kendini bişey sanıyo olay sadece bundan ibaret sonuçta kendi de insan bazen bunu unutup havalara giriyor 2 gün de beklesen sana slm vermez o -
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
0000000 kendini bişey sanıyo olay sadece bundan ibaret sonuçta kendi de insan bazen bunu unutup havalara giriyor 2 gün de beklesen sana slm vermez o
tamamen katılıyorum
0000000 = Out
Alkoc = İn
bu arada 0000000 a
-
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
0000000 kendini bişey sanıyo olay sadece bundan ibaret sonuçta kendi de insan bazen bunu unutup havalara giriyor 2 gün de beklesen sana slm vermez o
eve wlala -
Citizen ben anlamadım desem
Hocam birisine PM atmışsın cevap vermiş diğeri vermemiş bir çok sebebi olabilir yani çok bi mâna katamıyorum bu resime... -
-
Haklısın ama düşün 0000000 kim bilir dakkada kaç kişi pm atıyo ona da hak vermek lazım -
sıfır sıfıra nie pm ation babanın oğülumu ben 64 lvlim lufer town a gelmeye korkuyom abi 100k abi görevimi yap abi şu abi bu ben olsam bende cvp vermezdim hatta pm kapatırdım -
ne yani biri pm ye cevap verdi die iyi diyeri vermedi die
kötü mü her gelen pm le ugrassa oyun oynayamaz -
alkoc bu forum daydı belkı eskılerden kalma warsa hatırlas bırıyle pm den kufurlesmıs banlanmıs ozaman lar cok guzeldı topic sıf mechant yapıyodum donanım haber okuyum dıe
-
selam verene selam almak da yorulcak bişi yok her zaman selamı almak insani bi hareket bana göre.. ama selama cevap verilmediği zamanlarda olabiliyor... afk olursun charı bırakırsın 2 saat gelmessin bakarsın mesajlar onlar olmuşş kimi selam vermiş gitmiş kimisi küfür etmiş.. kimisi bi yerin mi kalktı nie cevap vermiosun demişş :)) kimisin 10 k 100k 1000k ve katlarını istemiş... kimisi item istemişş kimisi ko da ki hayat hikayesini kendi sorup kendi cevaplamışş bunlar çok olağan şeyler.
ben elimden geldiğince hertkese yardım etmeye çalıştım ama item para pls işlerine gelemem açıkcası..Oyun zaman emek le bir yere geliorsun hiç bir zaman hazırcı olmamak lazım.. yani ben dilenerek bi yerlere gelenlere slm vermediğim için kötü olmuşumdur oldumsa yoksa slm vermekle almakla parmaklarımız kopmaz arkadaşlar.. marifet bile diğil selam almak almamak abes bana gçre...
ama bazen gerçekten can sıkıcı olabilior.. cz modunda gelen sorular ..
ağa beni kassana
ağa para pls item verrr vsvss ee bunlarada özel cevap yazarsak zaten oynayamayız.. Ben pm hiç kapatmıyorum ama herşeyede cevap veriorum edsem yalan olur .. bi yerden sonra o kadar bunalıyorsunuz ki küfür edenler surekli bişi isteyenler.. bu ara letterle gelen küfürler moda oldu :)) ..
herneyse ben selam almanın marifet diil almamanın abes olduğunu düşünüorum.. Yabancılar ın bizim kadar bu tür şeylere ilgisi ollmayabilir. oyunun buyuk kısmı türklerden ibaret o yüzden bizler daha yoğunuz bu oyunda..
00000 nychris lordos ne biliyim bildiğiniz adamlara gelince.. bunlarla oynayan çok insan var.. char sahipleri genelde oynamadığı içnde cevap vermezler...
-
yoo alkocun hakkını yememk lazım ogun moradonda slm verdım ufakta olsa sohbet ettık kendısıyle sonucta cz ye gecıyorum dedı sohbet olebıttı yanı adam turkkardesım olay bıttı aynı sekılde dh den tanıdıgım tum areslıler mutlaka dhlı bır oyuncuyla sohbet edıyor -
alkoc kim bu arada -
Ben 00 ile yarım saat boyunca sohbet ettim adam 1 kere bile cevap vermemezlik yapmadı ( ben sohbet ederken işi yoktu ) , sonra adam ben çıkıyorum dedi çıktı. Yani hemen öle atlamayın 00 kendini bişi sanıyo diye.
Tabi 00 orc olmadan önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 10 Ekim 2006; 14:50:47 > -
0000000 70 level elinde +8 shardvarken, alkoc 55 leveldi elinde daha +1 shard vardı....ona göre yani... -
0000000000MIDIR NEDİR HERNE KARIN AĞRISIYSA ADAM OYNAMAYI BİLE BİLMİYO SENİN O DENME YAPTIIN 21 LVL ASASİNİN BİLE O ADAMA BİN BASAR MÜSLÜMANLARA KÜFREDEN ADAM DAN NE BEKLİYONUZ SİZ DAHA İYİSİNİZ ONDAN -
Müslümanlara küfrettiğini gösteren 1 tane resim göster ( ps olmayan ). -
anLamayan arkadaşlar için söLüyorum ..citizen kardeşim..alkoc la 0000000 a yaşamsaL bi vs yaptı hangisi insan onu test etti
alkoc herzmn kigibi gösterdi insanlığını
-
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
''Ama düşün 0000000 kim bilir dakkada kaç kişi pm atıyo ona da hak vermek lazım''
Topıcte gördüğüm en mantıklı cevap
Eğer herkeze slm veriyo olsaydi 0000000 Bu kdr ünlü olmazdi eminim. -
quote:
Efsane34
Citizene Kimse Haksız YEre Laf ATamaz .. adamın AFK Olması HAricinde Çok Doru Bİr Tespit..
Çok doğru diosun karde$ afk olması dı$ında Citizen Çok doğru bi tespit yapmı$ ayrıca alkoc en kraL insandır oyunda.. eskiden oyun arkımdı .. Eski charımda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMFaLL -- 12 Ekim 2006; 18:28:36 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X