Şimdi Ara

05-2012 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2012 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
1
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mclaren bunları gerçekten düşünemiyor mu? Fark etmediklerini farzedelim, yarın da yarışı kazansa ne kadar da etik, değil mi?
  • Hamilton polde olsa bile ilk sıraya yazmayacaktim. Mclaren artık su ucuz hesapları bırakmalı. Yazık yani senenin en iyi aracı ve en iyi ikilisi ama durum rezalet. Sıralamaya 1. başlasan ne olur 2. Başlasan ne olur. Hamilton ne yapsa yeridir yani böyle bir rezalet olmaz
  • 1 turluk yakıt 0.5 sn getirmez. Mclaren adamı mahvetti.
  • Hamilton un önümüzdeki sezonda mclaren de olmayacagini dusunmekte cok da haksiz değildim diye düşünüyorum. Ama sezon daha uzun. Bakalim neler diyecek hamilton.
  • 1-Alonso
    2-Raikkonen
    3-Vettel
    4-Grosjean
    5-Button
    6-Webber
    7-Maldo
    8-Rosberg
    9-Schumacher
    10-Perez

EHT:Hamilton
    İYD:Piç
  • Al işte ben demiştim ya...
    Benzin biterse sorun olur diye niye kenara çekti diye falan..
    Yani helal olsun ne diyeyim ki.. Bunları nası düşünemiyo McLaren gibi bi takım Allah aşkına nedir yani bu ?
    McLaren'siniz ya siz ne yaptığınızın farkında mısınız ? Böyle bi hata nası yapılır ..
  • 1- Raikkonen
    2- Alonso
    3-Grosjean
    4-Vettel
    5-Button
    6-Webber
    7-Maldonado
    8-Schumacher
    9-Hamilton
    10- Perez

EHT : Raikkonen
    İYD-Nico Hulkenberg

berbat bir tahmin 0 çekecem kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Again -- 12 Mayıs 2012; 22:02:59 >
  • Ben yarın Hamilton'un herseye rağmen efsane bir yarış çıkaracağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

Ben yarın Hamilton'un herseye rağmen efsane bir yarış çıkaracağını düşünüyorum

yarin hava durumuna gore yagmur gozukuyor. ama saat kacta yagar, pas mi gecer onu bilmiyoruz.
    yagmur olursa yaris karisabilir. hamiltondan ben de yarin guzel bir yaris bekliyorum. ama podyum zor.
    ben de tahminlerimi yarin yazicam. hava kosullari yarin sabah netlesir.
  • 1-Raikkonen
    2-Alonso
    3-Button
    4-Maldonado
    5-Vettel
    6-Schumacher
    7-Rosberg
    8-Perez
    9-Hamilton
    10-Kobayashi

Eht: Raikkonen
    İyd: Grosjean
  • Yarın patlamayı schumi yapacak
  • 1-Kimi Raikkonen
    2-Sebastian Vettel
    3-Nico Rosberg
    4-Romain Grosjean
    5-Fernando Alonso
    6-Pastor Maldonado
    7-Michael Schumacher
    8-Jenson Button
    9-Mark Webber
    10-Sergio Perez

İyd:Narain Karthikeyan

Tahmin etmek de çok zor ' 0 ' da çekebilirim ciddi puanlarda alabilirim.Rai ve Vettel'den yarış içinde iyi performans bekliyorum.Go RAİ!!!
  • Vettel , Ferrari'ye ismi için gider belki. Şu aşamada Ferrari'nin Redbull'dan hızlı veya yavaş olduğunu söylemek için fazla erken. He bunu neden söylüyorum ? şampiyon olabileceği bir araç isteyen pilotlar hangi aracı hangi pilotun kullandığını gözeterek bu cümleleri kurmalılar.

daha fazla karıştırmayayım cümlelerimi ama bu "şampiyon olabileceğim bir araç" istiyorum diyen pilotlar ( vettel veya hamilton ) neye göre konuştu çok merak ediyorum ? bu seneki perdormans ? geçen seneki performans ?takımın ismi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Vettel , Ferrari'ye ismi için gider belki. Şu aşamada Ferrari'nin Redbull'dan hızlı veya yavaş olduğunu söylemek için fazla erken. He bunu neden söylüyorum ? şampiyon olabileceği bir araç isteyen pilotlar hangi aracı hangi pilotun kullandığını gözeterek bu cümleleri kurmalılar.

daha fazla karıştırmayayım cümlelerimi ama bu "şampiyon olabileceğim bir araç" istiyorum diyen pilotlar ( vettel veya hamilton ) neye göre konuştu çok merak ediyorum ? bu seneki perdormans ? geçen seneki performans ?takımın ismi ?

Red bull geçen sezonu cok rahat kazanırken hamilton bu sözleri söylemişti. Takım değiştirebileceginin sinyallerini vermişti. Mclaren bu sekilde hatalar yapmaya devam ederse hamiltonun son sezonudur mclarende.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Vettel , Ferrari'ye ismi için gider belki. Şu aşamada Ferrari'nin Redbull'dan hızlı veya yavaş olduğunu söylemek için fazla erken. He bunu neden söylüyorum ? şampiyon olabileceği bir araç isteyen pilotlar hangi aracı hangi pilotun kullandığını gözeterek bu cümleleri kurmalılar.

Red bull geçen sezonu cok rahat kazanırken hamilton bu sözleri söylemişti. Takım değiştirebileceginin sinyallerini vermişti. Mclaren bu sekilde hatalar yapmaya devam ederse hamiltonun son sezonudur mclarende.

bu açıklama bir çok eleştiriyi beraberinde getirir. öncelikle en basitinden , iyi arabada tabi şampiyon olursun lafı söylenir. örnek : Vettel ve Schumi.. bunu söyleyen ben değilim. söyleyenlerin var olduğuna değiniyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

bu açıklama bir çok eleştiriyi beraberinde getirir. öncelikle en basitinden , iyi arabada tabi şampiyon olursun lafı söylenir. örnek : Vettel ve Schumi.. bunu söyleyen ben değilim. söyleyenlerin var olduğuna değiniyorum.

Hamilton geçen sezon yaptığı bu açıklamadan dolayı çok eleştirmemeli. Bir pilot iyi hızlı bir araç isteyebilir. Sampiyonluklarinin devamıni isteyebilir. Takım değişikliği çok normal.hamilton mclaren e kazık mi çakmis. Başka bir takımda geçebilir, ne var ki bunda.
    Şunu da unutmayalım. Vettel olsun hamilton olsun ve diğer bütün pilotlar birgun ferraride olmak isterler.

• 1-Alonso
    2-Vettel
    3-Rosberg
    4-Kobayashi
    5-Webber
    6-Schumacher
    7-Raikkonen
    8-Button
    9-Grosjean
    10-Massa

İyd:Narain Karthikeyan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 13 Mayıs 2012; 15:01:42 >
  • q3 Taraftarlara hakarettir.Millet lastik koruyacagım diyor pit ten bile çıkmıyor.Bari her sürücüye Bisiklet versinlerde onunla bir Tur atsınlar.Taraftarları tamamen aptal yerine koymasınlar.
    Normalde Hız ve zeka birleşirse çok Tehlikeli bir kombinasyon meydana gelir fakat şuan Hız mevcut fakat zeka yok(Mclaren)
  • bana kalırsa 24. sıradan baslaması bıle bıze gosterdıklerı toleranstır.dıskalıfıye edılmelıydı.

helal olsun o kenar yonetıme de.bu kafayla cok sampıyonluk bekler.bıle bıle lades demek bu olsa gerek
  • 1 button
    2 alonso
    3 raikkonen
    4 perez
    5 maldonado
    6 vettel
    7 schumi
    8 rosberg
    9 grosjean
    10 webber

eht raikonen
    iyd massa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.