< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
07 uçlu kalem ve uç önerisi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam hayatınızın şansını kullanmışsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zebra drafix öneririm aşırı hafif test çözmeye birebir 0.3 ünü kullanıyorum aşırı memnunum şu anki piyasaya göre fiyatı uygun sayılır 20-30tl arası
-
kaweco special brass
test çözerken kendini elit bilim adamı gibi hissediyorsun
amazon
Kaweko Özel Mekanik Kurşun Kalem, 0,5 Pirinçhttps://www.amazon.com.tr/Kaweco-Special-Brass-RAW-0-5-Pencil/dp/B06XCLY7Y5 -
Faberin kırmızı 10 tllik kalemi.ucda faberin o da 2 sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ederim bana hamda 20k yaptırdı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7
Tavsiye ederim bana hamda 20k yaptırdıGüldürdün komik oğlan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
obp kaçtı ki o kadar geri atmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
83tü hocam obp.20404ten 23400 e attı tam 3k gibi.
-
Pilot h327 kullanıyorum 2 senedir. Tutma kısmı sert, pek sevmeyebilirsin ama çok sağlam kalem. Şeffaf olanı alırsan çok daha güzel gözüküyor.
Çöp...
Rotring 800+ bana hediye geldi geçen sene bi arkadaşımdan sağ olsun düşünmüş. Tek kelimeyle ÇÖP. Uç kısmındaki o sallanma kalem ucunun sürekli içe girip çıkması, Rotring 600 daha kaliteliydi onun da tutma kısmı uzun saatlerde çok rahatsız
-
Hocam kullandığım en iyi kalemler uzun yazılarda ve test çözümlerinde: Pentel P205, TWSBI Precision Fix (çok pahalıdır yalnız), TK Fine Vario, Pro-Use 171, Uni-Kuru Toga Advance ve Pentel Graph 1000
Pentel P205 ve Uni Kuru Toga Advance 0.5 yalnız. Pentel P207 al, o sürüm 0.7. Zaten sonundaki rakama göre gidiyo 20x serisi. Advance bilmiyorum var mı 0.7 tipi nadir bir kalem zaten internette (şu adi 20 liralıklardan bahsetmiyorum), şu versiyonu:
-
Scriks graph-x de de aynı problem oldu kalemi aldım 1 hafta sonra tilt olup çöpe attım ayrıca üretim hatası vardı...
Scrikss graph dedikleri metal olan kalemse direkt atlama o kaleme. Hem ağır hem de tutma yeri rende gibi. Parmağını zedeliyor resmen oyle kalem mi olur. 25₺ falandı 4 yıl önce.
Ben bu dolma kalem gibi ucu icine girip cikan bir model var onu oneririm. Pensan galiba my iq mi ne modeli.
Hafif, tutma yeri yumuşak. Ucunun icine girmesi iyi. Ve bana en uzun dayanan kalem oldu galiba.
Ayni modelin faber castellini de görmüştüm sanki.
Pensan 10-15 tl idi 4 yil once tabi..
aşırı kalın bir kalem olmadığından tutma kısmı çok rahatsız etmiyor ayrıca hem görünümü güzel hem de ağırlık ön tarafta toplandığından yazması epey rahat oluyor şeffaf sarısı var bende ancak şeffaf yeşilinde de gözüm kalmadı değil
-
Retractable sleeve yani o kalemin içine girip çıkması özelliği biçok kalemde sorun oluşturuyor, o sallanma %90 oranında görülebilir bikaç çözen var minimuma indiren Pentel GraphGear 1000 gibi. Hadi Scrikss 40 tl zaten pek bi beklentin olmaz, Rotring 800+ 400 lira. Yani hiç mi emek sarf etmediniz be. Rotring cidden midemi bulandırdı
Uç olarak da Pentel Ain Stein ve Pentel Hi-Polymer öneririm. Tombow da oldukça kalitelidir
Aynen hocam beni de rahatsız etmedi hala kullanıyorum çok da memnunum. Şeffaf yeşili var bende çok güzel gerçekten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X