Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok anlamam ama eğer DDoS gibi bir olay varsa bilmiyorum hangi sistem sağlam bir DDoS karşısında ayakta kalır. PSN'de zaten ailenin fakir evladı gibi garibim, yamuluyor hemen. :)

İki COD yapalım dedik, o da olmadı. :)
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Live da bir oluyorsa psnde bes oluyor kime kizacagiz ? Adamlarin isi gucu yok bos islerle ugrasiyorlar saldiriyorlar bunu ben engelleyemem ama sony denen sirket bana duzgun hizmet sunabilmek icin benden para aliyor sunuyor mu ? Sen evet hizmeti aldigi prayi hakediyor diyorsan birsey diyemem. Ama dunyadaki ortak kani verdigi hizmetin cok tirt oldugu yonunde. Sony kizma adamlara kiz sonyde sorunu cozmeye calismasin boku hep otekilere atsin bu devran boyle donsun gitsin

• Eskiden para almıyorlardı ses çıkartamıyorduk ama şimdi hem para toplayıp hemde rezil hizmetlerine aynı şekilde devam ediyorlar.
    Steam adam akıllı bir tane konsol çıkarsa da artık rahatlasak , hem fahiş fiyatlı oyunlarından hemde rezil internet altyapılarından bıktım.
  • Xbox One'ın sistemi biraz daha güçlü olsa ve Sony'nin excleri olmasa Xbox One alırdım. Ne yazık ki Sony bu online işini beceremiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

iade edip xbox mu alsam bu nedir ya

Hemen koş git al, kapış kapış gidiyor kalmaz sana sonra

• googlex kullanıcısına yanıt
    hocam şuan herkes kızmakta haklı live nekadar iyiyse sonıda oyun anlamında ondan kat be kat daha iyidir xbox ın lansmanında şöyle güzel bir cümle vardı hiç unutamam xbox tv tv tv tv tv tv bu size umarım oyun anlamında ve donaım anlamında nekadar sizi düşündügünü anlatır ayrıca ben sony fanboyuyum bana aylık para da veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 4 Ocak 2016; 23:42:44 >
  • AÇILDI

Desem

• 1 veya 2 gibi açılacak sunucular telaş yapmayın

• Xboxboylardaki bu sevinç nedendir ya hayırdır ? Bu saldırıdan sonra ps4'ün performansı mı düşecekmiş, xbox'ın grafiklerinin kaplamaları, gölgeleri mi artacakmış, pixeller ps4 seviyesine mi yaklaşacakmış yoksa
  • Klasik sony ya bizde hata yine aldik. Bakalim yine hacklenmismi.

• Sacma olan psn den aldıgımız oyunlarada giremiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Çok anlamam ama eğer DDoS gibi bir olay varsa bilmiyorum hangi sistem sağlam bir DDoS karşısında ayakta kalır. PSN'de zaten ailenin fakir evladı gibi garibim, yamuluyor hemen. :)

İki COD yapalım dedik, o da olmadı. :)

Hocam PSN ... evlat gibi, aynı anda Steam çökse o zaman, güzel olmayan şeyleri, yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Langstrumpf

Xboxboylardaki bu sevinç nedendir ya hayırdır ? Bu saldırıdan sonra ps4'ün performansı mı düşecekmiş, xbox'ın grafiklerinin kaplamaları, gölgeleri mi artacakmış, pixeller ps4 seviyesine mi yaklaşacakmış yoksa

Çok çektiler bu nesil napacaksın, sonyn tökezlesede elimize koz geçse derdindeler. Kendileride biliyor ellerinde bir cacık olmadığını

• Site açıldı, geldi sanırım

Edit: gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilsizadam -- 4 Ocak 2016; 23:52:21 >
  • Microsoft zaten temel de yazılım şirketi bırakta sağlam olsun abd ürünü. Sony nin elinden gelen bu milyar dolarlık yatırımlarda yapsa bi microsoft olamaz bu işlerde. Yıllardır aynı durum var olacakta elinden geleni yapıyor adamlar bi ps4 sahibi olarak çokta şaşırmıyorum. Elinden geleni yapıyor adamlar çok üstüne gitmeyin. Büyük tabloya bakınca sonuç bu netice de.

• quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

AÇILDI

Desem

İşsizmisin sen güzel kardeşim?

• Telefondan giriş yapıyorum psn e an itibari ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mösyö liquid

xbox live geçen sene bu zaman tam 5 gün kapalı kaldı yavrucum saldırıdan dolayı

o cok buyuk bir saldiriydi.. soylesene PSN kac hafta kapali kalmisti. hatirladigim kadariyla 1 AY
  • Yakın galiba arkadaşlar hareketlilik var :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.