Şimdi Ara

OPEL ASTRA 1.6 ESSENTIA COMFORT PAKET sıfır almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babama araba bakıyoruz fakat malumunuz ilgili sitelerde 2 aydrı araba aramaktayız fakat bulduğumuz arabalar ilanda hatasız, kazasız boyasız densede aradğımızda veyahut tramer sorgusunda kazalı hasarlı çıkınca bizide sıfır almaya itiyor malesef ... Başlangıçta 35000 TL olan bütçemiz yukarıda belirttiğim sorunların olması, 5 yaşında olan arabalara 35000 TL falan demeleri açıkçası canımızı sıktı :(
    Bu noktada formda deneyimli siz abilerim kardeşlerimden yardımınız beklemekte olup, başlıkta belirttiğim OPEL ASTRA 1.6 ESSENTIA COMFORT PAKET aracı almamı tafsiye edermisiniz? veyahut başka önereceğiniz araba varmdır? Buarada babam yılda 5000 - 6000 Km geçmez arkadaşlar :D
    Şimdiden teşekkürler....

• Kaç para şuan. Bahsettiğn araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Kaç para şuan. Bahsettiğn araba
    Hocam 45.000 TL civarı, gerçin ople bayiine gidipte teklif almadım?
  • alın bu arabayı o fiyata c sınıfı o donanımda araç yok 42 ye felan olması lazım diye tahmin ediyorum..
    millet gebermiş 4-5 yaşında araçlara 35-40 lira istiyor
    sıfır herzaman sıfırdır milletin döküklerine para vermeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 4 Ağustos 2014; 20:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

alın bu arabayı o fiyata c sınıfı o donanımda araç yok 42 ye felan olması lazım diye tahmin ediyorum..
    millet gebermiş 4-5 yaşında araçlara 35-40 lira istiyor
    sıfır herzaman sıfırdır milletin döküklerine para vermeyin..
    valla bizde aynısını düşünüyoruz işte arabanın comford paketi 45.000 TL civarı bakalım arabayı şöyle pazarlıkla 42.000 TL civarına düşürebilsek alırdık hemen ....
  • Hocam 1.33 life paket auris bakın birde.

Daha az yakar astradan.

Sahibindende 2.000 km de hatasz olduğunu söyleyen 42.000 lira etiketli bir araç var
  • Astra iyiydir.
    Fiyatta bir hata yoksa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Kaç para şuan. Bahsettiğn araba
    41-42 falansa alınır. Hatta ve hatta fırsat aracı sayılır.

Ayrıca Bravo'yada bakmanızı tavsiye ederim. 1.4 esp'li 2013 modelleri bayiler 41-42'ye bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

41-42 falansa alınır. Hatta ve hatta fırsat aracı sayılır.

Ayrıca Bravo'yada bakmanızı tavsiye ederim. 1.4 esp'li 2013 modelleri bayiler 41-42'ye bırakır.

Alıntıları Göster
    opelin sitesindeki fiyatı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

opelin sitesindeki fiyatı...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar arabanın bu kasasıın üretimi 2013 yılında bitmiş, bugün ankaradaki opel opsisle yapmış olduğum görüşmelerde ellerinde kalmadığını söylediler, reistede comfort paketlisinin 613 km olanı varmış fiyat 42500 gelin görüşelim birşeyler daha yaparız dediler ... Sizce ne yapayım sıfır araba neredeyse 1 yaşında olacak yahu 42.500 çok mu yada temiz 2. el mi arayayım ....

• quote:

Arkadaşlar arabanın bu kasasıın üretimi 2013 yılında bitmiş, bugün ankaradaki opel opsisle yapmış olduğum görüşmelerde ellerinde kalmadığını söylediler, reistede comfort paketlisinin 613 km olanı varmış fiyat 42500 gelin görüşelim birşeyler daha yaparız dediler ... Sizce ne yapayım sıfır araba neredeyse 1 yaşında olacak yahu 42.500 çok mu yada temiz 2. el mi arayayım ....

hocam ortalaması 35 olan bir arabaya 37 veririm temiz alırım sende böyle bak 1-2 fazla olsun temiz az kullanılmış olsun. genel için söyledim araba önermiyorum. 2. el bakmanı tavsiye ederim. eğer zamanınız varsa kışın bakın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    samsun reiste füme renk vardı, üzerinde fiyat yazıyordu hatırkamıyorum ama 45'ten az 40'a yakın diye hatırlıyorum bi arayıp sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

samsun reiste füme renk vardı, üzerinde fiyat yazıyordu hatırkamıyorum ama 45'ten az 40'a yakın diye hatırlıyorum bi arayıp sorun.

Alıntıları Göster
    eski kasaya o para verilmez
    38900 TL olmuyorsa almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

HAKLISIN AMA şuanda hiç bir araç bu paraları haketmiyor. Geçen 1 sene öncesine göre fiyatlar Yüzde 20-30 arası arttı. Senin dediğin fiyata vergi zammından önce yani 1.5 sene önce veriliyordu bu araç. Arkadaş illa sıfır alacağım demiş bana sıfır otomatik klima ,far, park, silecek sensörlü, esp, cc li bir araç göster ve 38.000 olsun onu alalım. Bomboş 1.2 corsa bile 35.000 tl. Bir laf söylüyorsunuz azıcık araştırın piyasaya bakın lütfen.Forumun amacı işkembeden atmak değil millete yardımcı olmak.
  • quote:

Alıntıları Göster
    sahibinden.com baktım 5000 km civarı pazarlıklı bolca 2013 - 2012 model opel astra var, bu kadar 2. el olması acaba aracın 2. elinde satarken sıkıntı olduğunun göstergesimidir sizce ?
  • quote:

Ayrıca hayatta vermezler 38.000 tlye ellerinde 1 tane kalsa bile olmaz. Zaten satılan bir araç yeni kasayı beğenmeyip bu aracı alan çok var.
  • quote:

sahibinden.com baktım 5000 km civarı pazarlıklı bolca 2013 - 2012 model opel astra var, bu kadar 2. el olması acaba aracın 2. elinde satarken sıkıntı olduğunun göstergesimidir sizce ?

4 yıl önceki kasa olduğu için
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ilk kez araba alacağımdan soru soruyorum, 4 yıl önceki kasa derken pek anlamadım açıkçası? olumsuz mudur sizce yada kasa aynı kasasa sıfırını değilde 40000km civarlarında temiz ikinci eline baksam mı daha iyi?
  • Arkadaşına ben 50000 km de dizel confortpaketli 2011 mmodeli 38500 e aldım mayis ayında benzinlisi çokyakar diye vVazgeçtim 0 almaktan ayni flyatlara 41500 civariydi benzinlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardbuda

Arkadaşına ben 50000 km de dizel confortpaketli 2011 mmodeli 38500 e aldım mayis ayında benzinlisi çokyakar diye vVazgeçtim 0 almaktan ayni flyatlara 41500 civariydi benzinlisi

hocam babama alacağız birde babam yılda 5000-6000 km civarı ya yapar ya yapmaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.