Şimdi Ara

06/02/2018 Tarihinde Uğradığımız Saldırı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
18.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simone Simons

quote:

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Ctrl f zebani ve mercan dede yok temiz okumaya başlıyorum

Edit:
    Ders1 sevgiliniz ile asla yoğun saatlerde toplu taşıma kullanmayın
    Ders2 tanımadığınız hickimse ile isterse geberiyor olsun muhatab olmayın konuşmayın

Şuan yapmanız gereken is olayı unutmakdir, ülkede adalet yoktur, sonuca varamazsiniz, bu işin üstüne ne kadar çok düşerseniz sizin ruhsal sağlığınız okadar bozulur.

Ufak bir ekleme yapayım zamanında bende sevgilimle yolda yürürken 4-5 zibidinin tacizine ugramistim malafati cikardigim an koşmaya başlamaları bir olmuştu :D yanlış anlaşılmasın ruhsatim var

Hocam o silahlı olayı biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz merak etrim

ayrıntısı şu,

kız arkadaşıma laf attılar

önce sözlü olarak baktım lafdan anlamayacaklar bende silahı çıkardım mermiyi namluya çektim küfür ederek bagırdım abartmıyorum aynı filmlerdeki gibi.

döndüler devam ettiler işlerine muhtemelen kafaları iyi değildi sarhoş filan olsalardı üzerime gelirlerdi bende topuklarına sıkardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Edit:
    Ders2 tanımadığınız hickimse ile isterse geberiyor olsun muhatab olmayın konuşmayın

Şuan yapmanız gereken is olayı unutmakdir, ülkede adalet yoktur, sonuca varamazsiniz, bu işin üstüne ne kadar çok düşerseniz sizin ruhsal sağlığınız okadar bozulur.

Ufak bir ekleme yapayım zamanında bende sevgilimle yolda yürürken 4-5 zibidinin tacizine ugramistim malafati cikardigim an koşmaya başlamaları bir olmuştu :D yanlış anlaşılmasın ruhsatim var

ayrıntısı şu,

önce sözlü olarak baktım lafdan anlamayacaklar bende silahı çıkardım mermiyi namluya çektim küfür ederek bagırdım abartmıyorum aynı filmlerdeki gibi.

döndüler devam ettiler işlerine muhtemelen kafaları iyi değildi sarhoş filan olsalardı üzerime gelirlerdi bende topuklarına sıkardım.

Bendemi alsam acaba bu gibi durumlar içinneyse hocam yoksunluk sendromu durumları nasıl geçmiştir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna benzer bir olayda eşimin kardeşinin balına geldi. Kızın peşine uyuşturucu kullanan 10 sayfa sabıkası bulunan ipsiz sapsız bir tip dadanmış. Bu arada kız daha lise çağında. Okulda rahatsız etmeler, biryere giderken peşine takılmalar falan derken olay artık çığırından çıkıp kapıya gelmeler mahallenin ortasında bağırmalar falan devam etti.
    İlk önce polise şikayet ettik okulun önündeyken polis aldı 30 dakika sonra bıraktı.
    1 hafta sonra gece kapıya geldi bağırarak sizi öldürücem falan demeler yine polise şikayet ettik hep beraber gittik 30 dk sonra polis bıraktı.
    2-3 gün sonra kızı okula giderken bıçakla herkesin önünde rehin almış. Bizi çağırdılar gittik bütün okul dışarıda öğretmenler çocuklar mahalleli falan polis çağırdık 1 saat sonra geldi. Gelince yine hep beraber karakola bu sefer 1 saat sonra bıraktılar.

En sonunda tekrar kapıya gelince artık kayınpeder aradı evler yakın indik aşağıya bir güzel benzettik çocuğu vurdukça küfür ediyor artık ağzı burnu görünmüyor o derece.

Neyse polis çağırdı mahalleli aldılar bizi biz nezaretteyiz çocuk bizden önce çıktı karakoldan giderken pis pis gülüyor. Yok dedim arkadaş bu cocuk bu kızı öldürmeden tutuklanmayacak. Polisler her seferinde uzlaştırmaya her seferinde bir an önce olsun bitsi uğraşmayalıma getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. En iyisi biz bildiğimizi yapalım dedik. E o ceza almıyorsa bizde almayız.

Her geldiğinde arkadaşlar ben mahalleli kayınpeder yükleniyoruz çocuğa bi süre sonra gitti artık tutuklandımı başka birşeydenmi kayboldu bilmiyorum.

Aileden 6 kişinin 17 şikayeti var adam hakkında. Bu olaylarda 3 4 sene oluyor yaşanalı. İki mahkeme daha yeni sonuçlandı çocuğa birinde 2bin küsür diğerinde 3bin küsür para cezası verdiler.
    Bu arada bana da 2 bin küsür para cezası geldi bir mahkemeden beyfendi benden de şikayetçi olmuş dövdüğümüz için.

Diğerlerinden ceza bile alır mı bilmiyorum. Ama 3 4 sene diyorum arkadaşlar bu cocuk kızı öldürse öldürür yani bu polisti mahkemeydi geçene kadar.

Diyecek o ki bizim adalet sisteminde problem var mı bilmiyorum ama polis arkadaşların hepsi olmasa da bazıları kesinlikle işini yapmıyor.
    Diyorum ya adam evi basıyor kapıya geliyor tehdit ediyor elinde bıçakla sen inip bu arkadaşa engel oluyorsun sen ceza alıyorsun.

Yapacak bir şey yok. Allah korusun eşinize annenize ailenize biri bu şekilde bela olsa inanın kendiniz çözmekten başka çare bırakmıyor insana bu sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canermm -- 7 Şubat 2018; 16:11:34 >

• quote:

Edit:

Açıkçası ruhsatlı alabilseydim alacaktım fakat maalesef ruhsat için gereken maddeleri karşıyamıyorum.
  • Bu olayda falçatalı herif kadar en az o çocukların velisi de suçlu.
    Ulan ortada insan hayatı var , yarın bir gün çocuklarına birşey olduğunda da o halde götürürsünüz artık sınava. Bu tiplerin en büyük güven kaynağı , mağdurların sesini çıkarmamasıdır.
  • Yanlış yapmışsın. Çocukların da desteğiyle bir tane geçirecektin sağlamından, ayırmaya falan çalışırlardı olay kapanırdı. Mazeretin de belli. Kız arkadaşının kolunu sıktı küfür etti. İşi uzatmışsınız.

• kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    İnanmak zorunda değilsiniz yorum yapmış olmak için yazmış olmanıza gerek yok. Umarım benzer bişey sizin de başınıza gelmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:

ayrıntısı şu,

Bendemi alsam acaba bu gibi durumlar içinneyse hocam yoksunluk sendromu durumları nasıl geçmiştir umarım

teşekkürler hocam kendimi %80 iyi hissediyorum çarşıda pazarda olaşabiliyorum başım eskisi gibi zonglamıyor

lakin yinede araba bisiklet filan kullanmıyorum merdivenlerin kenarlarından in çık yapıyorum 1-2 ay böyle garantici oynayacam : D

• canermm C kullanıcısına yanıt
    Sizin olayı okuyunca bizimki neymiş ki dedim resmen. Gerçekten dediğiniz gibi başka yol bırakmıyorlar resmen. Çol geçmiş olsun size de.

• StrawHatLuffy kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse kolay kolay başkasının sözlü tartışması için olaya müdahale etmez, Türkiye'de yaşıyoruz kim vurduya gitme ihtimali yüksek.

• Hak verilmez, alınır...

• Ülke gerçeklerinin penceresinden bakarsak olaya hatta özellikle adli personel gözüyle bakarsanız oldukça duygusal davrandığınızı anlarsınız. Yani sonuçta taciz yok, hırsızlık yok, darp yok bu davadan ne umuyorsunuz. Uzun bir süre gidip seni çok da sallamayan bir hakim karşısında zırt pırt ifade verecektin hiç tanımadığın bir adamla ummadığın bir husumet yüzünden. Boşver kurtulmuşsun gitmiş. Polise bu tarz asayiş konularında kısa süreli (30 gün altı) hapis yetkisi verilmeli.

• Haklısınız ama daha dikkatli okursanoz adamın ceza almasıyla pek işim olmadığını anlayabilirsiniz. Benim amacım, mahkeme vb. uğraşıp bir daha bu kadar fevri davranılmasının önüne geçmel. Konuyu açmamın asıl amacı da polislerin olay ne kadar büyütülmeyecek gibi görülse bile, onlara iş yükü olacağımızı düşünerek saatlerce vazgeçirmeye çalışıp adama tek kelime etmezken bize seslerini yükseltmeleri. Yoksa ne ben adamdan bişey alma derdindeyim ne de ceza çekmesi için çabalıyorum. Katiller bile gezerken böyle birisine ceza gelmeyeceği bilincindeyim zaten

• kardeşim geçmiş olsun üzüldüm okurken. canını sıkma.polislerin o tavrına rağmen,öğrencilere rağmen şikayetçi olsaydın yine birşey değişmeyecekti. böyle şeyler bizim memlekette gereksiz sayılıyor. şu olayı avrupada yaşamassın. hiç kafana takma boşver. bizim ülke dandik.

adam youtube a instagrama birsürü makas atma videosu eklemiş. yüzü belli plakası belli gittiği yol belli. öldürmek için makas atıyor resmen o derece felaket. bimerden şikayetçi oldum ama bu yolla yapılan şikayetlerde kanun gereği işlem yapılamıyormuş. makas atarken polisin görüp müdahale etmesi gerekiyormuş bla bla. yarın birgün birileri öldükten sonra akıllanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 7 Şubat 2018; 20:42:36 >
  • saldırı olsada konu açsam diye bekleyenler var sanki orda hemen tepki verecen
  • Geçmiş olsun. Herkesin başına gelebilir ve herkes hiç yoktan katil olabilir. Çünkü ülkede değişmesi gereken adaletin ta kendisi. Bu ülkede maalesef adalet hiç adı gibi adil değil.

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    en doğrusu bu gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

İşin boktan tarafı otobüsteki diger sözde adamlar ne yapıyor çok ilginç gerçekten

Ya Allah aşkına şu muhabbet bu tarz bütün konularda yazılıyor milletin anası babası çoluğu çocuğu var hiç tanımadığı adam için neden falçatanın önüne atsın kendini ? Hiç klavyecden sallamayın siz olsanız sizde atmazsınız kendinizi öne
  • bimer cimer bi bok yapmaz. bu ülkede polis ve adalet yokmuş gibi yaşamak zorundayız artık. devletin hiçbir kurumuna bel bağlamayın hepsi birbirinden vasat durumda artık.
  • Eskiden bu işin içinde olmuş biri olarak bazı şeyler yazacağım. Benimde kız arkadaşımla otobüste, metroda felan bir sürü olay geldi. Çoğu kişinin de gelmiştir. Ancak şöyle bir bilinmeyen var bu konuda; eğer ki siz polisi gelmesi için ararsanız, ekiplere ihbar geldiği için işlem yapmak zorunda !

Şöyle anlatayım konuyu; bir olay olduğunda polise bildirdiğiniz andan itibaren, o olay kayıtlara geçer. Olayın kaydının yapılması otomatik gibi birşeydir anlayacağınız. Sonrasında; isterseniz siz kendi isteğinizle orada öpüşün, koklaşın, barışın polisin umrunda olmaz. O fezleke yazılır ve savcılığa gönderilir. İsterseniz siz kendi aranızda anlaşın. Bu iş böyledir. Çünkü siz ihbar ettiğiniz andan itibaren o olaya bir numara verilir ve o numara üstünden günün nöbetçi savcısına bilgi verilerek işlem yapılır. Kısacası bu konu bana biraz CSB gibi geldi.

Olay yaşanmışmıdır; elbette yaşanabilir burası Türkiye.. Ancak sonrasında yaşanan herşey büyük ihtimalle CSB kokuyor.. Kimse kusura bakmasın ama gerçek bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 7 Şubat 2018; 22:17:38 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.