532 li hat olunca ne olacak baska numara olunca ne olacak? daha mı iyi cekecek telefonun, yoksa daha mı ucuz konusacaksın? enayilikten öteye gitmez böyle hatlara fazla para vermek.
enayinin önde gideni denir bence böyle para saçanlara .. 0532 li hat özellikle kullanmam ayağa düştü bu hatlar.. görmemişin hattı olmuş hesabı.. benden uzak olsun.. 532 li numaralara kıl kapmaya başladım.. dünya kadar fiyata satmaya çalışan çakallar yüzünden..
532 li numara kullanmıyorum, kullandırtmıyorum çevreme
Zaten yapmak istedikleri bu :) Başarıyorlarda gördüğüm kadarıyla takmayın onları 532 li hatta normal bir hat işte ne farkı var değil mi? Siz eğer para ile alıyorsanız zaten hatayı başta yapıyorsunuz, tüm turkcell abone merkezlerinde var satılıyor. Bir ayrıcağılı yok, numara önemli değil gidin gold abonesi olun ayrıcalık yaşayın numara problem değil
Ayağa düştü deme şimdi :), 532 kullanan insanlar var :), para vermeden fazla fazla sadece turkcell hat almaya gitmiş ve bi numara beğenmiş yani
satılan birşey yok hala aynı yerdesiniz
ben 532 2xx li hattımı BEDAVA ya turkcell shop tan aldım ne fiyatı ne pahası anlamıyorum ki para verenin aklına şaşarım
Haklısınız ya ben de sizin gibi düşünüyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
satılan birşey yok hala aynı yerdesiniz
ben 532 2xx li hattımı BEDAVA ya turkcell shop tan aldım ne fiyatı ne pahası anlamıyorum ki para verenin aklına şaşarım
her ay sanki taksit öder gibi enaz 60-70 lira fatura geliyo düşün artık ne kadar değerli olduğunu
Öyle diyorsunuz da ben Avea faturalı da kullandım, yani tüm kamuydu , 80 den aşağı fatura ödemedim, 109 tl gelmişti en son ve ben hattı kapattırmak için aradığımda neler söylemedi avea siz değerli bir müşterimizsiniz :), 6 ay boyunca sabit ücret 25 tl ödemeyecektim. Ama kabul etmedim. en azından TURKCELL kalitesi var , ve 70 tl fatura diyorsun o senin kullanıma bağlı benim faturam şu anda o seviyelerde değil ve her yöne 120 dk bedava konuşma sürem var ve bunun için herhangibir ücret ödemiyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: tuareg52
her ay sanki taksit öder gibi enaz 60-70 lira fatura geliyo düşün artık ne kadar değerli olduğunu
532'li hat değil de iş telefonunuzla aynı bir numara değerli olabilir belki.
İş telefonunuz 212 xxx yy zz ise cebinizde 5.. xxx yy zz olursa belki ekstradan para verilir. Yoksa sırf 532 diye para verilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı
Öyle diyorsunuz da ben Avea faturalı da kullandım, yani tüm kamuydu , 80 den aşağı fatura ödemedim, 109 tl gelmişti en son ve ben hattı kapattırmak için aradığımda neler söylemedi avea siz değerli bir müşterimizsiniz :), 6 ay boyunca sabit ücret 25 tl ödemeyecektim. Ama kabul etmedim. en azından TURKCELL kalitesi var , ve 70 tl fatura diyorsun o senin kullanıma bağlı benim faturam şu anda o seviyelerde değil ve her yöne 120 dk bedava konuşma sürem var ve bunun için herhangibir ücret ödemiyorum :)
quote:
ben haftada iki gün bedava hizmetinden yararlandım ve o günler harici pek görüşme de yapmadım şubat ayı içinde 66 lira fatura geldi benim yerimde kim olsa aynı şeyi söyler heralde
Haklısınız özür dilerim, fakat o zaman mu durumu şikayet edin, ilgileniyorlar, yanlış bir ücretlendirme yapılmış olabilir, bu arada şu anda yeni iki gün bedava kapsamında yapılan görüşmeler aylık belli bir sabit ücret karşılığında gerçekleştiriliyor. Fakat yine de faturanızın incelenmesini isteyin, eğer herhangibir yanlışlık yapılmışsa bunu düzelteceklerdir.
quote:
quote:
quote:
ben haftada iki gün bedava hizmetinden yararlandım ve o günler harici pek görüşme de yapmadım şubat ayı içinde 66 lira fatura geldi benim yerimde kim olsa aynı şeyi söyler heralde
quote:
Haklısınız özür dilerim, fakat o zaman mu durumu şikayet edin, ilgileniyorlar, yanlış bir ücretlendirme yapılmış olabilir, bu arada şu anda yeni iki gün bedava kapsamında yapılan görüşmeler aylık belli bir sabit ücret karşılığında gerçekleştiriliyor. Fakat yine de faturanızın incelenmesini isteyin, eğer herhangibir yanlışlık yapılmışsa bunu düzelteceklerdir.
quote:
quote:
quote:
aslında bu benim babamın faturası bende de hazır kartta fazladan kontör alındı % 100 haklı olduğum halde adamlar suçu ben de buldu ama müşteri hizmetlerine bunu bildirdiğimde müşteri memnuniyeti safsatası yaparak kontörlerimi geri gönderdiler yani türkcell kesinlikle hata yapmaz o % 100 haksız olsa bile babalık yapar kan emici bunları hepsi
Yani fatura iadesi yaptılar mı ya da kontor ? Güzel daha önce neden sölemedin ki
quote:
Yani fatura iadesi yaptılar mı ya da kontor ? Güzel daha önce neden sölemedin ki
yaptılar ama ben türkcell in peşinde koşamam ki ve her an acaba türkcell kontörümü yer mi diye stres yapmanın bi anlamı yok geçen forumda ki elemanın tekine 135 kontör borcunuz var diye sms göndermişler kontör yüklediğiniz anda kontörlerinizde düşecektir diye var gerisini sen düşün
Bi ara 532 li hatlar acaip fahiş ücretlerde alınıp satılıyordu.
Şimdi her bayinin camında bedava 532 hat yazısı yazmakta :D
müşteri hizmetlerınden 532 li faturalı hatlar bedavaya verılıyor
Daha önce kullanılmış bir numara satın alınır mı yahu? Benim içime sinmez bi kere. Ben hattımı aldığım zamanlarda 532'lerin tekrar satılması olayı yeniydi. Hat alacam dediğimde satıcı bana 532 verelim 60 liraya demişti. Hadi len diyerek 5 liraya 533 almıştım. Yani düşünsenize tek bir ardışık rakam farkından dolayı ve bunun dışında hiç bir fark olmamasına rağmen hem de daha önce kullanılmış olmasına rağmen 55 lira fazladan ödeyeceğim. Bunu yapsaydım kendime enayi derdim.
532 li hatları gene 25 liraya satmaya başlamışlar
532 200 **** lü hattımı 4 ay önce 4,500 TLye aldım ve gayet memnunum. Acayipte karizma oluyor verince mutlaka birinin ilgisini çekiyor. Zaten piyasada oldukça az var bu tarz numaradan.. Ayrıca saygınlığınızda artıyor adam ortamda numarayı görünce abili konuşmaya başlıyor. Bi nevi lüx otomobil hesabı.. Kızlarda mutlaka hikayesini merak ediyor...
ilgi çekmek için bire bir ama bızım burada bır turkcell extrada bedava dıe hatırlıyourm
quote:
Orjinalden alıntı: rørø
532 200 **** lü hattımı 4 ay önce 4,500 TLye aldım ve gayet memnunum. Acayipte karizma oluyor verince mutlaka birinin ilgisini çekiyor. Zaten piyasada oldukça az var bu tarz numaradan.. Ayrıca saygınlığınızda artıyor adam ortamda numarayı görünce abili konuşmaya başlıyor. Bi nevi lüx otomobil hesabı.. Kızlarda mutlaka hikayesini merak ediyor...
Ne hikayesi yaa
Valla ne alem insanlar var şu dünyada yaa.. Hattın sim kart haline dönüşünceye kadar olan hikayesini mi anlatıyorsun sende
4500 TL falan verdiğine inanmıyorum da verdiysen de bişey diyemiyorum.. Siz gibi müşteriler oldukça sektörü kriz mriz etkilemez.. Bu faydanızdan dolayı tşk ederim