Bildirim
01.45 banko tek maç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Peru ligi maçı yasal sitelerde yok -
Kasayı bastım hadi hayırlısı. -
1,87 veriyo üste 20 lira kaldı kasada atılır mı ? -
valla hocam ben oynayın demiyorum sadece paylaştım facete bi adam hep tutturuyo o vermiş bu maçı banko diyo -
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16
1,87 veriyo üste 20 lira kaldı kasada atılır mı ?
Maçkolikte peru 2. ligi istatisklerine baktım.. Üst bitebilecek bir maç.. Ama ben oynamadım.. Hesapta para yok.. Wonoods'ta üyelik bonusu vardı 21 tl onu basayım dedim, tek maça oynatmadı.. Ben oynayamadım yaa kesin gelir :) -
Ben sadece herkes kazansın istiyom beyler yatarsa sövmeyin bendede kasa 0 para olsa ne kadar varsa basardım yatarsada nabalım kısmet değilmiş -
maç başlıyo bakalım nolcak -
kardeş canlıdan girilirmi -
gir kardeşim -
gol oldu şuan 0 - 1 maç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 3 Ekim 2013; 2:25:10 > -
-
Jose Galvez 0 : 2 Juan Aurich Maç Sonucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 3 Ekim 2013; 3:33:58 > -
canlıdan 1.5üst girdiydim 1.60 orandan ucuz yırttık -
Kasa gitti be kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bari sen atlama böyle şeylere... -
beyler ben kimseye silah zoruyla oyna demedim facete milletten 100 euro **** karşılığı banko maç paylaşan bi adamın 2 milyar bastığı kuponu paylaştım ah tutsaydı helal olsun derdiniz yatınca bizden kötüsü yok nası bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum:S -
quote:
Orijinalden alıntı: oasisinet
hocam bari sen atlama böyle şeylere...
Dün çok kaybetmiştim zararı çıkarırım belki dedim olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X