Şimdi Ara

07 astra classic alsammmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 07 astara classic almayı planlıoyrum acaba nasıl bi araba 2007 yılı için donanım kalitesi düşük mü kalır acaba ama fiatı cok ii 28000- 1.6i 16V Twinport yoksa bu fiata baska ne bakiim (Ok

• ihtiyacını karşılayack donanıma sahipse alabilirsin ama eskidi artık bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

ihtiyacını karşılayack donanıma sahipse alabilirsin ama eskidi artık bence.
    modelini cok beyeniorum ama gercektende "eski"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsray4ever -- 2 Mayıs 2007; 12:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsray4ever

modelini cok beyeniorum ama gercektende "eski"

Alıntıları Göster
    ucuz da değil ki. ucuz olsa neyse. git yeni nesil bişey al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

ucuz da değil ki. ucuz olsa neyse. git yeni nesil bişey al.

Alıntıları Göster
    Bence gayet uygun fiyatlı güzel bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Bence gayet uygun fiyatlı güzel bir araç...

Alıntıları Göster
    kampanyalı fiyatı 28.000 ytl. bu mu uygun? yeni astra 28.000 ytl. ki artık yeni astranın da yeniliği filan kalmadı.
    ayrıca astra classic sınıfının o zamanlar dahi en çok yakan arabasıydı. üretildiği yer de almanya değil. çek cumhuriyeti mi romanya mı öyle bir üçüncü sınıf yerde üretiliyor.

düzeltme: yeni astara nın fiyatına yanlışlıkla eskisininkini yazmışım. yenisinin en düşük fiyatı 31.000...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 3 Mayıs 2007; 15:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

kampanyalı fiyatı 28.000 ytl. bu mu uygun? yeni astra 28.000 ytl. ki artık yeni astranın da yeniliği filan kalmadı.
    ayrıca astra classic sınıfının o zamanlar dahi en çok yakan arabasıydı. üretildiği yer de almanya değil. çek cumhuriyeti mi romanya mı öyle bir üçüncü sınıf yerde üretiliyor.

düzeltme: yeni astara nın fiyatına yanlışlıkla eskisininkini yazmışım. yenisinin en düşük fiyatı 31.000...

Alıntıları Göster
    o fiyata ikinci el yeni kasa 2005-2006 modellerini hatta dizel modellerini alabilirsin o yüzden tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

o fiyata ikinci el yeni kasa 2005-2006 modellerini hatta dizel modellerini alabilirsin o yüzden tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    yuh ya en çok yakan demışsın ya arkadaş ayıp. Opel Astra motoru her zaman en az yakanlar arasındadır sallamayın.Eski kasadaki Ecotec motor 8.2 lt şimdiki twinport motoru zaten 1.6 lar içinde en az yakanı hatta 7.8 lt.Hondanın yenı kasa motoru bile 8 lt yakıyor.Sallamayın.Klasık aracın sıfırını 2 sene önce 2005 te 26bin ytl ye aldım şimdi 28 ama illaha alıcaksan az daha bekle yıne 26 ya düşürürler kanımca.ben ağustos ta almıştım büyük bir indirim yapmışlardı......

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

yuh ya en çok yakan demışsın ya arkadaş ayıp. Opel Astra motoru her zaman en az yakanlar arasındadır sallamayın.Eski kasadaki Ecotec motor 8.2 lt şimdiki twinport motoru zaten 1.6 lar içinde en az yakanı hatta 7.8 lt.Hondanın yenı kasa motoru bile 8 lt yakıyor.Sallamayın.Klasık aracın sıfırını 2 sene önce 2005 te 26bin ytl ye aldım şimdi 28 ama illaha alıcaksan az daha bekle yıne 26 ya düşürürler kanımca.ben ağustos ta almıştım büyük bir indirim yapmışlardı......

Alıntıları Göster
    astra değişecek ..biraz sabret değişince dahada ucuzlar .. şimdilik alma istersen ..daha güncel görünümlü bir araç alırsın ..
    araba alırken telaşlı olmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: altin-orfoz

astra değişecek ..biraz sabret değişince dahada ucuzlar .. şimdilik alma istersen ..daha güncel görünümlü bir araç alırsın ..
    araba alırken telaşlı olmamak lazım

Alıntıları Göster
    astra 2009 da f,lan deişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

Alıntıları Göster
    Astra çok güzel bir araç ama artık eskidi bence o kadar para bağlama 2.elde çok kaybedersin

28000YTLye onun yerine Yeni Fiat Lineayada bakabilirsin başlangıç fiyatı bu civarda olucakmış

Ama alırım tasarımı çok hoşuma gidiyo donanımıda yeter bana diyosan ve en az 6-7 kullanıcaksan al derim sonuçta kronik problemleri çözülmüş bir model

Son olarakta astra classicde artık twinport motor kullanılıyor yani eski çok yakan motor değil yeni nesil bir motor...

• quote:

Alıntıları Göster
    EVET BENCEDE BUNU ALICAM BEĞENDIM DIYORSN AZ BEKLE AĞUSTOS CİVARI İNDİRİYORLAR FİYATI EPEYCE.2008 E KADAR ESKİ KASAYI SATMAYA DEVAM EDİCEZ DİYORLARDI ALIM OLDUĞU İÇİN O ZAMANLAR.BIRDE ARABANIN ALMANYA DIŞINDA ÜRETİLMESİ BİRŞEY DEĞİŞTİRMEZ O ZAMAN O MANTIKLA GİDİLİRSE KİMSE TURKIYEDE URETİLEN ARABALARI ALMAZ AVRUPADA.BU FABRIKAYI KURAN O ULKENIN MUHGENDISLERI OLMUYOR FİRMA GELIYOR KALIBI VS ONA GÖRE DÜZENLIYOR TIPKI ALMANYADAKININ AYNISI OLUYOR ZATEN BIZDEKIDE ONLARDAKIDE DAHA ÇOK MONTAJ FABRIKASIDIR.MOTORLAR ZATEN DIŞARDAN GELIYOR.ADAM DİĞER ULKELERDE PAZAR KAPMAK MALİYETLER AZALTAN TEŞVIKLER ALDIKLARI VE İŞÇİLİK UCUZ OLDUĞU İÇİN DIŞ ÜLKELERDE FABRIKALARI KURUYORLAR YOKSA TURKLE ÇEKLER YAKIŞIKLI DIYE DEGIL.....O ZAMAN JAPON ARABALARINIDA ALMAYALIM TOYOTA HONDA TUKIYEDE URETILIYOR BIZDE BOKTAN URETIM YAPIYORUZ ALMAYALIM

• quote:

Alıntıları Göster
    bu opel astra değilmi .. ekim gibi çıkacak diye biliyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Yok ya 10 yıl oldu bu araç çıkalı ,öldü bitti artık çok demode,Bence b sınıfı güncel bir araç daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

Yok ya 10 yıl oldu bu araç çıkalı ,öldü bitti artık çok demode,Bence b sınıfı güncel bir araç daha iyi olur

Alıntıları Göster
    OPEL ASTRA SEDAN YENİ KASA.OPEL ASTRANIN HB İ VARDI YENİ KASA OLARAK ŞİMDİ SEDANIDA YAPTILAR KANIMCA SEDANDA DA İYİ PAY KAPAR HB İ EN YAKININ 2 KATI ÖNDE ŞU ONDA.SEDAN DA MEGANIN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR. BEN YENI KASA ÇIKARCAKLARINI SANMIYORUM ZATEN OPEL BIR KASAYI 7 8 SENE DEĞİŞTİRMİYOR.BU RESIMDEKİ TURKIYEDE SATILAN YENI KASA HB ASTRANIN SEDAN MODELİ.BUGUNLERDE BAYILERE GELMEK ÜZEREDİR.HB VE SEDAN MODELİ 5 SENE DEĞİŞMEZ BENCE

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

hmm sedan olarak dedin, bu da sonuçta var olan kasanın sedanı

Arkadaşlar zamanında ne büyük bir vizyonla Opel Astra almışız yav adamlar hala peynir ekmek gibi alıyor.

Adamlar çok sağlam bi araç yapmışlar hala sattığına göre

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

hmm sedan olarak dedin, bu da sonuçta var olan kasanın sedanı

Arkadaşlar zamanında ne büyük bir vizyonla Opel Astra almışız yav adamlar hala peynir ekmek gibi alıyor.

Adamlar çok sağlam bi araç yapmışlar hala sattığına göre

Alıntıları Göster
    Astra sedan neden geç piyasaya sürülüyor anlayamıyorum bunları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::Gun::.. -- 2 Mayıs 2007; 16:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..::Gun::..

Astra sedan neden geç piyasaya sürülüyor anlayamıyorum bunları..

Alıntıları Göster
    o paraya sıfır astra classic almak iyi olmaz
    2005-2006 model benzinli modellere bakılabilir
    ama illa "0 km" olsun diyorsan fiat linea'yı bekle
    orta üst sınıf yepyeni bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Fiat linea orta üst sınıf değil orta üst sınıf araçlar 5 serisi falan dır. Linea Grande puntonun sedanı yani küçük sınıf

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Fiat linea orta üst sınıf değil orta üst sınıf araçlar 5 serisi falan dır. Linea Grande puntonun sedanı yani küçük sınıf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

quote:

Linea yeni bravonun sedanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.