Şimdi Ara

0532 hatlar ne kadar değerli? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
31.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Noxco

Şuan 100 milyona satan bayi de var, bedava verende. Ankara ulusta bedava satan yerler var...

bedava'ya satan yerler gördüm bende geçerken kadıköy'de
    paralı hiç denk gelmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 14 Eylül 2007; 17:41:02 >
  • yaw bırakın bu işleri.ben lüleburgaz dayım.burada turkcell bayilerinin camlarında koca koca yazılar var.532 li hatlar bedava diye.hem de öyle 300 lü 200 lü seriler.para verip de almayın.tamamen bayilerin kandırmacası.ne yolarsak kardır diyorlar.parayla satın almadan önce iyice araştırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanalcin

http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4593724

arkadaşlar bu insanlarda hakikaten bi taraflarına sürecek akıl yok

533 o kadar kıymetli değil halbuki
  • 12 yıla yakındır 2 tane 532 2.. .. .. hattım var ilerde satarsam parayı bulurum herhalde
  • Bütün mesajları okumadım belki yazılmıştır önce tam bilimiyorum..

Turkcell şu anda 532 noları tekrar vermeye başladı..
    Yeni hat alan bir arkadaşım 532 hat aldı turkcell bayisinden..
    Hattın üzerinde şöyle yazıoyor.

"Bu hat daha önce kullanılmıuş olup kapatılmasının üzerinden en az 1 yıl geçmiştir"
    ibaresi bulunmakta..yani 532 hatların değeri hatta verilen bedel kadardır.
  • ya bu konu hala devam ediyor mu
  • hortlamış...
  • ramide 1 ay önce 10-15 ytl gibi satılıyordu hatta pankartta ((cebinizdeki prestij!!)) yazıyodu
  • 532'li hat çok değerlidir. En değerli prefix 532'dir. Bütün operatörler onun peşinde. O yüzden numara taşınması olsun diye, kıvranıp duruyorlar.

(Doğru söyleyeni dokuz köyden kovabilirler.)
  • İSTANBUL KOCAMUSTAFAPAŞADA 1-2 SENE ÖNCE 533 LER 20 YTL 532 LER 40 YTL 2XX LE BAŞLAYANLAR 80 YTL İDİ.
  • Olay tamamen hava atma meselesi. Yani ben çok eski kullanıcıyım, ben bunların ciğerini bilirim gibisinden hava atmak, prestij yapmak için işe yarar. Gerçi kimse böyle şöylere itibar etmez ama neyse
  • birisi gazeteye ilan bvermiş, herkes bu böyledir demiş, herkes aynı fiyattan vermeye başlamış. bu hatları alan yok. kanmayın. 5 para etmez bence.
  • babamda 12 yıllık 312 ile başlayan hat var bende de 5 yıllık 500 le başlayan hat var satarsak zengin mi olucaz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Bence beş para etmez

+1
  • Arkadaşlar bizim burdaki telefoncu da şöle bi ialn gördüm "532'li Hat 5 YTL".
  • Kardeş, Sizin orası neresi? Çok ucuzmuş
  • tek kelime ile saçmalık
  • Koleksiyon muamelesi görüyor sanki uçuk değerler olunca
  • 60000 ytl Bu kadarı duymadım ama pahalıya satıldığını duydum ve bana mantıklıda geldi eğer önemli bir kişiyse Prestij amaçlı çok faydasını görebilir kim istemez

0532 22x xy zv Hem ben Cep Telefonunu ilk çıktığı zmandan beri kullanıyorm havası verir
  • 532 Lİ HAT DEMEK ZENGİN HATTI DEMEK
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.