Şimdi Ara

07 uçlu kalem ve uç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
5
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    Ben burdaki bi kırtasiyeye 8 tl ye almıştım o gun hayatimin en güzel gunuydu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darthkafir D kullanıcısına yanıt
    Hocam hayatınızın şansını kullanmışsınız.

• hocam zebra drafix öneririm aşırı hafif test çözmeye birebir 0.3 ünü kullanıyorum aşırı memnunum şu anki piyasaya göre fiyatı uygun sayılır 20-30tl arası

• kaweco special brass

test çözerken kendini elit bilim adamı gibi hissediyorsun 07 uçlu kalem ve uç önerisi 

07 uçlu kalem ve uç önerisi
    07 uçlu kalem ve uç önerisiamazon
    Kaweko Özel Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 Pirinç
    https://www.amazon.com.tr/Kaweco-Special-Brass-RAW-0-5-Pencil/dp/B06XCLY7Y5
  • Faberin kırmızı 10 tllik kalemi.ucda faberin o da 2 sanki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye ederim bana hamda 20k yaptırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7

Tavsiye ederim bana hamda 20k yaptırdı

Güldürdün komik oğlan. 07 uçlu kalem ve uç önerisi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obp kaçtı ki o kadar geri atmış

• 83tü hocam obp.20404ten 23400 e attı tam 3k gibi.

• Pilot h327 kullanıyorum 2 senedir. Tutma kısmı sert, pek sevmeyebilirsin ama çok sağlam kalem. Şeffaf olanı alırsan çok daha güzel gözüküyor.

• Çöp...

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

Rotring 800+ bana hediye geldi geçen sene bi arkadaşımdan sağ olsun düşünmüş. Tek kelimeyle ÇÖP. Uç kısmındaki o sallanma kalem ucunun sürekli içe girip çıkması, Rotring 600 daha kaliteliydi onun da tutma kısmı uzun saatlerde çok rahatsız

• Hocam kullandığım en iyi kalemler uzun yazılarda ve test çözümlerinde: Pentel P205, TWSBI Precision Fix (çok pahalıdır yalnız), TK Fine Vario, Pro-Use 171, Uni-Kuru Toga Advance ve Pentel Graph 1000

Pentel P205 ve Uni Kuru Toga Advance 0.5 yalnız. Pentel P207 al, o sürüm 0.7. Zaten sonundaki rakama göre gidiyo 20x serisi. Advance bilmiyorum var mı 0.7 tipi nadir bir kalem zaten internette (şu adi 20 liralıklardan bahsetmiyorum), şu versiyonu:

07 uçlu kalem ve uç önerisi
  • bataryabatar B kullanıcısına yanıt
    Scriks graph-x de de aynı problem oldu kalemi aldım 1 hafta sonra tilt olup çöpe attım ayrıca üretim hatası vardı...

• Scrikss graph dedikleri metal olan kalemse direkt atlama o kaleme. Hem ağır hem de tutma yeri rende gibi. Parmağını zedeliyor resmen oyle kalem mi olur. 25₺ falandı 4 yıl önce.

• Ben bu dolma kalem gibi ucu icine girip cikan bir model var onu oneririm. Pensan galiba my iq mi ne modeli.
    Hafif, tutma yeri yumuşak. Ucunun icine girmesi iyi. Ve bana en uzun dayanan kalem oldu galiba.
    Ayni modelin faber castellini de görmüştüm sanki.
    Pensan 10-15 tl idi 4 yil once tabi..

• aşırı kalın bir kalem olmadığından tutma kısmı çok rahatsız etmiyor ayrıca hem görünümü güzel hem de ağırlık ön tarafta toplandığından yazması epey rahat oluyor şeffaf sarısı var bende ancak şeffaf yeşilinde de gözüm kalmadı değil

• horizontee kullanıcısına yanıt

Retractable sleeve yani o kalemin içine girip çıkması özelliği biçok kalemde sorun oluşturuyor, o sallanma %90 oranında görülebilir bikaç çözen var minimuma indiren Pentel GraphGear 1000 gibi. Hadi Scrikss 40 tl zaten pek bi beklentin olmaz, Rotring 800+ 400 lira. Yani hiç mi emek sarf etmediniz be. Rotring cidden midemi bulandırdı

• Uç olarak da Pentel Ain Stein ve Pentel Hi-Polymer öneririm. Tombow da oldukça kalitelidir

• levanathelunar kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam beni de rahatsız etmedi hala kullanıyorum çok da memnunum. Şeffaf yeşili var bende çok güzel gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.