Şimdi Ara

03/07 > Pay Beyond if you want to play beyond

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun cevahir sony deydim dedim ki Level dergisi Ps3 un mayis gibi turkiyede olacagini soyledi >> adam bana hayir avrupa ile ayni zamanda mart ta aksesuarlari ile birlikte gelicek dedi tabii cok sevindim >> Ve basliktata yazdigim gibi otesini odicez eger otesini oynamak istiyorsak ve insallah allah kimseyi pisman etmiyecek ve herkes ps3 ten cok memnun kalacak> cok cok ii cok guzel bir konsol > Ben allahin izni ile turkiyeye geldigi zaman aliyorum ve bir temenni ile yazimi bitiricem insallah kopya olayi ps3 te olmaz ama imposible is nothing oldugundan olursada insallah insanimiz kopya almaz artik (burda kopyanin nekadar igrenc bir olay oldugunu anlatmiyacam herkes biliyor ama kimsenin isine gelmiyor) > az olsun oz olsun bilincli tuketim olsun diyorum + simdiden dogubankci arkadaslara sesleniyorum sirf garantiyi hice saymayip yine dogubanktan alacak arkadaslar lutfen 1 kat i fazla para verin garantili urununuz olsun >>> Mart ta alacak arkadaslar buraya yazarsalar guzel olur biraz sohbet ederiz > ben insallah bi aksilik olum vs olmazsa aldigim zaman motorstorm ve warhawk veya resistance ile almak istiyorum nasil olsa PS Network bedava (sony baba sagolsun) kapisiriz millet >> Mart i iple cekiyorum ha unutmadan PAY BEYOND IF YOU WANT TO PLAY BEYOND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrplnd -- 5 Kasım 2006; 23:10:46 >

• Ötesini ödicez derken neyi kastettin? Online oyun oynamak bedava sanırım? Sen extra aparatları mı kastettin? Bu arada mart'ta Türkiye'ye resmi olarak gelmesi gerçekten TR'dekiler için müthiş bi haber, aleti aldığınızda sorun çıksa bile gönül rahatlığıyla değiştirebilirsiniz böylelikle. 360'da yaşanan zorluklar bunda yaşanmaz, umarım MS de kısa zamanda yasal olarak 360'ı getirir. Bi de ben gideyim yarın Cevahir'e sorayım, uzun zaman oldu 3 gündür uğramadım
  • Ben gecen gün Cevahirdeydim keske bir ugrasaydım.Ben Amerikadan getirtcektim konsolu ama vazgectim garantili olsun istedim ondan dolayı Mart ayında alıcam.Adventure katılıyorum X box 360 konsolunda yasananlar Sony Ps3 konsolunda olmaz nasılsa resmi kaya gibide garanti belgemiz olucak.
  • Ben biriktirdim parayı ama 1500ytl yi geçerse almam şahsen fakire fukaraya yardım etmeyi tercih ederim

Bende Genji ve Motorstorm oynamak istiyorum belki Resistance da olabilir
  • bende martta alacağım. para hazır şuan bekleyiş var.fiyat önemli değil. evet başka yokmu martta alacak.
  • Ben evdekileri ayarladım Ps3 konusunda simdi ise beklemeye cekildim Mart ayını sabır sabır ya sabır cekicez artık
  • bende hemen alrım..fiyat uçmazsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    That's You PS4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cathedral,noldu almıyordun sen?

Ben 1.5-2 sene sonra düşünüyorum.Maddi durumdan dolayı.XBOX 360 aldık,HDTV aldık,PS3 biraz bekleyecek.İdare ederim rahat rhaat XBOX 360 ile.Tam da süper oyunlar çıkarken.

Keşke para bol olsa da alabilsek çıkar çıkmaz PS3'ü,aaaah ah. Öğrencilik zor biraz bundan.
  • Mart ta alacak olan arkadaslar ps3 ve baska seyler ile ilgili sohbet etmek icin mailinizi pm atarmisiniz ekliyeyim sizi > + adventure arkadasim otesini odemekten kastim diger konsollardan pahali olusu tabii fazlasiyla hak ediyor o ayri >> GEEL MART GEEEL
  • martta çıkması gerçekten süper bir haber-eğer doğruysa- fakat ben de maxideki sony'e sordum adam bana ps3?hee ps3!valla bilmiomkie gözüm gelir işte gibi bi cevap verdi eğer martta burda olur ve fiyatı 1800 tl'i geçmezse ben de kesin alıyorum
  • 1800 ytl gecmez en fazla 1500 olur hatta belki Sony fiyatla ilgili ülkemizde bir ayar yapar yapılan bir soyleside Sony yetkilileri Türkiyede bircok Avrupa ülkesinden cok konsol satıyoruz ve bizim en üst sıralardaki pazarlarımızdan diye acıklamada bulunmus belki birseyler olur insanın umutları olmalı umutsuz yasanmaz
  • Türkiye fiyatı 800$ olur hemen hemen.
  • Avrupa satışı zaten 600€

800$ olurmu hiç yahu

Adamlar istemese bile devlet şu vergisi bu vergisi diyerekten fiyatı arttırır
  • ps3 ün tr giriş fiyatı vergisiz ve kar oranı olmadan(yani sonynin mağazalara sattığı fiyat)875 ytl olarak yazıyordu bi kaynakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

ps3 ün tr giriş fiyatı vergisiz ve kar oranı olmadan(yani sonynin mağazalara sattığı fiyat)875 ytl olarak yazıyordu bi kaynakta...

03/07 > Pay Beyond if you want to play beyond

http://tr.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

• quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

ps3 ün tr giriş fiyatı vergisiz ve kar oranı olmadan(yani sonynin mağazalara sattığı fiyat)875 ytl olarak yazıyordu bi kaynakta...

çok zor dostum 600 euro bir kere 1100 ytl yapıyo tr de
    keşke dediğiniz yazdığınız gibi olsa xbox 360 ın yanına cillop gibi ps3
    875 ytl olursa tüm avrupa bize gelir almaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokiee -- 7 Kasım 2006; 16:46:02 >
  • önerilen satış fiyatının altını çizelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

önerilen satış fiyatının altını çizelim.

bu fiyatlar önerilmiş tabi, bizde nolur,herkes biliyor bunu,önermek başlı başına bir yaptırım olmuyor bizim memleket de ticaret alanında,önermenin üst modeli geçirme modeli uygulanıyor bizde
  • valla ben belirteyim dedim bakarsınız bi umut 1200 ytl filan olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.