Arkadaşlar daha internetten indirdiğim oyunları genelde sağ tıklayıp klasöre çıkart diyince birleşiyordu hepsi winrar da. Bu sorun daha önce de başıma geldi.Yapamadığım için indirdiğim oyunu silmiştim.Ama yine başıma geldi yetti artık, Google'dan aradığım da hjsplit adlı bi programı tavsiye etmişler denedim ama işe yaramadı.Winrar dan hiç bi şekilde açılmıyor.Bu dosyaları bi klasöre çıkartıp oradan poweriso ile kuruyordum önceden ama klasöre çıkartamadığım için kurulumda olmuyor.yardımcı olursanız sevinirim.
tam sorunu anlayamadım ama __7-zip__ kullanyorum öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım bu arada metro 2033 güzel oyun ama korsana dikkat
Hocam oyunu zorrent den indirdim zaten? ayrıca daha önce de bu sorun oldu demiştim 7zip kurmustum o zaman ama niyese az daha pc'im çöküyordu (daha yeni pc) virüsde tarattırmıstım yoktu. Onun için 7zip'e yaklasmam bidaha.
ilginç 7zip kurupda bilgisayar çökermi ben 2 yıldır 7zip kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım daha öncesinde winrar kullanıyordum
Direk iso indirmek lazım
ilk dosyanın uzantısını rar yap winrar ile çıkartmaya başla sonra 2. partı isteyince uzantılı değiştir. bu şekilde açabilirsin kaç kere yaptım
@_dexter_ denedim hocam ama bu seferde dediğin gibi 2. dosyada 000 dosyasını istedi ama öyle bi dosya yok
2. nin uzantısını 002 yaz 3. 4. kendi kendine çıkarıtması lazım
002 zaten ama o 00 istedi
Hj Split adlı program ile birleştirebilirsin birtek. Bunlar HJ-Split ile bölünüp tekrar hj-split ile birleştirilebilen dosyalardır. Kimiside böyle yöntemler kullanıyor
Aşağıdaki anlatım alıntıdır. Kendim yazıp uğraşmak istemedim kusura bakmayınız.
HJ-Split nedir?nasıl kullanılır[resimli anlatım] Filmleri bölmek yada bölünmüş(hjspilt ile)olanları birleştirmek için kullanılan programdır. 1- Bunda da birleştirilecek seri halindeki dosyaların aynı klasörde olmasına dikkat edin. 2- Programı çalıştırın ve "Join" e tıklayın. 3- "Input File" tıklayın ve açılan pencereden birleştirilecek dosyalardan 1.sini seçin. "Open" tıklayın. 4- Şifreli bir dosyaysa muhtemelen şifreyi soracaktır. Şifreyi girin. 5- Otomatikman "Output File" penceresi açılacaktır, istediğiniz konumu belirleyin ve istediğiniz dosya adını yazın. 6- "Start" tıklayın, dosyalarınız birleştirilecektir --- Resimli Anlatım: 1) Zipten yada rar'ları açtınız ve aynı klasöre koydunuz. Karşınıza gelen parçalar bu farz edelim şekilde gör.gibi:
2) Programı indirdikten sonra çalıştırın karşınıza aşağıdaki menu çıkacak:
3) Yukarıdakli menüden Join'e basın karşınıza aşağıdaki gibi menu çıkacak:
4) Burda yapılacak işlemler (1) numara yazan yere (Input File) basarak en başta (Şekil-1)'de belirttiğimiz dosyaların olduğu klasörü gösteriyoruz.Program otomatik olarak 1 numarılı olanı görür zaten (Görmez ise 001 numaralı olanı yani 1. yi işaretliyoruz.). Bundan sonra yapılacak işlem Start tuşuna basmak. Böylece filminiz birleşmeye başlayacaktır.
Hocam mesajda belirttim hjsplit le filmi dediğin gibi birleştirebilirsin ama oyun olmuyor.Bizzat kendim denedim.
bu sorunu şu anda yaşıyorum,bir ara yapmıştım ama hatırlama güçlüğü sorunum var,hjsplit virüs uyarısı veriyor başka bir yolu olması lazım bilen varmı.....
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
[size=4]Hocam mesajda belirttim hjsplit le filmi dediğin gibi birleştirebilirsin ama oyun olmuyor.Bizzat kendim denedim.
Benimde indirdiğim bazı oyunlar böyleydi hjsplitle yaptım yani oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: GateKiller
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
[size=4]Hocam mesajda belirttim hjsplit le filmi dediğin gibi birleştirebilirsin ama oyun olmuyor.Bizzat kendim denedim.
Benimde indirdiğim bazı oyunlar böyleydi hjsplitle yaptım yani oluyor.
virüs total ile tarattım trojan bu program başka yapabilecek yokmu bunun kolay bir yolu var ya üstadlar.....
sorun çözüldü programın virüs enjekte edilmişini indirmişim,kendi sitesinden indirdim temiz çıktı bakalım birleştirecekmi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme