Şimdi Ara

02124440333 numarası hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: sweety_boy_43

IYIDE BEN HIC BI BANKANIN KREDI KARTINI KULLANMIYORUM KI.
    HEM KREDI KARTI KULLANCAK YASTA DEILIM :))

zaten vermezlerdi sana kart

eridimm elli takla almıştım ben alabilmek için

• içinde şüphe uyanan arkadaşlar 4440333 numarası garanti bankasının numarasıdır.. kimse sizi bu numaradan arayıp dolandırmaya kalkmaz merak etmeyin..

numaraları klonladılarsa onu bilemem tabi..

garanti bankası sizi bu şekilde dolandırmayacaktır ama zaman içerisinde kart aidatıydı, hesap işletim ücretiydi fatura ödemesinin komisyonuydu derken güzel dolandıracaktır.

onun için rahat olun no stress :D
  • VoIP uzerinden numara bilgilerini manipule edilmesi zor degil, yine de belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweety_boy_43

selam arkadaslar sabah saatlerınde 02124440333 numarasından arandım.ama yanıtlamadım..
    bılmedıgım numaralara cevap veremem.
    numarayı gerı aradıgımda garantı bankası cıktı,
    benım garantı bankasıyla ısım olmaz.
    bu numarı google ye yazdım bu numaradan arandıgımız zaman telefon hırsızlıgıyla ılgılı tc kımlık no kredı kart no. vb . seyler ıstenıyor dıye bıseyler yazıyor..
    bende bu numaradan magdur olmak ıstemıyorum.
    benı yonlendırırsenız sevınırım ve numara hk. detaylı bılgısıı olan yazsın.
    ıyı forumlar dılerım

Dostum konu ile alakası yok ama bişey söylemek istiyorum,bilmediğim numaraları açmam diyosun sanırım yaşın ufak. Her ne olursa olsum kim ararsa arasın tlf aç belki o an bir yakınına bişey oldu başka numaralardan ararlar seni. Bende senin gibi her önüne gelen numarayı açmazdım ama 2 sene önce sırf bilmediğim noyu açmama kompleksimden milyon dolarlık bir işi kaybettim. Halada bunalılmdayımdır

• arkadaşlar bugün benide aradılar. Migrosdan arıyoruz kart alır mısınız diye bende içim rahat etmedi migrosa mesaj attım böyle böyle diye daha yeni beni aradılar ve biz aramadık garanti bankasının numarasıdır. migros ile garanti bankası arasında money kart anlaşması için aranmış olabilirsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamasut_over_anatolia -- 28 Eylül 2009; 16:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: xR4d

Bayan Arıcaksa Arasin Beni Saatlerce Sohbet ederim

benide arasın arankazandan kazanırım bari dakika

Mantıklı baya. Lafı uzatır da uzatırım
  • Yine ararlar merak etme.ulaşana kadar peşindeler
  • off bu bankaları arasın ulaşamazsın. onlardan telefon istemezsin zorla olmadık zamanda arar dururlar. ne biçim kurumlardır bu bankalar yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bollywood turkey

quote:

selam arkadaslar sabah saatlerınde 02124440333 numarasından arandım.ama yanıtlamadım..
    bu numarı google ye yazdım bu numaradan arandıgımız zaman telefon hırsızlıgıyla ılgılı tc kımlık no kredı kart no. vb . seyler ıstenıyor dıye bıseyler yazıyor..
    ıyı forumlar dılerım

Dostum konu ile alakası yok ama bişey söylemek istiyorum,bilmediğim numaraları açmam diyosun sanırım yaşın ufak. Her ne olursa olsum kim ararsa arasın tlf aç belki o an bir yakınına bişey oldu başka numaralardan ararlar seni. Bende senin gibi her önüne gelen numarayı açmazdım ama 2 sene önce sırf bilmediğim noyu açmama kompleksimden milyon dolarlık bir işi kaybettim. Halada bunalılmdayımdır

ahaha yesinler
    milyon dolarlık işi kaybetmiş sayko
    zuhah
    daha düne kadar kumda oynuyodun ne ara milyon $ kaybettin?

• Koptum yoruma.

quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

ahaha yesinler
    zuhah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 14 Kasım 2009; 9:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Koptum yoruma.

quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

ahaha yesinler
    zuhah

+999999

• Garanti bankasi müşteri hizmetleri. Güvenilmeyecek bir durum yok. Zorla kimseye kart, sigorta yaptiklari da yok. Hersey isteginiz dogrultusunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Garanti bankasi müşteri hizmetleri. Güvenilmeyecek bir durum yok. Zorla kimseye kart, sigorta yaptiklari da yok. Hersey isteginiz dogrultusunda...

İnternette bu numaradan aranıp dolandırıldığını söyleyen onlarca kullanıcı var bu 1. İkincisi de, ben herhangi bir başvuru yapmamışım benim numaramı nereden bulup arıyorlar? Numaramı köprü altlarına mı yazıyorum ben? Garanti seyyar satıcı mıdır ki telefon telefon arayıp müşterisi olmayanlara kredi kartı vermeye çalışıyor? Ben bu numaranın Garanti olduğundan emin değilim. Müşteri hizmetlerini de aradım. Neden arandığımı sordum, numaramın sistemde kayıtlı olmadığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilist

quote:

Garanti bankasi müşteri hizmetleri. Güvenilmeyecek bir durum yok. Zorla kimseye kart, sigorta yaptiklari da yok. Hersey isteginiz dogrultusunda...

İnternette bu numaradan aranıp dolandırıldığını söyleyen onlarca kullanıcı var bu 1. İkincisi de, ben herhangi bir başvuru yapmamışım benim numaramı nereden bulup arıyorlar? Numaramı köprü altlarına mı yazıyorum ben? Garanti seyyar satıcı mıdır ki telefon telefon arayıp müşterisi olmayanlara kredi kartı vermeye çalışıyor? Ben bu numaranın Garanti olduğundan emin değilim. Müşteri hizmetlerini de aradım. Neden arandığımı sordum, numaramın sistemde kayıtlı olmadığını söylediler.

Saka mısın arkadasım sen :) internette 155 huzurevi telefonu dese inanacak mısın böyle bilmeden sallamayın ben garantiyle çalışıyorum ve bu garantinin telefonu numaranın bir yerlerde yazması gerekmez ailendeki herhangi biri üzerinden de ulaşabilirler ok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: mobilist

quote:

Saka mısın arkadasım sen :) internette 155 huzurevi telefonu dese inanacak mısın böyle bilmeden sallamayın ben garantiyle çalışıyorum ve bu garantinin telefonu numaranın bir yerlerde yazması gerekmez ailendeki herhangi biri üzerinden de ulaşabilirler ok ;)

Hayır değilim, sen? Bir iki site değil onlarca sitede yüzlerce kullanıcı tek bir olumlu yorum bile yazmamış. Durum sikayetvar.com'a bile taşınmış. Bu durumu sırf internette araştırdım diye inkar mı etmemiz gerekiyor? Ailemde herhangi birinin Garanti ile yakından alakası yok. Hatta ailemde kimsenin kredi kartı yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum numaranız kayıtlı değil diyor. Neden aradıkları sistemlerinde kayıtlı değil? Söyle o zaman bakalım benim hiç alakam olmadığı halde numaramı nereden bulmuşlar ve neden aramışlardır sence? Sırf çalıştığın banka diye körü körüne savunmanın anlamı yok. Ben de çalışmak isterdim ama benim numaramı nereden buldukları ve ne için aradıkları önemli. Finansbank da aynısını yapmıştı. Numaramı nereden buldunuz dediğimde kadın eveleyip geveleyip lafı artık "TC kimlik no.dan her şeye ulaşılabiliyor"a getirmişti. Banka hepsi işte, Garanti'nin yapmayacağı ne malum? Geçenlerde de HSBC'den aranıp duruyordum. Neymiş efendim başka bir müşteri yanlışlıkla benim numaramı vermiş. Peh! Ben boş konuşmuyorum. Kimseyi iyi tanımadan ukalalık yapma... Benden de sana uzunca bir "ok" ;)

Ekleme: Bugün tekrar aradılar. Migros'la ortak kampanyaları varmış, Money Kart'ı tanıttılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 19 Şubat 2010; 11:43:04 >

• bankanın sitesinden:

http://www.garanti.com.tr/subesiz/444_0_333_alo_garanti/444_0_333_alo_garanti_hakkinda.html

*Yurt dışından +90 212 444 0 333 ile ulaşabilirsiniz
  • benide aradılar bende bakmadım. kesin bişi pazarlıcaklar yine
  • quote:

ıyı forumlar dılerım

yaşın kaç bilmiyorum ama sana şunu belitmek istiyorum büyük fontla belirttim sana zaten kpnu dışında olacak ama kusura bakma,bundan 7 sene önceydi bende senin gibi bilmediğim numarayı açmazdım ta ki birgün kız arkadaşım trafik kazası geçirene kadar. kazada ağır yaralanmıştı Ve tlf knt olmadığı için onu kurtarmaya çalışan biri kendi telefonundan beni aradı.. hemde 10 defa bende açmadım numarayı tanımadığım için sonuç o arkadaşım vefat etti ve ben 1 ay sonra bir arkadaştan öğrendim... Onun için nereden ararlarsa arasınlar aç telefonu seni yemezler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.