Şimdi Ara

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
8
Favori
134.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attci

Yakıt olarak ne yakıyorsunuz bu sıralar

Antalya şehir içi 100km. de 9,1litre

1km. de 43Krş.
  • arkadaşlar konuyu biraz okuyayım dedim ls lerde olmayan özellik olarak ön kol dayama kapaklı bardaklık filan yok demişler.
    benim aracım ls ve bu yok denilenlerin hepsi var 4 hava yastığı ve sunroof dışında nasıl bir iştir bu. ls lerdede opsionelmiydi acaba.
  • 2006 ls ise bunlar var

Ayrıca bizim araçlar bağısız süspansiyon değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar benzinli civic 2005 ls aracım 55000 km'de ,ön ve arka tamponlarda sürtmelerden dolayı boya hasarları ve çizikler mevcut, tavanda sol ön tarafta demir gibi bir şeyin düşmesinden dolayı misket büyüklüğünde 6 nokta göçük şeklinde hasar var yaklaşık 20 cm karelik bir alanda. Bakımları honda özel servisinde periyodik olarak yaptırıldı şimdiye kadar. Bu araç ne kadara satılır sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

selamlar benzinli civic 2005 ls aracım 55000 km'de ,ön ve arka tamponlarda sürtmelerden dolayı boya hasarları ve çizikler mevcut, tavanda sol ön tarafta demir gibi bir şeyin düşmesinden dolayı misket büyüklüğünde 6 nokta göçük şeklinde hasar var yaklaşık 20 cm karelik bir alanda. Bakımları honda özel servisinde periyodik olarak yaptırıldı şimdiye kadar. Bu araç ne kadara satılır sizce ?

Siz sıfır mı aldınız aracı yoksa 2.el mi?
    22-24 civarı gider galiba
    Sizde kaç para dediler
  • 06 model aracımı satıp veya takasa verip üstüne birde kredi çekip Sıfır GOLF 7 1.2 tsi comfrtline+sunroof almak mantıklı mı. Golf güvenlik full. Yakıt 4.2 -5.9 arası. Şu anki arabam benzinli.lpgsiz taktırmayı düşünmüyorm ancak 2 yılda kendini amorti edecek.değmez verdiğim paraya benzin alırım 1 yıl.yakıtıda golften fazla.şu an 360-440 bin arası yakıyor. Ama üstüne tahmini 25.000 gibi bişey artı gider bunada değer mi düşünmekteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

selamlar benzinli civic 2005 ls aracım 55000 km'de ,ön ve arka tamponlarda sürtmelerden dolayı boya hasarları ve çizikler mevcut, tavanda sol ön tarafta demir gibi bir şeyin düşmesinden dolayı misket büyüklüğünde 6 nokta göçük şeklinde hasar var yaklaşık 20 cm karelik bir alanda. Bakımları honda özel servisinde periyodik olarak yaptırıldı şimdiye kadar. Bu araç ne kadara satılır sizce ?

Siz sıfır mı aldınız aracı yoksa 2.el mi?
    22-24 civarı gider galiba
    Sizde kaç para dediler

Ben 25000 km deyken satın aldım aracı.Satmayı düşünebilirim o yüzden forumdan fikir almak istedim.Teşekkürler cevabın için.

• Merhaba arkadaşlar alakasız bir soru olacak ama civic le ilgili hersey dediği için soruyorum. 2005 honda civic sanruf düğmesinin aydınlatma lambası patladı bunu değiştirmem için sanruf düğmesini sökmem lazım bilgisi olan var mi nasıl sökülür. Resimdeki parça

• quote:

Orijinalden alıntı: hacisandal

Merhaba arkadaşlar alakasız bir soru olacak ama civic le ilgili hersey dediği için soruyorum. 2005 honda civic sanruf düğmesinin aydınlatma lambası patladı bunu değiştirmem için sanruf düğmesini sökmem lazım bilgisi olan var mi nasıl sökülür. Resimdeki parça

cevabı bende bekliyorum.benimkide yanmıyor.

• Önceki civic de benimde aynı sorun olmuştu.
    Düğmenin yanında kapaklı göz var orayı açıp vidayı sökün sonra o kısım yerinden çıkacaktır.
    Sunroof düğmesinin arkada yada yanda tırnakları olacak onlardan kurtarıp çıkartılıyor.
    Daha sonra ampul duy la beraber yerinden çıkacaktır duydan ampulü çıkartmak biraz zor ben çıkartmıştım daha sonra ampulün yenisini ararken duy kaybolmuştu yalan olmuştu ışık.

• quote:

06 model aracımı satıp veya takasa verip üstüne birde kredi çekip Sıfır GOLF 7 1.2 tsi comfrtline+sunroof almak mantıklı mı. Golf güvenlik full. Yakıt 4.2 -5.9 arası. Şu anki arabam benzinli.lpgsiz taktırmayı düşünmüyorm ancak 2 yılda kendini amorti edecek.değmez verdiğim paraya benzin alırım 1 yıl.yakıtıda golften fazla.şu an 360-440 bin arası yakıyor. Ama üstüne tahmini 25.000 gibi bişey artı gider bunada değer mi düşünmekteyim

Kimse yok

• quote:

quote:

06 model aracımı satıp veya takasa verip üstüne birde kredi çekip Sıfır GOLF 7 1.2 tsi comfrtline+sunroof almak mantıklı mı. Golf güvenlik full. Yakıt 4.2 -5.9 arası. Şu anki arabam benzinli.lpgsiz taktırmayı düşünmüyorm ancak 2 yılda kendini amorti edecek.değmez verdiğim paraya benzin alırım 1 yıl.yakıtıda golften fazla.şu an 360-440 bin arası yakıyor. Ama üstüne tahmini 25.000 gibi bişey artı gider bunada değer mi düşünmekteyim

Kimse yok

Konuda atoprak nickli arkadaş civic ini satıp golf almıştı.Onun tavsiyelerinden faydalanabilirsin.
    @atoprak

• slm arkadaşlar bugün başıma ilginç bir olay geldi başına gelen varsa yardım edebilirmi.
    araca gaz aldım ve yola çıktık 3 viteste filandık hızlıda deildik birden araba stop etti ve kenara çektik marşta sorun yok göstergeler çalışıyor arıza lambası yanmıyor . marşa bastığımızda araba çalışırgibi oluıyor ama yığılıp kalıyor
    hiçbirşey yapamadık tanıdığımız ustalarda bugün hep sağda solda tatilde. arabayı bırakmak zorunda kaldım ALLAHTAN uzak yerde deildi evime yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

slm arkadaşlar bugün başıma ilginç bir olay geldi başına gelen varsa yardım edebilirmi.
    araca gaz aldım ve yola çıktık 3 viteste filandık hızlıda deildik birden araba stop etti ve kenara çektik marşta sorun yok göstergeler çalışıyor arıza lambası yanmıyor . marşa bastığımızda araba çalışırgibi oluıyor ama yığılıp kalıyor
    hiçbirşey yapamadık tanıdığımız ustalarda bugün hep sağda solda tatilde. arabayı bırakmak zorunda kaldım ALLAHTAN uzak yerde deildi evime yakın.

Aldığınız lpg den olabilir mı acaba benzin de gitmeyi deneyin aynı sorun oluyor muydu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

slm arkadaşlar bugün başıma ilginç bir olay geldi başına gelen varsa yardım edebilirmi.

Aldığınız lpg den olabilir mı acaba benzin de gitmeyi deneyin aynı sorun oluyor muydu?

hocam benzine aldım aynı sorun ondada var hiçbir şekilde çalışmıyor darbe sensöründen olabilir dediler ama bulamadım o tuşuda artı çukura filanda düşmedim durduk yere neden olurki.

• Arkadaşlar Bosch'un aerotwin muz sileceğini kullanan var mı bizim araçlarda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaşlar Bosch'un aerotwin muz sileceğini kullanan var mı bizim araçlarda?

O sileceğin adını cok duydum ama kullanmadım kaliteli birsey diye biliyorum.

• Arkadaşlar sorunu hallettik gün boyu uğraş sonucu doğru parçayı bulduk. şükür araba çalıştı. lpg beynini değiştirdik olmadı
    herkez krang sensöründen yapar dediler onu değiştirdik fakat gene düzelmedi sonra eksantrik sensörü arızasını gözterdi araba ve onu geğiştirdik araba çalıştı. şimdilik sorun yok inşallah birdahada olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaşlar Bosch'un aerotwin muz sileceğini kullanan var mı bizim araçlarda?

O sileceğin adını cok duydum ama kullanmadım kaliteli birsey diye biliyorum.

Alıcam ben tavsiye veririm artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb es 2004 makyajsız arabamı sattım
    şimdi bir tane makyajlı kasa 2004 ls var renk bej 100000 km de bakımları yapılmış.Sadece motor kaputu boyalı,
    lpg sistemi var.muayenesi yapılmış.Ne kadar vermeliyim.26000 tl istiyor. eder mi ?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.