Fiyatlarını da yanına yazarsanız sevinirim |
Bildirim
Fiyatlarını da yanına yazarsanız sevinirim |
Ösym kalemi kullanıyordum.... (180 lira)
|
Oha la millet neler kullanıyor yazılanların hepsini ilk kez görüyom ben direk evde ne bulursam kullanıyom
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pentel GraphGear 1000 Paran varsa Pentel Ain Stein uç Yoksa rotring uç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ve Lamy Logo ( Ama full çelik olan Lamy Logo 106 diye geciyordu sanırsam) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankara Cengli -- 17 Ağustos 2021; 17:16:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bunu yazmaya gelmiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en iyi bunlar bence de pentel uç pahalı olabilir Tombow uçta kaliteli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsistoOgonyum -- 17 Ağustos 2021; 18:18:20 > |
kalemlere ayrı bir ilgim var . pentelinden lamy'sine kadar 200-300 liralık kalemleri denedim pentel ve lamy serisi çizim kalemleri olduğu için bir süre sonra yoruyor hele yks kasacaksan bunlara bu kadar para vermene değmez en son tombow olno [45 tl ]almıştım (0.5 ) en rahat ettiğim kalem bu olmuştu 0.7'si de eminim güzeldir . kalem kadar kullandığın uçta önemli tombow 2b uçlar harika kayıyor tavsiye edilir |