Şimdi Ara

04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
10
Favori
8.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bittiğinde görmek isterim insanı heveslendiren bi fotoğraf değil elbette :)
  • bugun farkına vardımki aldığım macun sertleştirici ile kullanılanlardanmış.. ama adam bana vermedi macunu yanlış vermış.. bugün çıldırdım. macun donmuyo hiç :) + çatlıyo.. yeni bi ön panel yapımı gözüktü bana.. moralim bozuldu çok fena.. baktım napıyım boya yapıyım dedim tekrar sökeceğim herşeyi. şimdilik bi boyuyayım dedim :)
    sökeceğim için tekrardan rasgele boyadım :) siyah cok koyu geldi :)

şimdi artık aklımda harbi fiberglas olayı var.. macun cok uğraştırıcı ve bikere yapılıyo geri dönüşü yok..
    bi fiberglas kalıp yapıp on paneli istediğim gibi tak çıkart yapmak var düşüncemde..
     04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi. 04.06.2014 dh nin en buyuk kasasi //yeni resim eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wathercooler -- 6 Nisan 2014; 21:46:24 >

• wathercooler W kullanıcısına yanıt
    Mükemmel gidiyor ve geçmiş olsun bir şey söyleyeceğim üst ve alt kasanın kapakları etk kapak olsa ayrı ayrı çıkmasa o iki kapağı birleştirip o yanlış verilen değilde güzel macun ile sanki bir bütün kapakmış gibi macunlayıp boyayı vurdunuz mu daha iyi olacak sanki. Ayrı ayrı 2 kapak yapmak üst üste koyulmuş kasa olduğunu çok belli ediyor tek bir bütün gibi gösterseniz daha hoş olur. Tabi sizin zevkinize kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Mükemmel gidiyor ve geçmiş olsun bir şey söyleyeceğim üst ve alt kasanın kapakları etk kapak olsa ayrı ayrı çıkmasa o iki kapağı birleştirip o yanlış verilen değilde güzel macun ile sanki bir bütün kapakmış gibi macunlayıp boyayı vurdunuz mu daha iyi olacak sanki. Ayrı ayrı 2 kapak yapmak üst üste koyulmuş kasa olduğunu çok belli ediyor tek bir bütün gibi gösterseniz daha hoş olur. Tabi sizin zevkinize kalmış...

evet bunu bende anladım şimdi tek panel yapacağım ancak bunun ıcın bıraz zaman lazım bana :) oncelıkle fıberglass mazemesı gereklı ust kasanın panel olduğu gıbı kalacak alta devamettirecegim paneli.
    ayrıca üs kasanın panelini coolermaster haf. serisindeki gibi 2 veya 3 fan yuvası yapma fıkrı geldi aklıma.
    yapacağım bu hafta mazemeleri toplamak. fiberglass mazemesi almak

• Geçmiş olsun hocam takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightSworn

Geçmiş olsun hocam takip ediyorum

saolasın :) peşini bırakmıyorum bu mod işinin
  • hocam macun sikinti olmus. Macun yerine baska bir sey kullanma imkanin yok mu ? Pek guzel durmuyor macunlu taraf ama ust kasa iyi olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pallo kullanıcısına yanıt
    Macun kuramadığı için boyayı vurmuş geçmiş macun güzel macun olup kurusaydı eğer zımparalamasını bilirdi. O kısmı sökecek zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Macun kuramadığı için boyayı vurmuş geçmiş macun güzel macun olup kurusaydı eğer zımparalamasını bilirdi. O kısmı sökecek zaten

aynen katiliyorum kardesim olayi cozdun :-) anlamayanlara da anlattigin icin teskkr ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talihsizlik için geçmiş olsun hocam. Çalışmanın devamını bekliyorum
  • Yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylord

talihsizlik için geçmiş olsun hocam. Çalışmanın devamını bekliyorum

saolasin suan degisik seyler pesindeyim :-)

• Kolay gelsin merakla bekliyoruz yola devam kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macuna tekrar giriş bence üstadım kırmızı bir ilacı var yanında alacağın küçük tüp.
    Zımparayla istediğini elde edersin, çok uzun sürmez zaten macun gölgede bile 1-2 saatte kurur en geç.
    Her zımparadan sonra daha ince macun çekersin güzel birşey ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLSupeR

Kolay gelsin merakla bekliyoruz yola devam kolay gelsin.

saolasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Macuna tekrar giriş bence üstadım kırmızı bir ilacı var yanında alacağın küçük tüp.
    Zımparayla istediğini elde edersin, çok uzun sürmez zaten macun gölgede bile 1-2 saatte kurur en geç.

anladim ama macun isinin ugrasi cok. ve ayrica ben alt panelinde ust panelle butun olmasi ve istedigimde cikmasini istiyorum. bunun icinde alt panele bi kalip yapip bu fiberglass mazemesiyle yapmak dusuncesindeyim. fiber icin kullanilan her turlu sekil verilen ve lastik gibi esnek bi bez var. onunla yapacagim. sonra fiberglass ilacini vuracagim. diyer bi degisle araclara yapilan bodykit mazemesiyle yapacagim. ustune en fazla 2 kat macun atiyosun. zaten istedigin sekli verdigin icin duzgun oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: wathercooler

quote:

Macuna tekrar giriş bence üstadım kırmızı bir ilacı var yanında alacağın küçük tüp.

anladim ama macun isinin ugrasi cok. ve ayrica ben alt panelinde ust panelle butun olmasi ve istedigimde cikmasini istiyorum. bunun icinde alt panele bi kalip yapip bu fiberglass mazemesiyle yapmak dusuncesindeyim. fiber icin kullanilan her turlu sekil verilen ve lastik gibi esnek bi bez var. onunla yapacagim. sonra fiberglass ilacini vuracagim. diyer bi degisle araclara yapilan bodykit mazemesiyle yapacagim. ustune en fazla 2 kat macun atiyosun. zaten istedigin sekli verdigin icin duzgun oluyo.

Dostum, o dediğin işi yakından gördüm ve gerçekten akıllara durgunluk verici bir emek istiyor. Valla işin hard pro su değil isen allah yardımcın olsun. Ama elinden de geliyorsa dadından yenmes derler ya aynen öyle olur. Hadi bakalım başlığını dört gözle takip ediyorum. Allah kolaylık versin.

• wathercooler W kullanıcısına yanıt
    Sen şimdiki gibi aynısından bitane yapsan kuruyan macunla kuruduktan sonra bide ince son rutuşları geçsen hala yamukluklar kalır şöyle bi bismillah çekip bir zımparaya başla biraz vaktini alır ama kasanın macununu zımpara ile şekillendireceksin ben denemedim duyduklarımla söylüyorum ama deneyenlerden tabi kendin bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 8 Nisan 2014; 23:06:29 >
  • quote:

quote:

Sen bilirsin tabi ben fikrimi söyledim macunla başlamışsın, macunla bitirmek istersen diye.
    Macunla,zımparayla aram çok iyidir,aslında zevkli iştir birşeylere şekil vermek.
    Maliyeti yüksek değilse fiber kullan senin bileceğin iş kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

quote:

Dostum, o dediğin işi yakından gördüm ve gerçekten akıllara durgunluk verici bir emek istiyor. Valla işin hard pro su değil isen allah yardımcın olsun. Ama elinden de geliyorsa dadından yenmes derler ya aynen öyle olur. Hadi bakalım başlığını dört gözle takip ediyorum. Allah kolaylık versin.

fiberlee yakindan iliskim var. az kafamizi guzel etmedi degil. oto gurubunda calistigmdan yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.