Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala yok, gerçi benim oynamadığım saatlerde çöküyor sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan o ki playstation network ciddi bi saldırı altında ki sonyden saldırı altındayız diye bi açıklama beklemeyin yapmazlar. Bu geceyi unutun derim umarım yarın açılır ki pek sanmıyorum

• Acaba gerçekten bakımda mı yoksa yine saldırı mı oldu?

• Gece 2 ve civarı saatlerde açılmaz ise saldırı altında olduğu aşikar. Gece 1 2 gibi açılacak diyorlardı bakim dolayısı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

başkan kusura bakma yanlış anlamışım o şahsın oldugunu görmedim yani o ezigin degiştirdim yorumu uyardıgın için çok teşekkürler

önemli değil hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fukisima yine cokuslerde :) Yazilim cok onemli birseydir arkadaslar. Ps3 te Plus olayini anlarim ama Ps4 te su yazilimi verip online icin Plus istenmesi kesinlikle ve kesinlikle Sony nin acgozlulugu ve Ps3 deki yapinin ayni sekilde devam ettigini gosteriyor.

• 4 sene önce PS3 e yapılan saldırı geliyor aklıma dejavu oluyorum o kadar berbat değildir sorun umarım ama sony bu belli olmaz her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar

• cloud35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız teşekkürler psn kapanınca ilk us hesabından bir bakayım demiştim o hesaptan offline oyunu açmayı deneyince girmemiş.

• Millet sıkıntıdan birbirine sarmış :) rahat olun gençler açın twitter diye bir kitap çıkmış okuyun

• Twitchte call of duty turnuvası başlamış onu izleyeyim bari

• Ocak 7'ye kadar kapalı kalıcakmış işte bu kötü oldu

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Nerden gördün bunu hocam twitterda bi kaç kişi yazıyordu takmamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ocak 7'ye kadar kapalı kalıcakmış işte bu kötü oldu

Bitince yenilemeyeceğim plus ıma bu günleri eklemeliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ocak 7'ye kadar kapalı kalıcakmış işte bu kötü oldu

konnektiviti işşşuuzz bu yüzden üç gün giremeyeceksin. He sonra %5'lik indirim verirler ama onu da senin kullanamayacağın şekilde verirler ki şirketleri finansal açıdan zarar görmesin japon kardeşlerimizin. Giremediğiniz günlere de ne var ya tamam o kadar gününüzü ekleyeceğiz derler pişkin pişkin.

Bazıları beğenmiyorsanız kullanmayın yeaaa demeye başlamış. PS4'ü kötünün iyisi olduğu için kullanıyorum. Emin ol seçme şansım olsa rekabetçi bir piyasa olsa, şu God of War denen meret olmasa bir saniye bile düşünmem geçmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 5 Ocak 2016; 1:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xEmre1994

Nerden gördün bunu hocam twitterda bi kaç kişi yazıyordu takmamıştım

charlieINTEL'in resmi twitter hesabında gördüm ben. Playstation sayfasından statu gösteren kısmın captur'ını alıp paylaşmışlar. 7 ocak haberi doğru fakat belki daha önce bir sürede çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEmre1994

Bu kaç oldu zaten saçmalık resmen xbox hiç böyle bir sorun yaşamıyor mağdur olan yine biziz

Yilda bir oluyor hocam .gecen aralikta 40 kusur dakika bakim vardi. Ne skype ne de youtube calisiyordu. Online oyun oynamamistim ama onlarda calismazdi sanirim.
    Biraz zaman gectikten sonra duzelmisti hemen.
    Burada contact bulmamiz cok onemli. Xbox one da da oluyor ama cok nadir. Gecen araliktan daha once daha ne zaman bakim oldugunu hatirlamiyorum xbox one da. (8 aylik Xbox one kullancisiyim)

• umarım bi 10 gün falan bağlantı sağlanmaz da şu işin ciddiyetini anlar üstüne düşerler biraz.. sıkıldım artık oyun oynamak icin adamların keyfinin gelmesini bekliyoruz..
  • -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    2011 yılında 1.5 ay bağlantı sağlanamadı hala ciddiyeti anlamadılar aradan 5 sene geçti hep aynı kafadalar

• Abone sözleşmesi diyen arkadaşlar neredeler. Sözleşmede bu durumla ilgili ne yazmışlar merak ettim.

• Resmi sitede yazıyor doğru

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/playstation-network--online/playstation-network-status/

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.