Şimdi Ara

+0000123456 - Bu numara neyin nesi? Bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün beni +0000123456 gibi tuhaf bi numaradan aradılar. Anlamadım. Geri de dönmedim nolu nolmaz idye. Bi fikri olan var mı?

• anlayan arkadaşlarımız daha iyi cevap vereceklerdir.

ön bilgi sunayım.

sanırım e-kolay dı tam hatırlamıyorum. birisi e-kolaydan kredi alıp seni aramış. bilgisayardan arama yapıyorlar.
  • ya malesef derste olduğum için açamadım telefonu. müşteri hizmetlerini arsam onların daha dünyadan haberi yok. garip çıkar kokusu yakında. :)
  • biri sizi voip kullanarak bilgisayardan aramıştır merak edilecek bir durum yok.
  • walla numaradan da anlaşılacağı gibi servis numarası olabilir ama bilgisayardan arayan biri de olabilir
  • Daha önce bu konuda mesaj açmıştım.

Bir arkadaşın senin numaranı kullanarak Voip Programından Phone2Phone özelliği ile arama yapmış. Yani öyle bir numara yok. Arasanız bile numara yanlış der. Merak edilecek bir şey yok.
    Bende yapabiliyorum aynı şeyi
  • sen seçilmiş insansın
  • eğer hattın gizli numaralardan gelen çağrılara kapalıysa bu olabilir. bazı şirketlerin numaraları gizli olduğu için böyle numaralar çıkıyo ekranda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

sen seçilmiş insansın

kesinlikle
  • ben olsam tırsardım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

ben olsam tırsardım :)

Doğru dion nolur nolmaz tekrar aramamak lazım
  • bungee20 nin dediği bu bir voip numarasıdır skype üzerinden aranmışsınız olay bukadar.
  • devir değişti
    voip ilk defa duydum birşeyler öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

bungee20 nin dediği bu bir voip numarasıdır skype üzerinden aranmışsınız olay bukadar.

sadece voip ler değil, normal ip telefon numaraları da böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

bungee20 nin dediği bu bir voip numarasıdır skype üzerinden aranmışsınız olay bukadar.

sadece voip ler değil, normal ip telefon numaraları da böyle

ip telefonda voip sistemiyle çalışır sip yerine h323 proxy mgcp gibi protokolleride kullanır sonuç olarak olarak ip telefon = voip voip nedir ip üzerinden ses iletimidir yani ip telefonun hiç bir farkı yoktur sonuçta voip getaway ler üzerinden kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 11 Ağustos 2008; 23:48:00 >

• Skype tan arayınca gizli numara çıkıyordu hatırladığım kadarıyla...
  • skype rahat ol bendede yüklü bu numarayla arama yapılıyo
  • bu skype nasıl kullanılır?yurtdışındayken bunu kullanarak cep telefonu numaraları ücretsiz aranabilir mi?
    bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim bikaç gün sonra kıbrısa gidecem de
  • Bizimde DJERN diye bir arkadaşı aramışlar.. O kadar diyorum şoko partisi yapalım diye adamın işi gücü tel olmuş..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.