Şimdi Ara

OPEL ASTRA 1.6 ESSENTIA COMFORT PAKET sıfır almalımıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertxl

Arkadaşlar tekrardan tşk ler bende dikkat etim bugün zaten türkiyede bu adamlar bildiğin stoklamışlar 300 adet vardı dedile şuan ellerinde 150 tane kalmışki ben gittiğim zaman sabahtan 10 tane sattıklarını söylediler ve bu arada 2 gün önce opel kayseriyi aradığıdığımda full olanını 44000 TL demiştiki bugün bana oraya aracı biz gönderdik dediler düşnün adamların sıfır arabayı 41000 alıp 44000 satıyolar bu arada araba beyaz olup, 18 ay garantinin olduğunu ve şu an ellerinde 150 tane sıfır plakası takılmamaış araçlarının olduğunu belirttiller ki bunların bir kısmınıda gördüm :)

hayırlı olsun konfor mu yokma düz donanım mı aracınız
  • Kullandığım araç.
    Memnunum
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komfor paket arkadaşlar, aracı kullanmaya başlayalı 8 saat falan oldu yalnız araba yeni olduğundanmı yada motoru açılmadığınmdın kalkışlarda bana pek atik gelmedi birde vites değişimlerinde vitesten ses geliyor siz ce sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

Komfor paket arkadaşlar, aracı kullanmaya başlayalı 8 saat falan oldu yalnız araba yeni olduğundanmı yada motoru açılmadığınmdın kalkışlarda bana pek atik gelmedi birde vites değişimlerinde vitesten ses geliyor siz ce sebebi nedir ?

Hocam 2bin kmden sonra hafiften yüksek devir kullanmaya baslayın, 5-6binden sonra araba birazck cok az daha iyi oluyor genel olarak çok gitmeyen bir motor, yokuş yukarı kalkarken falan gaza basmaktan korkmayın bu motorun tarzı bu

Bu arada bugn reiste 2013 model 5binde easytrnk astra gördüm 48bindi showroomda
  • Bu araç ile ilgili konu açmıştı bayi arkadaş.

Kum fırtınasına yakalanmış. Bu nedenle boyanmış. Fiyat uygun bu sebeple.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-ulugol-den-2014-0-km-c4-1%2C4-vti-95-hp-easy-firsat-araci-174259040/detay

3 araç vardı, exclusive olan hemen satılmıştı.

Pardon almışsınız zaten Astra'yı. güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 9 Ağustos 2014; 14:00:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.