Abi bu Vettel'in olayı nedir anlamıyorum ya. İlk sıradan kalkıyor direk uçup gidiyor herif. Bu kadar fark açabiliyor bu kadar hızlı gidebiliyor nası oluyor anlamıyorum doğrusu. Aynı Vettel biraz gerilerde kaldı mı ama Red Bull'un taktikleri olmadan bi tane bile geçiş yapamıyo doğru düzgün, bi sıra bile kazanamıyor nası bi adam bu anlamıyorum doğrusu..
Massaaaaaa
Çingene grosjean fena geliyor, webberi avladı şimdi hamiltonu sıkıştırıyor
İyi başladık, Gıro Hamilton'ı sıkıştırıyor, Kimi de Button'a yaklaşabilse iyi olacak.
Grosjean harikalar yaratıyor ama yarışı yine muhtemelen 7-8 falan bitirecek.
Bu arada f1 live timing çalışmıyor, alternatifi falan yok mu
şumi reyiz kaçta
Grosjean
quote:
Orijinalden alıntı: DAMİR KARA
şumi reyiz kaçta
16.
Gırooooooo
Derken Kimiiiii
McLaren acik sekilde kötü bu hafta.
Grosjean ve Lotus baya hızlı görünüyor bu yarışta kritik nokta lastik stratejileri olur gibi çok sayıda blokaj lastikleri bitirecek gibi.
RTL boyna reklam giriyor
Grosjean su 5 turluk şovunun karsiligini umarim en azindan podyumla alir. Raikkonen de Button'i sonra Alonsoyu gecti. Lotus yonetimi ve pit ekibi gectigimiz yarislardaki gibi sacmalamazsa bu yaris sonunda Lotus'u konusuruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
quote:
Orijinalden alıntı: DAMİR KARA
şumi reyiz kaçta
16.
helal reyize biz şumi gençliğiyiz onunla büyüdük şimdi böyle gerilerde kalması bebelere geçilmesi üzüyor beni
RTL'de ne berbat kanal ya reklamları dizi reklamlarını geçiyor.
d-smart izleyemiyorum RTL'den idare etmeye calısıyorum. Aklıma birşey geldi de size sorayım dedim. serhan acar'ı izleyemesekde dinleyebileceğimiz bir yer var mı? RTL den izleyip radyodan dinlemek gibi ? :D
Kimi
Hamilton pit kurbanı oldu.
Mclaren pit ekibi yine webbere çalıştı
Ya yeter Allah kahretsin ya yeter artık kafayı sıyırcam lan şu pit ekibi ne iş yapar neye yarar Allah'ın belaları her yarış her yarış yeter artık iki tane lastik takamıyosunuz daha ya Allah belanızı versin yeminle..