Şimdi Ara

000webhost yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 000webhost tan site aldım ftp den public_html nin içne dosyaları attım fakat site halen kapalı. Siteyi aktif hale getirmek için aşka hangi ayarları yapacağız lütfen açıklık getirin..

Daha önceki konulara baktım ama aradığım cevabı bulamadım
    Daha önce 000webhost kullananların cevap yazması daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler

04/08/2017 GÜNCELLEME

Bir senedir DH'a bakmıyordum. Yeni girip konularıma baktım. En azından neler olmuş bitmiş bi hortlatayım dedim.

Ben bu konuların yabancısıyım. Bundan bir sene önce lise 11. Sınıfa geçmiştim ve geçen yaz site nasıl kurulur onu kavramaya çalışıyordum. Araştırma yaparken 000webhost la karşılaştım. Site alabileceğimi sandım fakat işin mantığını aylar sonra biz.nf den site kurarak kavradım. Ve şunu çok iyi anladım ki domain olmadan host almak mümkün değilmiş. Bu gibi işlerle uğraşmak bilişim derslerimden başarıyla geçmemi sağladı. Şimdi 12. Sınıfa geçtim ve artık bu gibi işlerle uğraşmıyorum. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Angelripper -- 4 Ağustos 2017; 22:8:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hostingi buradan ücretsiz almanızı tavsiye ediyorumhttps://hosttr.in/portal/announcements.php?id=8

• Sizin bahsettiğiniz siteye baktım fakat ücretsiz host için 30tl domain ücreti istedi. host aldığımızda domain de halloluyor sanıyordum ama illa ayrı bir domain almak şartmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Angelripper

Sizin bahsettiğiniz siteye baktım fakat ücretsiz host için 30tl domain ücreti istedi. host aldığımızda domain de halloluyor sanıyordum ama illa ayrı bir domain almak şartmı?

Hayır gerekmiyor domain almak şart değil kendi kişisel domaininiz olsada olur
  • Biraz bekledikten sonra hala gelmedi mi siteniz?
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam daha açıklayıcı şekilde anlatırmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.