Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesajı yanlış yazmışım ya sendin dimi resmi koyan gidin xçöpünüzle oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 5 Ocak 2016; 0:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

AÇILDI

Desem

İşsizmisin sen güzel kardeşim?

Ne alakası var Kardeşim. Bukadar takintili olmayin bende sizin gibi mağdurum.Dün Nfs 20115 aldim Dowload ettim aksam oynayacaktim pat psn bakimda yazisini gordum.oynayamadik haliyle yarin oynariz hiç problem degil.Sizdeki sorun Devlet meselesi yapmaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöktü serverlar anladık ama çıkıp adam gibi bir açıklama da yapmıyorlar japon askerleri.
    En azindan açıklama yapın. Server yok sabrınız için tesekkürler demek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 5 Ocak 2016; 0:04:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç oyun oynamamaktansa bikaç pixel eksik oynarım Xbox almakla çok doğru bi karar vermişim

• MS'nin ana dalı zaten bu konu. Sistem altyapısı ve yazılımda daima önde olucaklar. Bu konuda Sony'nin geride olması normal bir durum. Şimdi 4-5 saat oyun oynayamamak benim için sorun olmasada bir başkası için bir hayli uzun bir süre. Aylık para aldığın bir sistemin bu kadar uzun soluklu kesilmemesi gerekiyor, tabi oyuncularında biraz anlayışlı olması. Sonuç olarak uğraşıyorlar. Birde çökmelerden de ziyade 2 seneyi devirdik en temel, en zorunlu ve en basit olan online/offline bildirimlerinin hala olmaması benim için çökmelerden daha büyük bir sorun. Hangi mantıkla hala gelmiyor bunu anlamıyorum, herhalde dahil etmeyi unuttular (nasıl unutulursa artık) ve sonradan dahil etmek içinde sil baştan kod yazmak zorunda falan mı kalındı bilemiyorum başka mantıklı bir gerekçe olamaz. Kim girdi kim çıktı bakmak için devamlı oyunu bölmek zorunda kalıyorum. Exlusive oyun ve 60 Fps muhabbetlerinde Sony konuşur, yazılım, sistem altyapısında MS. Zamanı gelen konuşucak ve paşa paşa okuyacağız yapacak bir şey yok.

• Hay allah kahretsin boyle sistemi yeter artik ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 5 Ocak 2016; 0:11:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konuyu "Xbox vs Playstation" konusuna çevirmeyelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filinta21

Hiç oyun oynamamaktansa bikaç pixel eksik oynarım Xbox almakla çok doğru bi karar vermişim

evet eksik pixel oynarsin (!)

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Öyle deme yarın bi yeni god of war veya the last of us 2 duyrulur ortalaık yıkılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler konuyu "Xbox vs Playstation" konusuna çevirmeyelim lütfen.

ONLINE PARALI OLDU,HALA COKMELER OLUYOR.hala deli gibi savunanlar var Sonyi. ben bundan rahatsiz oluyorum
  • Yeni bir xbox vs playstation kapışmasına hoşgeldiniz.

• Ya beyler nedir bu hengema sanki ilk kez karşılaşıyoruz defalarca oldu olmayada devam ediyor işte!! kronik sorunu maalesef ps nin düzelir birazdan.. Durumu fırsat hemen ortalığı kızıştırmaya çalışan xboxcılara hiç bişey demiyorum artık..

• Xb-Ps çatışması arasında sistemin düzeldiğini haber ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar, zira buradan takip ediyorum.

• eee ben şimdi NFS'ye giriş yapamıyorum. Bunun manevi tazminatını kim ödeyecek sevgili Sony? This is for players deyip 100 tlden plus çakmayı biliyorsun insanlara. Aldığın 1 kuruş dahi fazla param varsa haksız yere, haram olsun.
  • gençler konu psn serverlarının çökmesi ve buna bağlı olarak bilgi paylaşımı. birden çok seçeneğin olduğu durumlarda zevkiniz doğrultusunda yaptığınız seçime göre, sizin zıttınızı seçen biriyle tartışmayı bırakın artık. iki cihazın da kendine göre artıları eksileri vardır. bırakın bu saçma tartışmaları artık yakışmıyo. hele de bir cihazla alakalı kötü bir durumdan kendine sevinç kaynağı yaratan arkadaşlar komik oluyorsunuz, gidin çalışan cihazınızda oyununuzu oynayın.
  • Hala açılmadımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Çöktü serverlar anladık ama çıkıp adam gibi bir açıklama da yapmıyorlar japon askerleri.
    En azindan açıklama yapın. Server yok sabrınız için tesekkürler demek kolay.

Ddos yiyorlarsa aciklama yapamazlar.

Ddos durumunda ya yatirim yaparsin yada eline cipsini alir adamlarin saldiriyi kesmesini beklersin. Yatirim yapsan bile adamlarin saldiri boyutunu yukseltmesi halinde yine yaptiklarin bosa cikar.

Haliyle sony su an bir aciklama yapamaz. Calisma yaptigini da zannetmiyorum. Adamlar saldiriyi ne zaman keserlerse o zaman psn acilir.

• Şu konuyu nasıl oluyoda bu şekile sokuyorsunuz :) tamamiyle tercih meselesi bu kadar basit bunu tartışmaya döküp uzatmanın bi anlamı yok gereksiz... Neticede online ortam sorun olması gayet normal ( Tabi bu sorun her ay yenilenmiyorsa)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

MS'nin ana dalı zaten bu konu. Sistem altyapısı ve yazılımda daima önde olucaklar. Bu konuda Sony'nin geride olması normal bir durum. Şimdi 4-5 saat oyun oynayamamak benim için sorun olmasada bir başkası için bir hayli uzun bir süre. Aylık para aldığın bir sistemin bu kadar uzun soluklu kesilmemesi gerekiyor, tabi oyuncularında biraz anlayışlı olması. Sonuç olarak uğraşıyorlar. Birde çökmelerden de ziyade 2 seneyi devirdik en temel, en zorunlu ve en basit olan online/offline bildirimlerinin hala olmaması benim için çökmelerden daha büyük bir sorun. Hangi mantıkla hala gelmiyor bunu anlamıyorum, herhalde dahil etmeyi unuttular (nasıl unutulursa artık) ve sonradan dahil etmek içinde sil baştan kod yazmak zorunda falan mı kalındı bilemiyorum başka mantıklı bir gerekçe olamaz. Kim girdi kim çıktı bakmak için devamlı oyunu bölmek zorunda kalıyorum. Exlusive oyun ve 60 Fps muhabbetlerinde Sony konuşur, yazılım, sistem altyapısında MS. Zamanı gelen konuşucak ve paşa paşa okuyacağız yapacak bir şey yok.

Elbette MS'nin yazilimda ustun olmasi normal, ama Sony'de PSN\yi gelistirmek icin Hiç çaba sarfetmiyor.
    dedigin gibi en basitinden kimin online oldugunu oyundan cikmadan sag ust kosede gostermesi cok mu zor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

Xb-Ps çatışması arasında sistemin düzeldiğini haber ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar, zira buradan takip ediyorum.

https://status.playstation.com/tr-tr/

Buyur hocam boşa burdan takip etme. Karıştı yine buralar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.