Şimdi Ara

OPEL ASTRA 1.6 ESSENTIA COMFORT PAKET sıfır almalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electronica

Burada 2013 sıfır var 40 bine. Olur mu sence?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2013-sifir-opel-astra-1.6-16v-hatchback-beyaz-garantili-174245523/detay

hocam bu araba muhtemelen comfort paketli olmayını...Bizde comfort paketlisine bakıyoruz....
  • Bu araç konfor paketsiz.bende 2013 model paketli var gayet memnunum.yakıtı İstanbul gibi kalabalık bir şehirde değilseniz ideal yakar.ben 6.5 ile 6.9 arasında ortalama yakıt tutturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Bu araç konfor paketsiz.bende 2013 model paketli var gayet memnunum.yakıtı İstanbul gibi kalabalık bir şehirde değilseniz ideal yakar.ben 6.5 ile 6.9 arasında ortalama yakıt tutturuyorum.

Hocam bizde ankarada ikamet etmekteyiz, arabayı babam kullanacak zaten, yukarıda bahsettiğim üzere babam yılda 5000 km anca apacağından yakıt konusunda sıkıntı lmaz gibime geliyor...
  • Piyasası oldukça iyi bir araç. Geçen ay 74 bindeki opel astra'mı 37.5'tan satmıştım. Fiyat/performans açısında iyi bir tercih. 100 'de şehir içi 5.8 lt yakıyor.

• turquito T kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim hangi şehirde yaşıyorsunuz 1.6 benzinli araç 5.8 lt mi yakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquito

Piyasası oldukça iyi bir araç. Geçen ay 74 bindeki opel astra'mı 37.5'tan satmıştım. Fiyat/performans açısında iyi bir tercih. 100 'de şehir içi 5.8 lt yakıyor.

bu değeri istanbul teafiğinde elde ettiyseniz ayrı bir başlık açmanız lazım
    1.6 çok yakar ön yargısı değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalier79

Özür dilerim hangi şehirde yaşıyorsunuz 1.6 benzinli araç 5.8 lt mi yakıyor ?

Pardon.... Başlığı yanlış görmüşüm. Bendeki 1.3 astra'ydı... Özür

• Bir süredir 2011 modelini kullanıyorum. Bu 3. arabam her şeyi bir kenara bırakın daha önce virajlar hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Benim şehir içi ortalamam 8-9 litre arasında değişiyor. Ankara gibi şehir içinde uzun yol yapıp elde ettiği değeri şehir içi sayanlardan değilim. Ancak uzun yolda beklentilerimin biraz üzerinde 4 gün önce full bagaj arabada 4 kişi, klima sürekli açık ancak 100-110 km/s hızı çok nadir geçerek geldiğim 930 km sonunda 6.3 ortalamanın altını göremedim. Bir gün sonra aynı şartlarda 120 km/s civarı 750 kilometrelik kullanımda ise 6.8 litre ortalama verdi. Yol bilgisayarının verileri birebir tutuyor hatta ilk atımda bırakırsanız gözüken toplam yakıttan daha az alıyor. İlk defa fazla ölçen bir yol bilgisayarına denk geldim:)

Eksi hanesine yazabileceğim başlıca özellikleri;

- Yetersiz yalıtım.
    - Ses sistemi kalitesi
    - Benzin fiyatlarından dolayı fazla kullanımda cebinize verdiği zarar
    - Rampalarda daha önce kullandığım Corolla'ya göre zayıf kalması..

Bunların haricinde şimdilik beni rahatsız eden bir yanı yok. Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı bir dönemde alınıp binilebilecek bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 5 Ağustos 2014; 22:12:58 >

• şu saçma donanım isimlerine hayranım essentia enjoy cosmo vardı en azından 2009a kadar essentia comfort nedir ya
  • Bu araçla 2 ay önce ilgilendim, konu da açmıştım hatta. Linki aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_92897103/f_//tm.htm#92992094

Ankara'da sadece "Reis"te buldum yalnız araçlar 0km değil buna çok dikkat edin, benim biraz midem bulandı vazgeçmiştim. Araçlar plakalı ve showroomdaki aracı 0 araç olarak satmaya kalktılar bana. Farkettim ki araç 5binde. Ee dedim ne iş kemküm, sonra elimizde 15-20km de araçlar da var filan dedi eleman. Sonra araçların kapı içlerine baktım ve menteşe birleşim noktalarında kaynak izleri farkettim. Yani araçları iyice inceleyin. Zaten konfor paketli 0km hiçbiyerde yok ben çok araştırmıştım, boşları var 0km 2013 model ama konfor paketli olmadıktan sonra neye yarar. Benim aracımdan bi artısı olmayınca komple vazgeçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Bu araçla 2 ay önce ilgilendim, konu da açmıştım hatta. Linki aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_92897103/f_//tm.htm#92992094

Ankara'da sadece "Reis"te buldum yalnız araçlar 0km değil buna çok dikkat edin, benim biraz midem bulandı vazgeçmiştim. Araçlar plakalı ve showroomdaki aracı 0 araç olarak satmaya kalktılar bana. Farkettim ki araç 5binde. Ee dedim ne iş kemküm, sonra elimizde 15-20km de araçlar da var filan dedi eleman. Sonra araçların kapı içlerine baktım ve menteşe birleşim noktalarında kaynak izleri farkettim. Yani araçları iyice inceleyin. Zaten konfor paketli 0km hiçbiyerde yok ben çok araştırmıştım, boşları var 0km 2013 model ama konfor paketli olmadıktan sonra neye yarar. Benim aracımdan bi artısı olmayınca komple vazgeçmiştim.

Hocam şimdi bende kıllandım yahu, ama bu adamlar sıfır satan opelin resmi bayi eğer dedğin şekilde işlem görmüş araçları sıfır diyip satıyorlarsa sağlam tazminat öderler ki kaldıki bu tüketicinin nezdinde kalmaz opelin kendiside aynı şekilde bunun cezasını verir benimde bu bayiden açıkçası ilgilendiğim araçhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-reis-otomotiv-den-2013-opel-astra-1.6-essentia-confort-pk-173938814/detay linkteki araç yarın gidip bir kontrol edeceğim e tabi senin söylediklerinden sonra artık o aracı gider expertizi yaptırıp o şekilde alırım, ha bu arada biraz çingene pazarlığı yapıp 40000 Tl almaya çalışacağım bakalım :D

• Aurise bakın 2004 te çıkmış yüzü eskimiş bir araca o kadar para vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

Arkadaşlar arabanın bu kasasıın üretimi 2013 yılında bitmiş, bugün ankaradaki opel opsisle yapmış olduğum görüşmelerde ellerinde kalmadığını söylediler, reistede comfort paketlisinin 613 km olanı varmış fiyat 42500 gelin görüşelim birşeyler daha yaparız dediler ... Sizce ne yapayım sıfır araba neredeyse 1 yaşında olacak yahu 42.500 çok mu yada temiz 2. el mi arayayım ....

Hocam reiste o arabayı bn 2 ay öncede görmüştüm o fiyata, o fiyata öyle araba bulunmz bnce corsalar bile ne fiyat olmuş.
    Üstüne 5bin civarı para ekleme sansnz varsa bir üst kasasnı alın ESP falan var.

Reisteki o arabada iyi, computeste götürün reistende temiz diye belge alın, 42ye o araba ideal

• Ayrıca plakalı olmasının nedeni bayiler kotayı doldurmk için yılbasından önce aracları kendi üstlerne alıyorlar satılms gbi gösterip kotayı doldurunca opelden ekstra prim alıyorlar.Yılbasından sonra 3-4 ay satısa cıkartmayıp bekletyrlar öyle satısa cıkıyr

• quote:

Merhaba arkadaşlar babama araba bakıyoruz fakat malumunuz ilgili sitelerde 2 aydrı araba aramaktayız fakat bulduğumuz arabalar ilanda hatasız, kazasız boyasız densede aradğımızda veyahut tramer sorgusunda kazalı hasarlı çıkınca bizide sıfır almaya itiyor malesef ... Başlangıçta 35000 TL olan bütçemiz yukarıda belirttiğim sorunların olması, 5 yaşında olan arabalara 35000 TL falan demeleri açıkçası canımızı sıktı :(
    Bu noktada formda deneyimli siz abilerim kardeşlerimden yardımınız beklemekte olup, başlıkta belirttiğim OPEL ASTRA 1.6 ESSENTIA COMFORT PAKET aracı almamı tafsiye edermisiniz? veyahut başka önereceğiniz araba varmdır? Buarada babam yılda 5000 - 6000 Km geçmez arkadaşlar :D
    Şimdiden teşekkürler....

çok yorum okudum çok araştırdım 50 bin den aşağı c sınıfı sıfır araç yok yok .donanım beklentiniz fazla yoksa mutlaka astra classic alın 2.el çok risk 1.33 araçlardan sakın almayın bütün yorumlara bakın araç rampada kalkmıyor,milletin ağzına bakmayın gidin aracı inceleyin eski yüz falan hikaye 0 araç alıp 10 bin fark verip tl ıvır zıvır paket eklentilerine kanmayın

• Arkadaşlar herkeze çok teşekkür ederim, araba için bugün 41.000 TL ye Opel Reisle anlaştık, Allah Herkeze Daha Güzelini nasip etsin....
  • quote:

Arkadaşlar herkeze çok teşekkür ederim, araba için bugün 41.000 TL ye Opel Reisle anlaştık, Allah Herkeze Daha Güzelini nasip etsin....

İyi fiyata almışsınız. Hayırlı olsun ne renk aracınız.

• Hayırlı olsun demek düşer artık bize.

Kafayı bulandırmayın fazla. O araçlar o fiyata bedavadan da ucuza. Belki de tüm astra classiclerin kapı birleşim noktalarında kaynak vardır bilemiyorum. Ancak 2 modele baktım ikisi de öyleydi showroomdaki. Konfor paketli araç gerçekten çok dolu. Şehiriçi de sıkıştırılmadığı sürece çok yakacağını sanmıyorum. Yalnız lpg ile uyumsuz olduğu hep yazılır çizilir. Az kullanacaksanız bu da sorun değil.

Güle güle kullanın inşallah.
  • Arkadaşlar tekrardan tşk ler bende dikkat etim bugün zaten türkiyede bu adamlar bildiğin stoklamışlar 300 adet vardı dedile şuan ellerinde 150 tane kalmışki ben gittiğim zaman sabahtan 10 tane sattıklarını söylediler ve bu arada 2 gün önce opel kayseriyi aradığıdığımda full olanını 44000 TL demiştiki bugün bana oraya aracı biz gönderdik dediler düşnün adamların sıfır arabayı 41000 alıp 44000 satıyolar bu arada araba beyaz olup, 18 ay garantinin olduğunu ve şu an ellerinde 150 tane sıfır plakası takılmamaış araçlarının olduğunu belirttiller ki bunların bir kısmınıda gördüm :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.