Şimdi Ara

00447786205094 numara hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
22.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler vodafone ve iphone 5s kullanıyorum.bu numaraya telefon kendiliğinden sms atıyor ve faturama yansıyor attığı sms ler.Bu durum nedir ve nasıl çözebiliriz?Mutlaka başına gelen vardır.Böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

0447786205094 Nerenin Numarası?

0447786205094 numaralı hat, Türkiye'nin uluslararası arama kodu 0044 ile başlayan bir Birleşik Krallık (BK) numarasıdır. Bu, 447 ile başlayan bir mobil numaradır.

447 Hangi Operatöre Aittir?

447 alan kodu, Birleşik Krallık'ta Türk Telekom'a aittir. Bu, Birleşik Krallık'ta aramalar yapmak ve almak için İnternet Protokolü (IP) tabanlı telekomünikasyon hizmetleri sunan bir telekomünikasyon şirketidir.

447 Nerenin Kodu?

447, Birleşik Krallık'ın Londra bölgesine atanan bir alan kodudur. Bu nedenle 0447786205094 numaralı hat, Birleşik Krallık'ın Londra bölgesinde kayıtlıdır.

447 ile Başlayan Numara ile İlgili Diğer Bilgiler

• 447 ile başlayan numaralar genellikle cep telefonu numaralarıdır.
    • Bu numarayı aramak için Türkiye'den uluslararası arama kodunu (00) ve ardından Birleşik Krallık'ın ülke kodunu (44) girmeniz gerekir.
    • 447'nin ardından 9 haneli bir numara gelir.
    • SMS göndermek için 447'yi aşağıdaki şekilde yazabilirsiniz: +447786205094
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • International kullanıcısına yanıt
    Sorun sim karttan kaynaklanıyor, sim kart kısılerınde customer çare falan kayıtlar var onları sılersenız sorun hallolacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Sorun sim karttan kaynaklanıyor, sim kart kısılerınde customer çare falan kayıtlar var onları sılersenız sorun hallolacaktır.

Hocam nereden bulucam bu kayıtları?hangi menüden.bir yardımcı olsan ?
    İphone hiç kullanmadım, kullananlar yardımcı olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattı klasik bir telefona takın sim rehberindeki Vodafone ile ilgili kayıtları silin. Konuda geçen SMS numarası Vodafone UK ayar servisinin numarası. UK için üretilen bazı sim kartlar yanlışlıkla ülkemize geldiği için bu sorun oluyor eğer sim kartınızı değiştirirseniz kolayca kurtulabilirsiniz, değiştirmeyecekseniz sim rehberinde ne varsa silin sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Hattı klasik bir telefona takın sim rehberindeki Vodafone ile ilgili kayıtları silin. Konuda geçen SMS numarası Vodafone UK ayar servisinin numarası. UK için üretilen bazı sim kartlar yanlışlıkla ülkemize geldiği için bu sorun oluyor eğer sim kartınızı değiştirirseniz kolayca kurtulabilirsiniz, değiştirmeyecekseniz sim rehberinde ne varsa silin sorun çözülür.

Anladım fakat iphone kullandığım için nano sim kullanıyorum.Haliyle başka bir telefona takma şansım yok.Telefon ayarlarından silme şansım yokmu?
  • Kardeşim o normal o herkeste gidiyor İphonede FaceTime adlı uygulama var ona mesaj atıyor para kesiyor o uygulamayı devre dışı bırakın yada nasıl ediyorsanız kapatın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iban numarası hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım facetime'den dolayı telefonunuz sms atıyor.
  • Zorla türk telekom yada turkcelle geçirecekler sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: International
    Anladım fakat iphone kullandığım için nano sim kullanıyorum.Haliyle başka bir telefona takma şansım yok.Telefon ayarlarından silme şansım yokmu?

Sim numaralarına erişim gibi bir durum varsa oradan silebilirsiniz. iPhone telefonlardan anlamadığım için bu konuda yardımcı olamam.
  • quote:

Beyler vodafone ve iphone 5s kullanıyorum.bu numaraya telefon kendiliğinden sms atıyor ve faturama yansıyor attığı sms ler.Bu durum nedir ve nasıl çözebiliriz?Mutlaka başına gelen vardır.Böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum.

Yazdığın numarada 00'dan sonraki 44 İngiltere'nin ulusLar aRası kodu.

Ayrıca iPhone'lar bazı özellikleri (bu özellikler arasında face time ve iMessage var) kullanıma açabilmek için Apple firmasının İngiltere'deki merkeze sms atıyor.

SMS gönderiminin vodafone ile ilgisi biLe YOK, diğer operatöre numaranı taşısan bile iPhone'lar o sms'i gönderir. O özellik iPhone'larda kullanıcının erişemeyeceği yerde. ANCAK o özelliği ayarLaRDan kapatırsan sms gönderilMEZ.

Aynı anda iPhone 4, iPhone 5S ve iPhone 6S kullandığım için biliyorum. Ayrıca Telefon numaraları kıtaLara göre ayrılmıştır. Şöyle anlatayım;

** Kuzey Amerika'da olduğu için Birleşik DevletLer ve Kanada'nın numarası 1 ile başlar
    ** Mısır dahil Afrika kıtasındaki ülkelerin numaraları 2 ile başlar
    ** Avrupa'daki ülkelerin telefonları 3 ve 4 ile başlar
    ** Meksika dahil Orta ve Güney Amerika'daki ülkelerin kodLarı 5 ile başlar
    ** AvusturaLya ve yEni zELanda yani Okyanusya 6 ile başlar
    ** Eskiden Sovyetler Birliği olan şimdiki Rusya ve Kazakistan'ın kodu 7 ile başlar
    ** Çin Japonya Kore ve Uzakdoğu'daki ülkelerin teleFonları 8 ile başlar
    ** Edirne'den başlayıp Ortadoğu'daki ülkeleri de içine alarak Hindistan'ın çİn sınırına kadar olan bölgedeki ülkelerin telefonları 9 ile başlar.

Şu LinKTeN dETaYLı bilgi alabilirsin
    tr.wikipedia.org
    Uluslararası telefon kodları listesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararas%C4%B1_telefon_kodlar%C4%B1_listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 20 Nisan 2016; 15:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Beyler vodafone ve iphone 5s kullanıyorum.bu numaraya telefon kendiliğinden sms atıyor ve faturama yansıyor attığı sms ler.Bu durum nedir ve nasıl çözebiliriz?Mutlaka başına gelen vardır.Böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum.

Yazdığın numarada 00'dan sonraki 44 İngiltere'nin ulusLar aRası kodu.

Ayrıca iPhone'lar bazı özellikleri (bu özellikler arasında face time ve iMessage var) kullanıma açabilmek için Apple firmasının İngiltere'deki merkeze sms atıyor.

SMS gönderiminin vodafone ile ilgisi biLe YOK, diğer operatöre numaranı taşısan bile iPhone'lar o sms'i gönderir. O özellik iPhone'larda kullanıcının erişemeyeceği yerde. ANCAK o özelliği ayarLaRDan kapatırsan sms gönderilMEZ.

Aynı anda iPhone 4, iPhone 5S ve iPhone 6S kullandığım için biliyorum. Ayrıca Telefon numaraları kıtaLara göre ayrılmıştır. Şöyle anlatayım;

** Kuzey Amerika'da olduğu için Birleşik DevletLer ve Kanada'nın numarası 1 ile başlar
    ** Mısır dahil Afrika kıtasındaki ülkelerin numaraları 2 ile başlar
    ** Avrupa'daki ülkelerin telefonları 3 ve 4 ile başlar
    ** Meksika dahil Orta ve Güney Amerika'daki ülkelerin kodLarı 5 ile başlar
    ** AvusturaLya ve yEni zELanda yani Okyanusya 6 ile başlar
    ** Eskiden Sovyetler Birliği olan şimdiki Rusya ve Kazakistan'ın kodu 7 ile başlar
    ** Çin Japonya Kore ve Uzakdoğu'daki ülkelerin teleFonları 8 ile başlar
    ** Edirne'den başlayıp Ortadoğu'daki ülkeleri de içine alarak Hindistan'ın çİn sınırına kadar olan bölgedeki ülkelerin telefonları 9 ile başlar.

Şu LinKTeN dETaYLı bilgi alabilirsin
    tr.wikipedia.org
    Uluslararası telefon kodları listesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararas%C4%B1_telefon_kodlar%C4%B1_listesi

iyi güzel anlatmışsın kardeş de özelliği ayarlardan nasıl kapatıcam ?

iMessage için
    AyaRLar > Mesaj > iMessage Aç / Kapa özelliği en üstte..

Facetime için
    AyaRLar > FaceTime > FaceTime Aç / Kapa özelliği en üstte..

Her ikisini de açtığında sms göndermeye çalışıyor.
  • quote:

iMessage için

Facetime için

Dediğini yapmıştım gecen hafta.ama arada bir yine uyarı mesajı geliyor ekrana.örneğin imessage 'ın göndereceği sms operatörünüz tarafından ücretlendirilebilir, tamam ve iptal seçenekleri ile beraber.mecbur iptal diyorum.3 günde 1 ortalama bu uyarıyı alıyorum telefonda.
  • quote:

quote:

iMessage için

Facetime için

Dediğini yapmıştım gecen hafta.ama arada bir yine uyarı mesajı geliyor ekrana.örneğin imessage 'ın göndereceği sms operatörünüz tarafından ücretlendirilebilir, tamam ve iptal seçenekleri ile beraber.mecbur iptal diyorum.3 günde 1 ortalama bu uyarıyı alıyorum telefonda.

Bunun dışındaki olay kullanıcının ulaşamayacağı yerde diye düşünüyorum.

• iphone ile görüştüğümde numaranın operatör tarafından ücretlendirildiği söylendi. Facetime ve imessage kapatınca sorun net çözülüyor mu bir dahaki faturada bakacağım. Red tarifeliyim sırf her şey dahil olsun diye. Ne anlamı kalıyor o zaman. Aylardır iphone kullanıyorum ilk defa bu kadar fazla geldi fatura. Vodafone müşteri hizmetiyle yarım saat tartıştım bu yüzden. Özel numara deyip kapatıyorlar olayı bilmezden geliyorlar yok cep merkeze gidip bakın demeler falan.. oldu başka? Olay faturaya gelince nedense kimse bir şey bilmez ama müşteri çekmek için kırk takla atılır. Resmen sömürü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün turkcell hattımı taktım tam 8 tane bu numaraya mesaj göndermişim araştırdım face time i kapattım aynı zamanda i cloud u kapattım 3 tane daha gönderdi toplam 11 mesaj ve 11 liram bir saatte çöpe gitti ... Bende bu numarayı rehbere ekleyip sonrada engelledim , engellenen numaraya mesaj gitmez diye düşündüm şimdilik bişey yok bakacaz artık ...

• HORT 3 gün önce vodafone a geçtim şimdi benim başıma geldi,android kullanıyorum o numaraya mesaj atmış gözüküyor ücret çıktı,çözümü bulabildiniz mi neden oluyormuş?
  • Ne kadar dolandırıcı düzenbaz is var altından vodafone çıkıyor sonumuz hayır olsun
    VF'da faturalı denemek biraz yürek ister.

• İos da her sim kart değişiminde bir SMS atar bu numaraya, imsg facetime ve diğer pek çok ios servisi için önemli bir aktivasyondur, bir liralık sms den tasarruf yapmak için cihazlarınızı kötürüm bırakmayın, sim kart ile sürekli tak çıkar yapmazsanız msj atmıyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.