Şimdi Ara

06/02/2018 Tarihinde Uğradığımız Saldırı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
18.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım şu olay yerinde kamera olmasa ve olay a ben yapmadım be de bende yapmadım diye ikisi de yani biri haklı olarak diğeri haksız olarak suçu üzerlerine atsa eyvallah kendini haklı çıkaramazsın diyeceğim de olay yerinde kamera olduğu hal de ve liseli çocukta olduğu hal de 2 tane sizi haklı olduğunuzu ispatlayan kanıt olduğu hal de bu olaydan nasıl vazgeçiyorsunuz anlamıyorum şikayetini geri çekmeden kamera kayıtlarını mahkeme de delil olarak sunacağım de korkutun suçluyu ama polis ten dolayı şikayeti geri aldık diyorsunuz anlam veremedim.. Neyse geçmiş olsun diyelim bir daha kimse yaşamasın diye umut ediyorum..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlaşılmaya açıklık getireyim. Polis yüzünden geri çekmedik, çocukların aileleri onların bu işe dahil olmasını istemedikleri için, çocuklar da mahkeme vs. uğraşmak istemedikleri için, mağdur olmamaları adına geri çektik. Biz geri çekmeseydik 8 çocuk davaya dahil olacaktı. Polislerle ilgili kısım en başından beri bizi şikayetçi olmamamız adına oyalamaları, ikna etmeye çalışmaları ve işleri çok ağırdan alıp bizi başlarından savmaya çalışmaları , yoksa çocuklar 18 yaşında büyük olsalardı şikayette bulunulmuştu çoktan.
  • Teşkilat pislik kaynıyor rıza baba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    evet dediğim gibi aileler gelince mecbur geri çektik. Polislerin dediklerine rağmen tutanağa kadar gidildi vazgeçmemizin ana sebebi onlar değil, eylemleri ve söylemleri beni üzen ve sinirlendiren şey. Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Önceki üslup için de kusura bakmayın
  • Siz şikâyetçi olmasanız bile o dosya savcılığa gidecektir. Fark etmiyor illaki dosya savcılığa gider. Bu aşamada dosyanızı takip edebilir ve şikâyetçi konuma tekrardan geçebilirsiniz. Ve polisin yaptığı şeylerden de savcıya bahsedebilir ve gerekli işlemi yapabilirsiniz. Dosyada sizde şüpheli duruma düşersiniz. Müşteki-şüpheli olarak. Ancak bu sadece soruşturma aşamasında "görünen" kısımdır. Herhangi bir dava açılmasında ise tekrardan müşteki durumuna düşer ve şikâyetinizi her iki taraf içinde kullanabilirsiniz. Sadece fezlekede müşteki-şüpheli olarak görünürsünüz. Devamında kârlı çıkan taraf olursunuz.
  • Rezalet puanim 10/10

Daha az önce bir arkadaşım anlattı 15 kisi polis karakolunun dibinde sivil polislerin cirit attığı yerde Ankaranin göbeği karanfilde 4 arkadaşımi dövmus gasp etmis artik bunlar çok normal asayis 0 hukuk 0 medeniyet 0

• polisten medet ummayın beyler bayanlar karşınızdaki şerefsizi indirebilecekseniz direk dövün ya da

elektro şok,teleskopik job,bıçak gibi aletleri yanınızda bulundurun.Kendi işinizi kendınız halledin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Laurent

Bir yanlış anlaşılmaya açıklık getireyim. Polis yüzünden geri çekmedik, çocukların aileleri onların bu işe dahil olmasını istemedikleri için, çocuklar da mahkeme vs. uğraşmak istemedikleri için, mağdur olmamaları adına geri çektik. Biz geri çekmeseydik 8 çocuk davaya dahil olacaktı. Polislerle ilgili kısım en başından beri bizi şikayetçi olmamamız adına oyalamaları, ikna etmeye çalışmaları ve işleri çok ağırdan alıp bizi başlarından savmaya çalışmaları , yoksa çocuklar 18 yaşında büyük olsalardı şikayette bulunulmuştu çoktan.

Anladım peki kamera var bunlarla hakkınızı arasa idiniz yani kamera görüntüleri hakim inceleyince bir karar verecekti sonuçta yaralama yok ama elinde falçata tutması suç aleti olarak belki az da olsa bir suç verebilirdi diye düşünüyorum neyse artık karar alınmış bir daha yaşamazsınız umarım..

• malesef aci bir gercek bu son olaylardan sonra polisin sayisi nerdeyse yariya dustu adamlar mesaiden hafta sonu tatil yapmadan calisiyo nerdeyse bazilari ama bu bahanemi degil tabikide

benzer bi olay basimdan gecti malesef polisimiz de bir bikkinlik ugrasmama hay s... ya yinemi olay tavri var

bir grup sarhos yol vermeme ragmen durup geri geri gelip dikiz aynasini aracimin on camurluguna yaslayip boydan boya cizdi birde aractan inmeye kalkip beni dovemeye kalktilar

gece 1 gibi oluyor bu olay yasadigim ilce cok kucuk oldugundan ertesi gunu olay nedir ne degildir birinemi benzettiler felan diye kendim bulurum diye hemen polise gitmedim aracin plakasini aldim ve olay yerinde ki market arkadasim oldugu icin guvenlik kameralarinda olayin oldugunuda tespit ettim.Cocuklari buldum ve ogleye dogru polise gittim olayi anlattim bana direk gece niye gelmedin dedi bende yanlis anlasilma olabilir kim olduklarini ogrendim daha iyi bilgi vermek adina simdi geldim dun aksam sadece siyah bir taksi ve 2-3 kisi vardi dedim ama simdi isimleri arac marka modeli plakasi var dedim bana 3-4 saat bekliycen ozaman dedi tamam ben 3 saat sonra geleyim dedim hayir bekliycen gidersen gelince gene bekletirim dedi

niye dedim sira var dedi sistem zaten calismiyo felan dedi zaten bu sistemin hic calisitigini gormedim ben devlet kurumlarinda hep bakim var yada kapali

sonra yada sen iyice bilgi topla gerekiyosa cocuklari bul konus dedi yarin sabah erkenden gel dedi.sonra gece yine gittim ben baska bir memur abimiz vardi ona anlattim olayi oda o sahislari dun gece aldiklarini ve suan ceza evinde olduklarini soyledi arkadaslarin denetimli serbestligi varmis yakmislar boyle olunca bende sikayetci olmadim. zaten 3-4 sene yatari varmis onu yatip cikicakmis artik.

yani polise isin dustumu yandin bin dereden su getiriyolar yapmamak icin onlar icin artik bu olaylar zaman kaybi gereksiz goruluyor heralde en az adam yaralama yada olum olayi olucakki ilgilenicekler

• Ben de narlıdereliyim ve oraları çok iyi bilirim. Karakolluk konularda kimseyle yüz göz olmadan avukat çağırın. Dili güzel bir avukat adamı perişan eder. Orda ki polisleri çok iyi biliyorum. Gerçek anlamda inanılmaz uyuzlar. Dediğim gibi avukat yardımıyla polisler gereken herşeyi yaparlar. Örtbas mı etmeye çalışıyorlar? Kamera kayıtlarıyla tutanak tutar avukat ve polis bu tür bişeyi istemez. Kimse avukat tutmaktan, çağırmaktan çekinmesin. Yoksa böyle sürünürsünüz.
  • Olayi birde diğer sajislardan dinleyecekmkyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim polislerin adlarını aldın mı ? Ulaştırabilirim İzmir emniyetinde gerekli yerlere

• Balık baştan kokar, ülkede düzgün ne kaldıki onlarda doğru düzgün işini yapsın, ülke olarak bitik konumdayız.
  • Arkadaslar böyle seyler paylasacaksaniz the walking dead tarzi oyunlar gibi bizim secimlerimize gore hikaye sekillensin ve alternatif bir sonu olsun. Cunku bu sekilde olmazsa okurken cok geriliyorum.

Alternarif son olarak ise; "zebaniler butun otobusu zindana atti" olabilir.

Su yazilanlari okurken buyuk bir umutla zebani kelimesi aradim ama olmadı.

Cok buyuk gecmis olsun. Bu tipler kanalizasyonda nukleer atiklar vesilesiyle olusup sonra mutasyona ugruyorlar diye tahmin ediyorum. Bir "insanin" beyninin sadece icinde bulundugu bedeni yasatmak adina islev gormesine gercekten inanmak istemiyorum ama bu organizmalardan ne yazik ki kurtulus yok.

• Dayak yemiş sayıyorum seni liseli bebe adama gider yapmış sen öyle bakmışsın kız arkadaşının yanında kızın sana bakışıda değişmiştir liseli bebeye olan bakış açısıda artmıştır

Sonuç: dayak yiyip üstüne haklı olmaya çalışıyorsun sınıfda kaldın dostum../

• Muhtemelen sivil polis gibi birseydir yoksa polis o kadar vazgeçin diye tutturmaz..maalesef ülkedeki polisler artık en boş beleş insanlardan seciliyor..hicbirimizin işinin polise düşmemesi dileğiyle... Adalet bu ülkeden çoktan uçup gitti...

• Olayı anlayamayan, sahibinden az kullanılmış beyin.

• geçmiş olsun kardeşim
  • Geçmiş olsun hocam iki ayaklı hayvanlar heryerde
  • çok şükür şalvarlı,sarıklı,sakallı bir adam ya da kapalı bir kadın değilmiş saldıran,bi ara çok alış(tırıl)mıştık da,tam da seçim öncesi :)
    Bir yaşam tarzına müdahale tartışmasını usulca atlattık böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 8 Şubat 2018; 9:45:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.