Şimdi Ara

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maldonado tamam maldı ama herkes kabul etmeli ki düşen ivmesi sebebiyle zaten Hamilton'u geçecekti.

Bazen puan almak için hırslı olmak değil, akıllı hamleler yapmak gerekir, bugünkü olayda da Hamilton Maldonado gibi
    kaybedecek fazla birşeyi olmayan ama kendisinden daha hızlı olan rakibine izin verseydi puan almış olacaktı.
  • sola girilen virajda maldonado zaten iç taraftaydı.
    tekrar tekrar izlerseniz ilk viraj çizgi avantajı Hamiltonda iken ikinci yani sol viraj avantajı maldonadoda idi.
    hamiltonun gereksiz defansı ve sola virajda erken içeri girmesi kazaya sebep oldu.
    ekran görüntüsünü aldığım zaman resim eklerim.
    maldonadonun kaçacak bir yeri yoktu.. Hamilton içeri erken girdi.

tekrar izleyin derim.
  • O virajda bu gün defalarca geçiş oldu ama doğru düzgün savunma yapan bi pilot olduğunda arkadaki kişi hiç bi zaman gidip dümdüz kalas gibi önündeki pilotu ezmeye kalkmadı.
    Kim ne derse desin Maldonado işin içinde oldu mu illa ki bi mallık oluyorsa sorun Maldonado'dadır yani..
    Resmen kapıyı kapatmaya çalışan Hamilton'a dümdüz girdi. Orda kaç tane geçiş yaşandı hepsinde kapı kapandığı zaman arkadaki pilot bi frenajla kontrol etti kapı açık kaldığında ise açık bırakan pilot mecbur küçük bi frenajla işi dengeleyip geçişler yaşandı orda.
    Bu sefer ama Maşallah Maldonado sanki Hamilton'ın içinden geçicek zanneti kendini heralde kalas gibi girdi.
  • Maldonado-Hamilton kazasinda herkes Mal'i suclamis ancak bence Mal'da oldugu kadar Ham'da da suc var.Lastiklerin zaten bitmis ne diye o kadar sert savunma yaparsin anlamam. Mal da atak icin sabirsiz davrandi biraz daha beklese Ham'i her turlu gececekti.ben bunu bi tur yaris kazasi olarak goruyorum o kadar buyutulecek bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarışı izleyemedim yok mudur izleyebileceğim bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Arkadaşlar yarışı izleyemedim yok mudur izleyebileceğim bir yer?

2-3 gun bekle trf1.nette yarisin tamamini bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Zamundada buldum da 7 gb hocam.

Teşekkürler dediğiniz yerden bakacağım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Zamundada buldum da 7 gb hocam.

Teşekkürler dediğiniz yerden bakacağım artık.

Rica ederim...

• Mclaren pit ekibinde ajan var diyorum, kimse inanmıyor. Tesadüflere inanan biri bile artık inanmamaya başlamıştır.
  • Schumi incelemeye anlındı. Sarı bayrak altında DRS kullanımı nedeniyle ceza alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Schumi incelemeye anlındı. Sarı bayrak altında DRS kullanımı nedeniyle ceza alabilir.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/100701

Son paragrafi okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

sola girilen virajda maldonado zaten iç taraftaydı.
    tekrar tekrar izlerseniz ilk viraj çizgi avantajı Hamiltonda iken ikinci yani sol viraj avantajı maldonadoda idi.
    hamiltonun gereksiz defansı ve sola virajda erken içeri girmesi kazaya sebep oldu.

tekrar izleyin derim.

enteresan bir göz varmış sizde.

ha bu arada maldonado'ya ceza geldi.

tekrar izleyin derim.

• bir maldonado klasiği. ibret alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 24 Haziran 2012; 20:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

tekrar izleyin derim.

tekrar izleyin derim.

Ben de çok enteresan göz vardır.
    Bence tekrar izle yarışı.
    düz yolda tutunamayan Hamilton'un kapıyı kapatmasını bekliyorsun.
    o lastiklerde adam düz yolda arkayı sağa sola kaydırıp duruyor bir de virajda mı kontrollü şekilde kapı kapatacak.
    Yapmayın gözünüzü seveyim tekrar bir izleyin bence.

Hamilton'a ceza gelmez o pozisyonda ama Maldonado'ya da gelmemesi gerek.
    iki hırslı pilotun yarış kazası.
    Kaldı ki Maldonado kadar Hamilton da suçlu.

Maldonado çarptığı zaman zaten pist dışından geldi. Adamın sol tarafında bordürler vardı zaten. oraya mı çıksaydı?
    şu video maldonadonun araç üstü kamerası.
    http://www.youtube.com/watch?v=74XSTbFthP4

Videonun 28. saniyesinde artık maldonado'nun kaçacak yeri yok. Sol tarafı pist dışı ve bordürler var.
    Hamilton orda o kadar dışarı attığı için maldonado da içeri dalmak istiyor.
    Bana göre ikisine de ceza yok, ancak ikisi de bu kazada suçlu.
    Maldonado'yu "MAL" gösterip de Hamilton'u sütten çıkma ak kaşık gösteriyorsanız ben size sorarım "ne enteresan gözleriniz var" diye.

•  08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE

Fernando Alonso bu galibiyet icin "kariyerimin en özel zaferi" demis. Inanılmaz bir yaris oldu. Vettel, Grosjean, Hamilton un yarıs dısı kalıp, Alonso nun 11. sıradan gelip kendi ulkesinde bu yarısı alması mucize gibi bir durum. Alonso ya bu 25 puan ilerde cok lazım olacak. Kendisi icin mucize bir 25 puan.

Vettel her ne kadar yarıs dısı kaldıysa da aractaki gelisim dikkat cekici. Adrian Newey in yeni cift tabanlı zemini onumuzdeki gunlerde yine protestolari ve incelemeleri beraberinde getirecektir. Bazı kaynaklara göre bu tasarım çift katmanlı difüzör etkisi sağlıyormus.

Schumacher, sarı bayraklar sallanırken DRS yi kullanması nedeniyle durumu izah etmek icin komiserler kuruluna cagrilmis. Vettel, Barcelona da benzer bir durumdan dolayı ceza almıstı. Schumacher cok iyi bir yarıs cıkardı. Umarım herhangi bir ceza yemez. Gercekci olarak bakınca, bu sene hep sanssızlıklar yuzunden ve genelde teknik problemler nedeniyle kotu gunler gecirdi. Podyumda olmasına sevindim.

Webber de muthis bir yaris cikardi. Massa dan umidimi kestim. Button da bir problem var, kısa surede cozmeleri lazim. yoksa havlu atabilir. sevgilsi mi yoksa baska bir problem mi bilemem ama bir sorunu oldugu acık.

Raikonnen in yarısına da sapka cıkarılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 27 Haziran 2012; 15:16:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

tekrar izleyin derim.

tekrar izleyin derim.

Ben de çok enteresan göz vardır.
    Bence tekrar izle yarışı.
    düz yolda tutunamayan Hamilton'un kapıyı kapatmasını bekliyorsun.
    o lastiklerde adam düz yolda arkayı sağa sola kaydırıp duruyor bir de virajda mı kontrollü şekilde kapı kapatacak.
    Yapmayın gözünüzü seveyim tekrar bir izleyin bence.

Hamilton'a ceza gelmez o pozisyonda ama Maldonado'ya da gelmemesi gerek.
    iki hırslı pilotun yarış kazası.
    Kaldı ki Maldonado kadar Hamilton da suçlu.

Maldonado çarptığı zaman zaten pist dışından geldi. Adamın sol tarafında bordürler vardı zaten. oraya mı çıksaydı?
    şu video maldonadonun araç üstü kamerası.
    http://www.youtube.com/watch?v=74XSTbFthP4

Videonun 28. saniyesinde artık maldonado'nun kaçacak yeri yok. Sol tarafı pist dışı ve bordürler var.
    Hamilton orda o kadar dışarı attığı için maldonado da içeri dalmak istiyor.
    Bana göre ikisine de ceza yok, ancak ikisi de bu kazada suçlu.
    Maldonado'yu "MAL" gösterip de Hamilton'u sütten çıkma ak kaşık gösteriyorsanız ben size sorarım "ne enteresan gözleriniz var" diye.

enteresandır, bir sizin enteresan gözler görebilmiş bu durumu.

rakibin lastiğinin durumu ne olursa olsun, o virajda sağınızda bir araç varsa ve o araç sizin arkanızda kalmadıysa o viraja öyle girmeniz mantığa aykırı. inatla burnu içeri sokup, birde yer kalmadığını anlayıp pist dışına çıkıyorsunuz ama buna rağmen icadının üzerinden yüzyıllar geçen "fren" pedalını kullanmak yerine bodozlama piste dönmeye çalışıyorsunuz. pes.

hakemlerde de biraz daha normal gözler olduğundan vermişler cezayı.

zaten az buçuk simulasyon deneyimi olan kişi o dalışın hayra alamet olmadığını bilir.

enteresan gözlerinizle bir f1 oyunu oynamanızı tavsiye ederim, çok enteresan şeyler öğrenebilirsiniz.

• valencia

1 5 Fernando Alonso Ferrari 57 1:44:16.649 11 25
    2 9 Kimi Räikkönen Lotus-Renault 57 +6.4 secs 5 18
    3 7 Michael Schumacher Mercedes 57 +12.6 secs 12 15
    4 2 Mark Webber Red Bull Racing-Renault 57 +13.6 secs 19 12
    5 12 Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 57 +19.9 secs 8 10
    6 8 Nico Rosberg Mercedes 57 +21.1 secs 6 8
    7 11 Paul di Resta Force India-Mercedes 57 +22.8 secs 10 6
    8 3 Jenson Button McLaren-Mercedes 57 +24.6 secs 9 4
    9 15 Sergio Perez Sauber-Ferrari 57 +27.7 secs 15 2
    10 19 Bruno Senna Williams-Renault 57 +35.9 secs 14 1
    11 16 Daniel Ricciardo STR-Ferrari 57 +37.0 secs 17
    12 18 Pastor Maldonado Williams-Renault 57 +54.6 secs 3
    13 21 Vitaly Petrov Caterham-Renault 57 +75.8 secs 20
    14 20 Heikki Kovalainen Caterham-Renault 57 +94.6 secs 16
    15 25 Charles Pic Marussia-Cosworth 57 +96.5 secs 23
    16 6 Felipe Massa Ferrari 56 +1 Lap 13
    17 22 Pedro de la Rosa HRT-Cosworth 56 +1 Lap 21
    18 23 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 56 +1 Lap 22
    19 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 55 Accident 2
    Ret 10 Romain Grosjean Lotus-Renault 40 +17 Laps 4
    Ret 1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 33 +24 Laps 1
    Ret 14 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 33 Accident damage 7
    Ret 17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 26 Accident damage 18
    DNS 24 Timo Glock Marussia-Cosworth DNS
    Note - Glock did not take part due to a stomach bug. Maldonado originally finished 10th, but had 20s added to his race time for causing a collision

• bu normal gözle gören hakemler Hamilton'a ceza verdiğinde neden "normal gözlü hakemler" olmuyordu çok merak ettim.
    O zaman "kara" olduğu için ceza verildiğini söyleyen bile çıkmıştı bu forumdan.
    onları görünce kendimi çok "normal" olarak görebiliyorum çok şükür.

Yine söylüyorum bana göre normal bir yarış kazasıydı.
    kaldı ki o virajdan önceki virajda da hamilton yine sıkıştırmıştı.
    Hatta tam emin değilim ama maldonado'nun az bişey öne çıktığını, ama viraj içinde hamilton olduğu için virajda tekrar öne geçtiğini hatırlıyorum.

daha detaylı olarak videoları incelemek lazım.
    şimdi köye çıkacağım, telefondan bakamam videolara ama eve gelince pc den bakarım tekrar.
  • Yarışları tekrar izleyebileceğim bir yer var mı? Ya da en azından bu yarışı izleyebileceğim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • quote:

bu normal gözle gören hakemler Hamilton'a ceza verdiğinde neden "normal gözlü hakemler" olmuyordu çok merak ettim.
    O zaman "kara" olduğu için ceza verildiğini söyleyen bile çıkmıştı bu forumdan.
    onları görünce kendimi çok "normal" olarak görebiliyorum çok şükür.

Yine söylüyorum bana göre normal bir yarış kazasıydı.
    kaldı ki o virajdan önceki virajda da hamilton yine sıkıştırmıştı.
    Hatta tam emin değilim ama maldonado'nun az bişey öne çıktığını, ama viraj içinde hamilton olduğu için virajda tekrar öne geçtiğini hatırlıyorum.

daha detaylı olarak videoları incelemek lazım.
    şimdi köye çıkacağım, telefondan bakamam videolara ama eve gelince pc den bakarım tekrar.

onu söyleyen halt etmiş.

yarış çizgisinde olan her zaman avantajlıdır, hamilton'ın aracı tamamen yarış çizgisinde gidiyor, sert bir savunma bile yok ortada.

maldonado 5 yıl sonra valensiya pistine yeni bir yarış çizgisi armağan etmek istemiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.