Şimdi Ara

0022 kodlu 3 kırmızı ışık hatası ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih : Amcaoğlu makinem 0022 kodlu 3 kırmızı ışık hatası aldı

Yasin : Peki bursada tamir edemedilermi

Fatih : Yok

Yasin : Peki İstanbulda

Fatih : Orda da yok

Yasin : Ya Amerikada

Fatih : Dostum dünyada yok

Yasin : Hmmm :( Acaba donanimhaber.com da var mıdır ?

Fatih : Olabilir

• fatih bak burda da kimse bilmiomuş
  • 0022 GPU Hatası veya GPU ısınması....

makınan fazla ısınmadan vermiş 3 kırmızıyı.... ara atik elektroniği yada özkan elektroniği konuş de böyle böyle.... eğer makineni yaptırırsan benim tavsiyem fan falan taktır.... hatta icin rahat etmesse dvd yi dışarı cıkarttır....... ama oda 100 de 100 cözüm olmaz... sadece böyle fazla ısınmadan veren 3k ya cözüm olur.... voltaj dalgalanması, bilinmeyen sorun, lehim sorunu falan var.... gerci lehim sorunuda coğunlukla fazla ısınmadan kaynaklanıyo diye biliyorum....
  • eywallah hocam benim makine değil amcaoğlunun makina , eğer atik yapabilirse saten haftaya xboxları pc kasasına koyup fanlarla donatcaz .. bi atikle görüşelim ..
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Bende bu hatayla kaybetmiştim eski konsolumu. Sanırım bu sorun kolay çözülemiyor.
  • aynı hatayı ben aldım.makina bir daha düzelmiyor.3 kere yaptırdım 3 gün içinde tekrar etti.0020 den sonra en kötü hata.hevesini kırmak istemem ama tamamen lehim kökenli bu hata yani düzelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

aynı hatayı ben aldım.makina bir daha düzelmiyor.3 kere yaptırdım 3 gün içinde tekrar etti.0020 den sonra en kötü hata.hevesini kırmak istemem ama tamamen lehim kökenli bu hata yani düzelmiyor.

bizde lehimden kaynaklandığını tahmin ettik ,, ısı yalıtım macunlarını yeniledik ve youtubede olan penny muhabbetinide yaptık ama sonuc yok ilk düzeldi ama sonra 1 saat gecmeden tekrar verdi bidahada yapamadık ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ben bunu anladım 3 kırmızıyı gördükten sonra tamir ettirip 1 sene daha kullanan görmedim demekki neymiş
    3 kırmızıyı gör ayvayı ye zaten bende ilk makinamı 3 kırmızıya kurban verdim şimdi halo edition kullanıyorum
    oda verirse kırmızıyı yine alırım ne yapalım 360 vazgeçilmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: replicadark

abi ben bunu anladım 3 kırmızıyı gördükten sonra tamir ettirip 1 sene daha kullanan görmedim demekki neymiş
    3 kırmızıyı gör ayvayı ye zaten bende ilk makinamı 3 kırmızıya kurban verdim şimdi halo edition kullanıyorum
    oda verirse kırmızıyı yine alırım ne yapalım 360 vazgeçilmez...

en son çıkan elitelerin anakartını ve iç tasarımını inceledim ısınma sorununa çözüm için baya güzel adımlar atılmış ,,, ama en garantisi pc mod yinede .. şu viseler bitsin yapıcam bende ... çünkü 3 kırmızı görmeden bişiler yapmak istiom gördükten sonra iş işten geçmiş oluyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.