Şimdi Ara

08.07.07 Drag yarışı ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanal ortam şöyle bir ilanla karşılaştım ancak detaylı bilgiye ulaşamadım. Bu topic'ten birbirimizi bilgilendirirsek daha verimli olur diye düşünüyorum.

"08 Temmuz 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Ankara Hipodrom"

Ayrıca şunu söylemeden geçemicem; Ankaralı'ların Sütten ağzı yandı Yoğurdu üfleyerek yiyecekler galiba...

• quote:

Orjinalden alıntı: f1tuning06

Arkadaşlar, herkese selamlar

Sanal ortam şöyle bir ilanla karşılaştım ancak detaylı bilgiye ulaşamadım. Bu topic'ten birbirimizi bilgilendirirsek daha verimli olur diye düşünüyorum.

"08 Temmuz 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Ankara Hipodrom"

Ayrıca şunu söylemeden geçemicem; Ankaralı'ların Sütten ağzı yandı Yoğurdu üfleyerek yiyecekler galiba...

evet kesinlikle yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz bu sefer. hatta ben hiç yemeyi bile düşünmüyorum. fakat bu yarış geçen haftaki gibi mahalli değil tüm Türkiye çapında düzenleniyor. bildiğim ve arştırdığım kadarıyla bunu düzenleyen arkadaşlar daha profesyoneller. zaten dünkü postumda da belirttiğim gibi geçen haftaki hezimeti bize yaşatan kulüpten erkan bey bile bu durumu yani onların daha profesyonel ve deneyimli olduğunu kabul ediyor. yarışın takvimi ise şöyle:

15 Nisan 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 1. Ayak İzmit Körfez Pisti

10 Haziran 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 3. Ayak İzmir Pınarbaşı

08 Temmuz 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 4. Ayak Ankara Hipodrom

05 Ağustos 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 5. Ayak İzmit Körfez Pisti

09 Eylül 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 6. Ayak İzmir THK Efes Eğitim Merkezi

23 Eylül 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 2. Ayak Ankara Hipodrom

07 Ekim 2007 Pazar Türkiye Şampiyonası 7. Ayak Bursa Nilüfer Yarış Pisti

ayrıntılı bilgi :http://www.dragturk.com/Takvim.asp

NOT: Hatta organizasyonda Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK)`nün de adı geçiyor. kendilerini tehlikeye atacak bir organizasyona girmezler diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 3 Temmuz 2007; 15:14:57 >

• Açıkcası bende gitmeyi düşünmüyorum helede yine 15-20ytl verirsek hiç gitmem atarım arabama 20ytl lik benzin kendim sokaklarda boş gezerim daha iyi onlar zaten buna slalom diyor.
  • allahtan bi mani gelmezse ordayız hazırlıklar bitti bitecek..
  • Yarışlar beklendiği üzere gayet güzel geçti.Katılım çok fazlaydı.30'un üzerinde araç yarıştı.Alınan güvenlik tedbirleri sayesinde tatsız bir olay yaşanmadı.Ankara modifiye severleri adına güzel bir gün yaşandı.
  • z28 camaro mükkemeldi harika bi show sergiledi ankara ayağa kalktı birde 124 dikkatimi çekti 3 25 motoru koymuş nasıl koymuşsa yerinde dönyordu araç güzel ve kokutucuydu her an akis kırabilirdi sonuçta 124
  • 06mjuda ordamiydi acaba
  • arkadaslar resımlerını bulabılecegımız bır yer var mı yada buraya ekleyebılecek arkadaslarımız var mı?
  • Teşekkürler bilgiler için
  • murat 124 süperdi. şoförünede hak vermek lazım ama
  • Ya bizde gittik güzel bir organizasyondu tüm önelemler alınmıştı. Talihsiz bir kaza olsada organizasyona hiçbir şekilde gölge düşmedi.. Modifiyeli araçlarda vardı. Fotoğraflarını çekemedik ne yazıkki makinemizin şarjı bitti.. Yinede çok keyif aldık açıkçası...
  • Bizim arkadaşların hazırladığı ve forumda daha önce tanıttığım Rover'lar yarışlara katılarak,sağ-salim tamamladılar.Grup 4. 'te ikincilik ve üçüncülük kazandılar.Bunlardan beyaz olan sadece 4 günde hazırlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_srkn -- 10 Temmuz 2007; 19:07:50 >

• ehliyetimi aldığımda bu yarışlarda olmam lazım abi bi şekilde yeter artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

Bizim arkadaşların hazırladığı ve forumda daha önce tanıttığım Rover'lar yarışlara katılarak,sağ-salim tamamladılar.Grup 4. 'te ikincilik ve üçüncülük kazandılar.Bunlardan beyaz olan sadece 4 günde hazırlandı.

bu hoşuma gitti bayağı

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

Bizim arkadaşların hazırladığı ve forumda daha önce tanıttığım Rover'lar yarışlara katılarak,sağ-salim tamamladılar.Grup 4. 'te ikincilik ve üçüncülük kazandılar.Bunlardan beyaz olan sadece 4 günde hazırlandı.

bu hoşuma gitti bayağı

+ 1502061651601

• istanbuldada böyle 1 organizasyon olucakmı
  • ya isteyen herkes katilabiliyomu bu yarislara katiliyosa maliyet ne kadar bilen arkadaslar bilgilendirsin lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.