Şimdi Ara

0000000 vs Alkoc (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ssshealsss

mesela kendini düşün sen 0000000 gibi olsan günde 100 tane pm geliyor cevap verirmisin.ben alkoc u tanımıyorum ama 0000000 yi herkez tanıyor.

Bende katılıyor onu birak benim warrior okadar taninmis degil ama en azindan gunde 100 tane clan 100 tane selam-aga bakarmisin gibi pm geliyor simdi biz napalim hepsini yanit yazip oyunmu oynamayalım yoksa oyun oynıyıp pmleremı bakmayalım?
    Sen olsan hangısını tercıh edersın
  • alkoc kanka sen bın bası oldun forum ayrılmadan once eskı bır kac topıc buldum okuyodum o zaman yuzbasıydın bolunmeden yaklasık 1 ay once ama haırlı olsun senı aramıda gormekten memlun oldum aglamak ıstıyom ıns eskısı gıbı olur forum
  • Artık heralde bana laf düsmez.Alkoc hatırlar beni zamanında.Hacklendikten sonra bir defa daha oynayamadım.Hatta hackleyenler charımı bile elimden aldı saglık olsun.Ama Alkoc kendisine baya bir fan bulmus.Zamanında Frapsimde gormek istemistim ama kabul etmedi.Neyse tekrar dönücem.İnsallah tekrar gorurusuruz Alkoc...

Saygılarımla..

SirGabriel
  • i love you alkoc

kanka sen baya adama benziosun 00 dene ipneyide hiç sevmiorum ama müslümanlara küfür ettiği için deil
  • Citizen istersen bu konuyu kapat belki 000 afk dedir ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

iyi temenniler için teşekkür ederim.. İyi olmak varken neden kötü olalım..İnsan ca konuşana insanca cevap vermek insani bi hareket olsa gerek..Bizde ağa sız lan len lem siz herkese insanca cevap vermişizdir.. Bu arada 74 olduk bakalım 75 olup yeni skili görecez inş..

inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

quote:

iyi temenniler için teşekkür ederim.. İyi olmak varken neden kötü olalım..İnsan ca konuşana insanca cevap vermek insani bi hareket olsa gerek..Bizde ağa sız lan len lem siz herkese insanca cevap vermişizdir.. Bu arada 74 olduk bakalım 75 olup yeni skili görecez inş..

inşallah

vaşş o adam ne öyle bide beşinci skill ney hiç görmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: Jaresd

Artık heralde bana laf düsmez.Alkoc hatırlar beni zamanında.Hacklendikten sonra bir defa daha oynayamadım.Hatta hackleyenler charımı bile elimden aldı saglık olsun.Ama Alkoc kendisine baya bir fan bulmus.Zamanında Frapsimde gormek istemistim ama kabul etmedi.Neyse tekrar dönücem.İnsallah tekrar gorurusuruz Alkoc...

Saygılarımla..

SirGabriel

evet :( iyi oyuncuydun yapanların Allah belasını versin..

arkadaşlar sonuçta bizde insanız bu 1 oyun ve oyunda bazı değerleri kaybetmemek lazım. İnsan gibi konuşana insan gibi cevap vermek zor diil ama inanın o kadar çok küfür hakaretler gelio ki oyundan soğuyorsun..

Bu arada artık dengeler eşit gibi kosperler hariç tabi... zamanında bizler ezik ezik cz de onların avı olarak gezerken şimdi 00000 lar nychris ler yalan oldu.. Nedeni de artık onlar gibi itemleri levelleri olan bir çok adam var. Videolarında izlediyseniz 5-6 kişi aldığı adamlar yarısı ya da 1 çoğu fp li düşük levelli kişiler. Şimdi öyle 5-6 kişi alması kolay diğil. Ve de ctrl bugu kalktı artık hem elle minöre assalar olarak abanamıyoruz hemde o program kullandığını söyleyen 1 çok kişi var ve hatta 1 önceki patchde bile oto matik minor kullandığını söleyen kişiler var şimdi elde 1 program full item ve ellde takviyeli ki ctrl de yanında minor oldumu ölümsüz olmak zor diğil..

Su an ares te bir çok kişide + lı adamlar var ben bile +3 uniq full itemli adam gördüm yani sen ne kadar iyi olsanda karşındaki adamlarda delicesine item varken çok ta bişi yapamassın. Ben nacizane itemlere sahibim aman aman itemim yok kendi çapımda takılıyorum iyiyim die 1 iddiam yok. Bu levelde bu itemde 800.000 np ye sahibim şu an lord mozard nycris gibi idol adamlarda 2.5 milyon np var ve uzun zamandır np leri aynı yani zamanında kastıkları ile kaldılar.. yakında np listesi düzenlendiğinde göreceksiniz hatta eğer kendilerini 80 levelde editlettirmezlerse onlardna çok daha fazla np si olan çok daha fazla iyi olan adamlar çıkacak..

bu arada ss koyalım trol king keserken :)) item yok boş çıktıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 22 Ekim 2006; 21:08:10 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jaresd

Artık heralde bana laf düsmez.Alkoc hatırlar beni zamanında.Hacklendikten sonra bir defa daha oynayamadım.Hatta hackleyenler charımı bile elimden aldı saglık olsun.Ama Alkoc kendisine baya bir fan bulmus.Zamanında Frapsimde gormek istemistim ama kabul etmedi.Neyse tekrar dönücem.İnsallah tekrar gorurusuruz Alkoc...

Saygılarımla..

SirGabriel

evet :( iyi oyuncuydun yapanların Allah belasını versin..

arkadaşlar sonuçta bizde insanız bu 1 oyun ve oyunda bazı değerleri kaybetmemek lazım. İnsan gibi konuşana insan gibi cevap vermek zor diil ama inanın o kadar çok küfür hakaretler gelio ki oyundan soğuyorsun..

Bu arada artık dengeler eşit gibi kosperler hariç tabi... zamanında bizler ezik ezik cz de onların avı olarak gezerken şimdi 00000 lar nychris ler yalan oldu.. Nedeni de artık onlar gibi itemleri levelleri olan bir çok adam var. Videolarında izlediyseniz 5-6 kişi aldığı adamlar yarısı ya da 1 çoğu fp li düşük levelli kişiler. Şimdi öyle 5-6 kişi alması kolay diğil. Ve de ctrl bugu kalktı artık hem elle minöre assalar olarak abanamıyoruz hemde o program kullandığını söyleyen 1 çok kişi var ve hatta 1 önceki patchde bile oto matik minor kullandığını söleyen kişiler var şimdi elde 1 program full item ve ellde takviyeli ki ctrl de yanında minor oldumu ölümsüz olmak zor diğil..

Su an ares te bir çok kişide + lı adamlar var ben bile +3 uniq full itemli adam gördüm yani sen ne kadar iyi olsanda karşındaki adamlarda delicesine item varken çok ta bişi yapamassın. Ben nacizane itemlere sahibim aman aman itemim yok kendi çapımda takılıyorum iyiyim die 1 iddiam yok. Bu levelde bu itemde 800.000 np ye sahibim şu an lord mozard nycris gibi idol adamlarda 2.5 milyon np var ve uzun zamandır np leri aynı yani zamanında kastıkları ile kaldılar.. yakında np listesi düzenlendiğinde göreceksiniz hatta eğer kendilerini 80 levelde editlettirmezlerse onlardna çok daha fazla np si olan çok daha fazla iyi olan adamlar çıkacak..

bu arada ss koyalım trol king keserken :)) item yok boş çıktıı

alkoc ayıp olmasın bu konu sapıyo dimi

• ah be 1.5 senedır bu forumdayım eskıdende bole konu hep sapardı ama bnım hosuma gıdıyo sohpet oluyo
  • bu konuyu bırde beramus serverında goruselım buyrunuz aragorn44 delikanlılar gibi selam verıyor .. atalarımız ne demiş TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ..

http://img100.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img100/8650/1161515618j25.smil alın izleyin
  • adamın afk olmadını veya baska bişeyle meskul olmadını nerden bilion hemen camur atmak kolay neyse
  • İnsan insan olmadıktan sonra, Alkoc u uzun zmandır forumda goruyorum İyi bir insana benziyor
  • ne zamanlardı be
  • :))) çok zaman evet...

2004-2011 7 sene öncesi başlayıp biten bir macera idi..

selam sevgiler..
  • Anılarım depreşti vallahi.Hey gidi eskiler.Dual MD 8 i ilk alkocta görmüştüm ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

:))) çok zaman evet...

2004-2011 7 sene öncesi başlayıp biten bir macera idi..

selam sevgiler..

alkoc
  • İyi playerlar Her zaman Çekilmezler Kıskanılırlar..
    000000 hakkında cıkan söylentilerde uydurmacadır yok kfür etti falan faso fiso bunlar..
    Bizim zamanımızda wardı ve Adam oyununu Oynadı İSMİNİ YAPTI OYUNA NOKTAYI KOYDU BIRAKTI GİTTİ..
    000000 TEK SUCU OYUNDAN ZEVK ALARAK OYNAMASIDIR PROF. bir PLAYER:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.