Şimdi Ara

0532 hatlar ne kadar değerli? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
31.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 60.000 ytl'ye de satılır çok da uçuk bi rakam değil.. ama sattığın kişiler uçuk olabilir.. 0532 ler çok eski oldukları için her ne kadar sistem yenilensede tabanları eski olduğu için kolay kolay dinlenemiyormuş telefonlar.. bu yüzden mafyalar genelde bu hatları alıyormuş.. senin duyduğun fiyat bu tarz olabilir..
  • Konyada tüm turkcell bayiilerinde koca koca yazmışlar 532li hat bedava diye.İsteyen varsa yollayabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Konyada tüm turkcell bayiilerinde koca koca yazmışlar 532li hat bedava diye.İsteyen varsa yollayabilirim

Nasıl iş bu ya birisi 60,000 diyo diğeri bedava
  • Kesinlikle yok öyle bişi.
    1000$,5000$.......60000$
    satmaya çalışan çok ama hiç alan duydunuzmu?
    Saçmalıktan başka bişi değil.
    Ne kimse 532 hattım var die havaya girmesin, nede 532 li hattım yok die garip takıntılara gitmesin derim..
  • O zaman ben zenginim,

Not: Öğrenciyim

quote:

Orjinalden alıntı: cihansonkur

532 Lİ HAT DEMEK ZENGİN HATTI DEMEK
  • 5 ytl.
  • bazi abone merkezlerinde 532 hat icin 25 ytl isteniyor
  • Sanırım 532 2xx lü seri para ediyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mitoloji

arkadaşlar 60.000 ytl'ye de satılır çok da uçuk bi rakam değil.. ama sattığın kişiler uçuk olabilir.. 0532 ler çok eski oldukları için her ne kadar sistem yenilensede tabanları eski olduğu için kolay kolay dinlenemiyormuş telefonlar.. bu yüzden mafyalar genelde bu hatları alıyormuş.. senin duyduğun fiyat bu tarz olabilir..

bu bebe kaç yaşında acaba ki böyle bi şeye inanabiliyor? Teknolojiyle hiç mi aran yok? Bilmiyorsan bilmediğini belli etme öğrenmeye çalış diğer bilmeyen insanları da saçma sapan düşüncelere yöneltme

• Sizde para "çok" gibi anlaşılan, saçacak yer arıyorsunuz..
    Neymiş "prestij" haha...
  • bendede var 0532 200 .. .. şeklinde numaram bi enayi pardon prestij arayan birini bulmayı bekliyor ama soran yok şuana kadar 50.000 ytl çok mu istiyorumki arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanyasar -- 20 Ocak 2008; 13:09:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

bu hatların hepsi para etmiyor, özellikle bir serinin degerli oldugu, bunu bilmeyenlerin bütün 0 532 li hatların degerli oldugunu zannetmeleri nedeniyle bu tür ilanlar veriliyor.

eeeee o seriler neden degerli derseniz yalanmı degilmi bilmiyorum ben bana anlatanların yalancısıyım sizede aktarayım, ilk 0 532 li hatların belli bir kısmı turkcelin dijital olmayan analok sunucularında bulunuyor, yani analok santrallerde bulunan bu hatlar degerli deniliyor, degerli olmasının sebebi ise bu hatların dijital olarak dinlenmesinin mümkün olmaması ve eger dinlenmek istenir ise mahkeme izni alınarak turkcel tarafından santralden giriş yaptırılarak dinlenmesine izin verilmesi lazım geldiği için bu hatların dinlemeye karşı hassas kişilerçe arandıgı, bu nedenle alınıp satıldıgı, ancak bunu bilmeyenlerin öbür hatlarada kıymetli gibi davrandıgı söyleniliyor, ne kadar dogrudur bilmiyorum...

Ya hocam bırak yaa Yazan güzel senaryo yazmış. Yeryüzünde dinlenemeyecek mobil operatör yok. Baz istasyonun dibine kurarsın sistemini ne var ne yok radyo dinler dibi dinlersin istediğin konuşmayı. Üstelik gsm operatörünün ruhu bile duymaz. Devir casusluk devri

Al link de verim isteyen istediğini yapmak istedikten sonra dinler arkadaş ya teknolojiye uzak kalacaksın yada riski göze alacaksın
    http://www.tbtt.org/?p=120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 20 Ocak 2008; 14:31:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Konyada tüm turkcell bayiilerinde koca koca yazmışlar 532li hat bedava diye.İsteyen varsa yollayabilirim

Aynen bende gördüm Alaaddinde ki Turkcell bayisi beni kovalamıştı celo kostümüyle hatta sana bedava hat verim dedi, faturalımı dedim evet dedi kalsın o zaman dedim, ama bu 532 li diye peşimden gelmeye başladı. Aaa celo yemiş kafayı kafayı dedim kaçtım

• 5 kuruş vermem valla :)

birisi numaraları tuşladığında bana ulaşabiliyorsa.. gerisi teferruattır.. varsın numaralar karmakarışık olsun ..

333 33 33 numara ile 591 09 82 numaraların benim gözümde farkı yoktur.. önemli olan verdiği hizmettir..

verdiğim numaralar örnektir :)
  • 0532 772 xx xx bişi eder mı babamın numarası Ederse hemen ayarı veririz alıp satarım
  • babam 8 yıldır 0532 775 li hat kullanıo ne yani o şimdi para edermi.
  • 200'lü numaralar arasında da değerlilik açısından sıralama var mı? mesela 201'le başlayan numara 290'la başlayan numaradan daha mı değerli?
  • TURKCELL ÖZEL HATLAR
    www.ucuzasatiyoruz.com
    成版人黄瓜app_成版人黄app破解版免费_成版人黄app破解版
    http://www.ucuzasatiyoruz.com

turkcell için en değerlisi 200 ve sonrası numaralar
  • 0535 935 le başlayan bi numaram vardı bugün öğrendimki başka biri satın almış :) hattı kaybedince köntörde yüklenmeyince kapanıyor tabi onunda 1 yıl süresi varmış 1 yıl geçince tabi gerçi bir yıldan fazla oldu ama neyse tekrar kullanıma açılmış maalesef gittigidiyorda 535 lilerde baya pahalıya satılıyor çok saçma gerçi ama satılıyor işte bu kadar pahalıya
  • benim 731 ile başlıyo ama değeri ne bilmiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.