Şimdi Ara

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
8
Favori
134.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mecan22

mrb es 2004 makyajsız arabamı sattım
    şimdi bir tane makyajlı kasa 2004 ls var renk bej 100000 km de bakımları yapılmış.Sadece motor kaputu boyalı,
    lpg sistemi var.muayenesi yapılmış.Ne kadar vermeliyim.26000 tl istiyor. eder mi ?

Biraz daha pazarlık yapılabilir bence. Bu arada sizin aracın durumu neydi, kaça sattınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Orijinalden alıntı: mecan22

mrb es 2004 makyajsız arabamı sattım
    şimdi bir tane makyajlı kasa 2004 ls var renk bej 100000 km de bakımları yapılmış.Sadece motor kaputu boyalı,
    lpg sistemi var.muayenesi yapılmış.Ne kadar vermeliyim.26000 tl istiyor. eder mi ?

Biraz daha pazarlık yapılabilir bence. Bu arada sizin aracın durumu neydi, kaça sattınız.

benim araç makyajsız es,170000 km +sunroof+lpg 1 çamurluk boyalı 28000 tl verdim
  • Vtec II LER tutuluyor .bendede ls 2006 var bunu satsam full araçtan başkasına binmek bu aracı aratır. 24-28 arası gideri var

• Bizim arabaların piyasası uçtu gitti temiz es ler 29-30 a çok rahat gider oldu.Hatta geçenlerde hafif dolu beyaz es i 35 e verdiler.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak cıvıc 2005-2006 model arabanın sağ stop lambasını birisi kırmış,ışıkların hepsi yanıyor fakat dışı kırılmış fiyatını bilen birisi var mı acaba ne kadardır,çıkma bulunabilir mi,arabayı 2-3 günlüğüne bi arkadaştan ödünç almıştım acil yaptırmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas0707 -- 9 Ağustos 2013; 15:04:55 >
  • [Onay bekliyor] Paylaş PM
    [Onay bekliyor]
  • iyi geceler,

Ön fren diski ve balata ile arka balata değişimi yapmam gerekiyor.Marka olarak sizler ne kullanıyorsunuz acaba ?
  • Makyajlı vtec 2 es arıyorum değerli dostlar. Fiyatlar neden bu kadar uçmuş.
  • Nasıl uçmasın.şimdi insan civiği satıpda üstüne ekliyeceği parasıda yoksa ne alsın,bu fiyatlara
    sedan olacak,
    arkasi ferah olacak-düz zemin
    az yakacak,
    lpg'ye uyumlu olacak.
    ortalama konforu sağlayacak.
    ortalama bir yeni araba almaya kalksan en az 50 bin..sıfırından bahsediyorum.o yüzden piyasa arabası

• Fiyatlar cidden uçmuş , benim araba 52binde 2005 model 35 desem 34e satarım heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba , bizim araclardaki on tamponda bulunan siyah takozu nasil sokebiliriz? Fikri olan var mi plakanin altinda vida var bunu soktum ama sanirim alttan iki klips yada vida daha tutuyor. Bunlari nasil cikarabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaslar merhaba , bizim araclardaki on tamponda bulunan siyah takozu nasil sokebiliriz? Fikri olan var mi plakanin altinda vida var bunu soktum ama sanirim alttan iki klips yada vida daha tutuyor. Bunlari nasil cikarabiliriz?

Yanlış hatırlamıyorsam tamponun içinden tutan iki tane daha vidası var.Sırf millet park ederken ederken ufaktan dokunursa direk tampona gelmesin diye sökmedim ben.
  • KM: 97.500
    Aracı aldığımızdan bu yana 9 yıl + 9 ay geçmiş. 3 ay sonra 10. yılını kutlayacağız İNŞALLAH.

EN SONUNDA; bu sabah işe giderken, ilk triger seti değişimi ve periyodik bakımı için Civicimi BOSCH Car & Diesel Servisine bıraktım.
    Triger Seti: Daycon marka (Toyota'ya da bu tip yedek parça sağlayan bir markaymış): Yenilendi
    Dinamo-kayışı: Yenisiyle değişti. Bu V-kayışı mıdır ACABA
    Castrol Edge 5W-30 tam sentetik motor yağı: 4 litre
    Bosch yağ filtresi,
    Hava filtresi,
    Subap ayarı,
    İşçilik
    TOPLAM: 450TL

BENCE uygun bir fiyat.
    Geçen yıl HONDA Yetkili Servisine triger seti değişiminin maliyetini sormuştum. İşçilik ile birlikte 650 TL olduğunu söylemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 19 Eylül 2013; 18:40:40 >

• Makyajlı kasa 2004 VTEC LS park lambasının kodu ne acaba bilen var mı?

İnternette bazı yerlerde 1157 demiş ama sinyaller de 1157 onlardan daha küçük duruyor sanki başka bir şey gibi geldi bana.

İşaretlediğim lamba

04/06 MAKYAJLI KASA İLE İLGİLİ HERŞEY BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikayaoglu -- 21 Eylül 2013; 20:33:37 >
  • t10 dipsiz ampül diye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc vtec -- 22 Eylül 2013; 21:09:41 >
  • dohc vtec kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

KM: 97.500
    Aracı aldığımızdan bu yana 9 yıl + 9 ay geçmiş. 3 ay sonra 10. yılını kutlayacağız İNŞALLAH.

EN SONUNDA; bu sabah işe giderken, ilk triger seti değişimi ve periyodik bakımı için Civicimi BOSCH Car & Diesel Servisine bıraktım.
    Triger Seti: Daycon marka (Toyota'ya da bu tip yedek parça sağlayan bir markaymış): Yenilendi
    Dinamo-kayışı: Yenisiyle değişti. Bu V-kayışı mıdır ACABA
    Castrol Edge 5W-30 tam sentetik motor yağı: 4 litre
    Bosch yağ filtresi,
    Hava filtresi,
    Subap ayarı,
    İşçilik
    TOPLAM: 450TL

BENCE uygun bir fiyat.
    Geçen yıl HONDA Yetkili Servisine triger seti değişiminin maliyetini sormuştum. İşçilik ile birlikte 650 TL olduğunu söylemişlerdi.

O paraya yakın fiyata millet sadece bakım yaptırıyor nerdeyse..

Güzel fiyata yaptırmışsınız. Bizim arabada 100k oldu araştırıyoruz piyasayı şuan Samsun'da Bosch Car servisi var mı yok mu var ise nasıldır bilemiyorum..

Siz İstanbul'da mısınız?

• Bende benim arabaya bakım yaptırdım özel. Bir serviste,
    yağ,su,filitreler,
    triger set,dış kayış,
    antifriz yenileme,
    fren hidroliği,
    balata kontrolü,
    el freni bayağı yükselmişti onu gerdirmiş bayağı aşağıdan ve sertleşmiş,debriyaj pedalı ve merkezinden ses geliyor du sıvı gres. 900 lira verdik hepsine.
    birde bizim arabalarda kapı açma kapama pimleri bayağı kronik sorun geçen sene sağ kapınınkni değiştirttik.şimdi yine sağ kapının pimi diğerlerine göre daha az yukarı çıkıyor.bakımıda yaptırdık artık en az 2-3 sene binmemiz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS
    O paraya yakın fiyata millet sadece bakım yaptırıyor nerdeyse..

Güzel fiyata yaptırmışsınız. Bizim arabada 100k oldu araştırıyoruz piyasayı şuan Samsun'da Bosch Car servisi var mı yok mu var ise nasıldır bilemiyorum..

Siz İstanbul'da mısınız?
    Ben İstanbul'da değilim AMA İstanbul'da da 3-4, belki daha da fazla BOSCH Car & Diesel Servisi vardır.
    Bu bakımı yaptırdığım yer olan BOSCH Car & Diesel Servisi, aynı zamanda Ekim-2008'de aynı araca Prins-VSI ile LPG dönüşümü yaptırdığım yer. O zaman tanıştık, o günden beri periyodik değişim ve bakımları orada yaptırıyorum. Bu 5 yıl içinde, her yıl 1-2 kez onların ve elemanlarının da bana işi düştü, ilgilendim, yardımcı oldum. Bu şekilde diyaloğumuz ilerledi. Bu fiyat BELKİ biraz da hatırlı/indirimli fiyat. TOPLAM: 465 TL tutmuştu. Ben hiçbir şey söylemeden 450 TL tahsil ettiler. Unutmadan, yenilenler arasında bir de polen filtresi var...

• Sizin ki biraz dost işi olmus, ben araştırayım biraz daha kime nasıl yaptırsak diye..

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.