< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourcade -- 7 Şubat 2018; 13:34:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourcade -- 7 Şubat 2018; 13:34:24 > |
Arkadasin evine hırsız girmis,O esnada kendisi balkonda sigara iciyormus!!
Sesi duyunca kosuyor iceriye 2.katta kendisi. Hirsızı kacarken görüyor,Polisi ariyor. Hırsızın arkasından yakalamak icin ufak tüp atıyor (boş). Hırsızın ayaklarina geliyor,merdivenden dusuyor kafasını yuzune duvara carpiyor. Polis gelince ilk soru bu adamı kim dövdü!! Hatta diyorki kendiniz cezasını verecekseniz polis niye var neden aradınız. Dua edin sizden sikayetci olmasın diyor!! Gelde ulkede adalet var de. Cogu Polis 3.000-3.500 tl aldigi para Haram |
Bu doru mu
|
Polisler hakkında hiç olumlu fikirlerim yok, her zaman zamanın gücün adamı teşkilatı olmuşlardır. Cephede teröristle savaşan özel harekatçılar hariç çoğu işe yaramaz insanlardır.
|
Buna benzer bir olayda eşimin kardeşinin balına geldi. Kızın peşine uyuşturucu kullanan 10 sayfa sabıkası bulunan ipsiz sapsız bir tip dadanmış. Bu arada kız daha lise çağında. Okulda rahatsız etmeler, biryere giderken peşine takılmalar falan derken olay artık çığırından çıkıp kapıya gelmeler mahallenin ortasında bağırmalar falan devam etti.
İlk önce polise şikayet ettik okulun önündeyken polis aldı 30 dakika sonra bıraktı. 1 hafta sonra gece kapıya geldi bağırarak sizi öldürücem falan demeler yine polise şikayet ettik hep beraber gittik 30 dk sonra polis bıraktı. 2-3 gün sonra kızı okula giderken bıçakla herkesin önünde rehin almış. Bizi çağırdılar gittik bütün okul dışarıda öğretmenler çocuklar mahalleli falan polis çağırdık 1 saat sonra geldi. Gelince yine hep beraber karakola bu sefer 1 saat sonra bıraktılar. En sonunda tekrar kapıya gelince artık kayınpeder aradı evler yakın indik aşağıya bir güzel benzettik çocuğu vurdukça küfür ediyor artık ağzı burnu görünmüyor o derece. Neyse polis çağırdı mahalleli aldılar bizi biz nezaretteyiz çocuk bizden önce çıktı karakoldan giderken pis pis gülüyor. Yok dedim arkadaş bu cocuk bu kızı öldürmeden tutuklanmayacak. Polisler her seferinde uzlaştırmaya her seferinde bir an önce olsun bitsi uğraşmayalıma getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. En iyisi biz bildiğimizi yapalım dedik. E o ceza almıyorsa bizde almayız. Her geldiğinde arkadaşlar ben mahalleli kayınpeder yükleniyoruz çocuğa bi süre sonra gitti artık tutuklandımı başka birşeydenmi kayboldu bilmiyorum. Aileden 6 kişinin 17 şikayeti var adam hakkında. Bu olaylarda 3 4 sene oluyor yaşanalı. İki mahkeme daha yeni sonuçlandı çocuğa birinde 2bin küsür diğerinde 3bin küsür para cezası verdiler. Bu arada bana da 2 bin küsür para cezası geldi bir mahkemeden beyfendi benden de şikayetçi olmuş dövdüğümüz için. Diğerlerinden ceza bile alır mı bilmiyorum. Ama 3 4 sene diyorum arkadaşlar bu cocuk kızı öldürse öldürür yani bu polisti mahkemeydi geçene kadar. Diyecek o ki bizim adalet sisteminde problem var mı bilmiyorum ama polis arkadaşların hepsi olmasa da bazıları kesinlikle işini yapmıyor. Diyorum ya adam evi basıyor kapıya geliyor tehdit ediyor elinde bıçakla sen inip bu arkadaşa engel oluyorsun sen ceza alıyorsun. Yapacak bir şey yok. Allah korusun eşinize annenize ailenize biri bu şekilde bela olsa inanın kendiniz çözmekten başka çare bırakmıyor insana bu sistem. |
Hocam malafat deyince ben de sizi deli sandılar ondan kacmaya başladılar sandım
|
Bir çok polis mesleğini yapmıyor sabahtan akşama kadar oturalım da mesai bitsin havasında
|
çıksa ne yapıcan bilader? adamın elinde falçata var. kafa bi dünya, bruce lee misin sana bıçak işlemiyor mu? bu işler böyle yazmakla olmuyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 7 Şubat 2018; 0:12:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 7 Şubat 2018; 1:36:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|