Şimdi Ara

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
8
Favori
134.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aciliyeti yok ama ortadakini değiştireyim diyordum fiyatlar sağlammış.Ebay daki ürünün kargo,gümrük masraflarıyla beraber Türkiye fiyatını bulması muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaus007

quote:

Orijinalden alıntı: attci

iyi araba ama güncel modellere göre tipi ve göğüs kısmı,aşırı klasik kalıyor.

birde bir sorum olacak; benim 1.6 ls de. geri vites geçişleri sıkıntı geri vitese tam oturmuyor tam oturtmak için debriyajdan yavaş ve kontrollü birakip vitesi geriye atmak gerekiyor
    .sizce. sıkıntı nedir

Aynı sıkıntı bende de var , takipteyim..

Aynı sıkıntı bende de var.8 yıl oldu hiç dert etmedim.Bazen geçmiyor, 1.vitese atıp debriyajdan yarım çekiyorum ayağımı sonra geri vitese atıyorum geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

quote:

birde bir sorum olacak; benim 1.6 ls de. geri vites geçişleri sıkıntı geri vitese tam oturmuyor tam oturtmak için debriyajdan yavaş ve kontrollü birakip vitesi geriye atmak gerekiyor
    .sizce. sıkıntı nedir

Aynı sıkıntı bende de var.8 yıl oldu hiç dert etmedim.Bazen geçmiyor, 1.vitese atıp debriyajdan yarım çekiyorum ayağımı sonra geri vitese atıyorum geçiyor.

Sadece öyle olacaksa problem yok , ama daha kötüye gitme ihtimalide var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

quote:

.sizce. sıkıntı nedir

Sadece öyle olacaksa problem yok , ama daha kötüye gitme ihtimalide var ?

8 senedir durum aynı ilk günden beri ama bir sorun etmedik zaten her geri vitese atışta olmuyor nadiren oluyor.

• emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    Problem şu ki bende her geri vitese atınca durum böyle oluyor , gırççç diye de bir ses çıkıyor
  • Geri vitese attıktan sonra debriyajdan ayağımı çektiğim anda sesler gelmeye başlıyor.Sanki hiç debriyaja asmadan vitese geçirmişim gibi.
    Ama geri vitese atınca sanki tüm gücümle atmışım gibi bir ses çıkarıyor.
  • Debriyajın baskı balatası tam ayırma yapmadan geri vitese almaya çalışınca olur...
    Debriyaja bastıktan sonra biraz bekleyip vites kolunu geri konumuna alırsanız problem olmaz...
  • Yakıt olarak ne yakıyorsunuz bu sıralar

• quote:

Yakıt olarak ne yakıyorsunuz bu sıralar

Buyur bunlar benim değerler kardeş. Havalar güzel değerler düşük kışın olsa nerde bu rakamlar :)

quote:

Arkadaslar iyi akşamlar.

Ek bir benzin uzun yol degerleri yazacağım size.
    Araç lpg li ama bu yolculuk benzinle yapıldı is icabı olduğu icin.

Pazartesi sabah Samsun'dan Safranboluya çıktım yola araç 5 kişi shell den depoyu 130 liraya doldurdum. Buradan Safranbolu 450 km hız 100-130 arası yolculuk yer yer güneşli yer yer silecek yetişmiyor o derece yagmur.

Salı gunu geri donduk yola ciktik tekrar depo doldurmak icin durduğumda 560 km olmuştu ve 37,2 litre benzin aldı araba.
    Yani benzinde 560 kilometre 170 lira benzin yaktı.

Bunu lpg ile yapsaydım 95-100 lira yakardim tahminim.

Buda lpg

quote:

Son uzun yol degeri;
    Samsun'da depoyu doldurdum Çorum'a gittim dönüşte Samsun'a gelmeden tekrar doldurdum.
    Litresi 2.19 dan 20.5 litre lpg aldı.
    285 km/20.5 litre lpg.

Hesabıma gore 100 km 7 Lt lpg tüketmiştim.
    Şu malûm kuruş hesabını da eklersek 160 kurusa falan denk geliyor km de.

• 160Kuruş 1 Lira 60 Kuruştur aynı zamanda. Gel biz ona 16 Kuruş yakmış diyelim yoksa arabayı yakarsın
  • bir sıfır için böyle de vurulmaz ki
  • Bizim arabaların kaporta boyası çok narin mi banamı öyle geliyor.benim araba 8 yaşında ama özellikle ön ve arka tamponda boya vernikleri soyulmuş ve soyulmaya devam ediyor.ve kaportada taş izleri çabuk boyayı döküyor.arabada yedek boya ile gezmekteyim zira...tampona boya yapmadan sadece vernik atılır mı...

• quote:

Bizim arabaların kaporta boyası çok narin mi banamı öyle geliyor.benim araba 8 yaşında ama özellikle ön ve arka tamponda boya vernikleri soyulmuş ve soyulmaya devam ediyor.ve kaportada taş izleri çabuk boyayı döküyor.arabada yedek boya ile gezmekteyim zira...tampona boya yapmadan sadece vernik atılır mı...

cevappp???
  • quote:

quote:

Bizim arabaların kaporta boyası çok narin mi banamı öyle geliyor.benim araba 8 yaşında ama özellikle ön ve arka tamponda boya vernikleri soyulmuş ve soyulmaya devam ediyor.ve kaportada taş izleri çabuk boyayı döküyor.arabada yedek boya ile gezmekteyim zira...tampona boya yapmadan sadece vernik atılır mı...

cevappp???

Üstad bizim araçlar su bazlı boya olduğu için daha narin boya yumuşak.Benimde ön tamponda ufak bir vernik atması vardı bahanesine ön,arka tamponu boyattım seninde boyasız vernik olacağını sanmıyorum pek.Hala kulaklarını çınlattığım şahsiyetin biri sayesinde de motor kaputunda baya taş izi oluştu bugün boyatsam orasıda yok demicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc vtec -- 13 Haziran 2013; 22:10:53 >

• s.aleyküm dün itibariyle bende vtec sahibi oldum şuanlık çok memnunum inşallah sorunsuz bineriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

s.aleyküm dün itibariyle bende vtec sahibi oldum şuanlık çok memnunum inşallah sorunsuz bineriz.

Hayırlı olsun hocam. Allah kaza, bela göstermesin.

• İyi akşamlar arkadaslar. Arabanın bakımını yaptırdım maliyeti paylasmak istedim sizlerle.
    Araç en son 2012 Ağustos'da 82k de girdi bakıma gecen hafta 94k da tekrar götürdüm

Yağ filtresi 16,83
    Hava filtresi 37,67
    Polen filtresi 22,50
    Karter tapa pulu 0,9
    İscilik 28,70

Parça tutarı 99,51
    İscilik 28,70
    İskonto. 9.00
    KDV. 21.46
    Toplam 140 lira

Buna ek olarak yağı ben İnternetden 55 liraya almıştım otostart dan.
    140+55=195 lira ve 1 sene daha servise uğramaya gerek yok.

Servis sanzuman yağı be bujileri de dedi ama bujileri baktılar gerek yok dediler sanzuman yağını da ben istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

s.aleyküm dün itibariyle bende vtec sahibi oldum şuanlık çok memnunum inşallah sorunsuz bineriz.

Hayırlı olsun hocam. Allah kaza, bela göstermesin.

Amin ALLAH razı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.