Şimdi Ara

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
7.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red Bull dan sesler yukselmeye basladı. guvenlik araci bilerek sokuldu gibisinden aciklamalar gelmeye basladi. Yarısı rtl den izlemistim. aylık kotam az oldugu icin bir daha da izleyemedim. yalnız hatırladıgım kadarıyla carpısma etkisiyle yola cok fazla parca yayılmıstı. birkac parca olsaydı belki gerek yoktu ama cok fazla parca oldugu icin guvenlik aracına ihtiyac vardı diye hatırlıyorum. bence red bull un bu komplo teorileri cok yanlıs. neden yarıs sabote edilmek istensin ki boyle bir hareketle. zaten arac mekanik problem nedeniyle yarıs dısı kaldı.

red bull un yeni cift katmanlı tabanı, guncellenmis arka suspansiyonu gibi yenilikleri ferrari, mclaren ve diger takımlar tarafından incelenip araclara uyarlanabilir diye dusunuyorum. zaten cift katmanlı tabanın difuzor etkisi nedeniyle yeniden protesto edilecegini dusunuyorum. vettel umarım geri kalan yarıslarda sezonu domine edemez. alonso nun bu galibiyeti ile beraber, ferraride muhakkak sıkı calısma ile beraber yeni guncelleme paketleri gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 25 Haziran 2012; 19:16:46 >

• Christian Horner dün beni sinir etti çünkü yarış bitiminde hemen RTL röportaj yaptı ve orada dedi ki Schumi zaten ceza alacak. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun ki? Ayrıca SC pistte iken C.Horner'ı pit klübesinde gösterdiler. Adamın ayakları titriyordu sabırsızlıktan! Muhtemelen zaten araçta bir sorun vardı.
  • schumi zaten ceza almayacaktı, aracta drs acık olsa bile sarı bayraklar altında kurallara uygun olarak yavaslamıstı.
    yalnız christian horner ın yarıstaki tavır ve demecleri, red bull un ust duzey yetkililerinin sc ile ilgili komplo teorileri cok yanlıs. red bull un bu konuda katedecegi daha cok yol var. olgunlasmaları lazım. sc kararı ile ilgili bir yarıs sonrası hemen komplo teorileri uretiyorsanız, yarısların guvenilirligine dinamit koyuyorsunuz demektir. cok yanlıs. bu tur demecler cok dikkatli dusunulerek verilmeli.
  • 10 puan alarak haftanın 1. si olmak çok acı oldu acıkcası. Farkı eritmeme yardımı bile dokunmadı.
  • Schumi bir rekor daha kırmış. 1947 sezonunda Jack Brabham'den sonra podyuma çıkan en yaşlı sürücü ünvanı. 44 yaşında
  • Yarışı yeni izleme fırsatı buldum ama zevkten dört köşeyim şu anda.. Gerçek şampiyonların podyuma çıktığı, çakma şampiyonların da nal topladığı harika bi yarışı nasıl da kaçırmışım bi tek ona yanıyorum.. Alonso dan her ne kadar nefret etsem de şu anda yarışan şampiyonlardan saygı duyulası 2 sinden birisi. Şimdilik helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Schumi bir rekor daha kırmış. 1947 sezonunda Jack Brabham'den sonra podyuma çıkan en yaşlı sürücü ünvanı. 44 yaşında

KING

• 3 yıldır bu günü bekledim. artık yeni podyumları görmek istiyoruz.
  • yeni podyumlar çok zor geliyor bana
  •  08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE

• @speedman

liste için teşekkürler fakat son yarışta bana 5 puan yazmışsın ama ben bakıyorum 5 puan alacak bir tahminde bulunmamışşım. 0 puan almam gerekiyordu.

yoksa rüyamda Alonsonun 1 nci olduğunu gördüğüm için mi 5 puan verdin?

http://forum.donanimhaber.com/m_62029076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62366403

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 26 Haziran 2012; 13:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

@speedman

liste için teşekkürler fakat son yarışta bana 5 puan yazmışsın ama ben bakıyorum 5 puan alacak bir tahminde bulunmamışşım. 0 puan almam gerekiyordu.

yoksa rüyamda Alonsonun 1 nci olduğunu gördüğüm için mi 5 puan verdin?

http://forum.donanimhaber.com/m_62029076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62366403

şimdi farkettim.fazladan puan vermişim size.büyük ihtimalle iyd den aldınız.
    kafam karışıktı biraz.geri alıyorum hemen

edit:sonuçlar.txt ten düzelttim.önümüzdeki yarış düzelmiş hali olarak devam edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 26 Haziran 2012; 23:33:09 >

• Alonso'ya -Vettel ve Grosjean yarisdisi kalip yarisi buyuk olcude garantilemisken- takim telsizinden yarisi 8. ve 9. takip eden Schumi ve Webber'i kastederek 'Yeni lastiklerle iyi turlar atan rakiplerimiz var. Dikkatli olmaliyiz' dendi ya ben daha bir sey demiyorum arkadaslar.
    Pilotaj degil, lastik savasi izledigimizin en guzel gostergesiydi bu sahne. Yarisi iyi okuyup dogru zamanda saklayabildigin dogru lastikleri kullaniyorsan Valencia gibi bir pistte bile cilgin tirmanabiliyorsun. Bir de yukarida bir cok pilot yaris disi kaliyorsa ustune 19.baslayip 4.bitirebiliyorsun. Hem de hicbir pilotaj piriltisi gostermeden!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAL-HAM kazasının HD görüntüsü;

Maldonado ismini hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

MAL-HAM kazasının HD görüntüsü;

Bilgisayar oyunu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

MAL-HAM kazasının HD görüntüsü;

Bilgisayar oyunu gibi

Bilgisayar oyunu dedin de Maldonado acaba flashback var falan mı sanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

haklısın. inş. diyeyim. J.Button da Honda da iken hangi yarış bilmem ama 2006 da Pol Pozisyonu alacağını rüyamda görmüştüm. de get dedim. ertesi gün pol pozisyonunu gerçekten aldı. şaştım kaldım.

Hocam daha önceden de anlatmıştım. Geçen sene Monza'dan önce WEB'i gördüm, yarış dışı kaldı. Abu Dhabi'den önce VET ve Horner ile hararetli bir şekilde ing konuşuyordum, o yarışta da Sebastian yarış dışı kaldı.

O yüzden, podyum ve bilimum şeyler gören arkadaşları hiç yadırgamam, hissi kalpler-i vuku :)

Not: Rüyamı RB'ye yazmayı düşündüm, Horner işin içinde benim parmağım vardır diye düşünüp beni ortadan kaldırır diye vazgeçtim

• los minidrivers süper olmuş.
    alonso'nun büyüleri işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Schumi bir rekor daha kırmış. 1947 sezonunda Jack Brabham'den sonra podyuma çıkan en yaşlı sürücü ünvanı. 44 yaşında

KING

Hocam bu bahsettiğiniz 1970'li yıllardı diye hatırlıyorum ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.