Şimdi Ara

08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pastor Maldonado, Lewis Hamilton ile olan çarpışmasında hatalı bulundu ve yarış derecesine 20 saniye eklendi.
    Williams pilotu, yarışın ardından yaptığı açıklamada suçun tamamen Hamilton'a ait olduğunu söylemişti ama komiserler aynı görüşte değil.
    Komiserler, Maldonado'nun pistten çıktıktan sonra geriye güvenli bir şekilde dönmediğini gerekçe göstererek ceza verdi. Böylelikle Williams pilotu, 1 puanı kaybetti; takım arkadşaı Senna aldı.
    Öte yandan Jean-Eric Vergne, Valensiya'daki yarıştan aldığı cezanın ardından önümüzdeki Britanya GP'de 10 sıra grid cezası alacak.
    Toro Rosso pilotu, Caterham Pilotu Heikki Kovalainen ile yaşadığı temasta suçlu bulundu. Bu kazada her iki pilotun da lastikleri patlamıştı.
    Vergne ayrıca 25.000 €para cezasına da çarptırıldı. Fransız pilot, Kovalainen'den twitter aracılığı ile özür diledi.
    Öte yandan Kamui Kobayashi, Felipe Massa ile olan teması için 5 sıra grid cezası aldı.

Kaynak: trf1.net

• Maldonado kesin suçlu tartışılacak pek bir tarafı yok. Avustralya'da da Alonso'yu son turda geçmeye çalışırken sacmalamisti. Hamilton'a gercekten yazık oluyor bu kadar iyi mücadele ettigi bir yarışta önce klasik pit stop hatası ve sonrasında Maldonadonun bicmesiyle cok önemli puanlardan oldu. Sene basında hamilton'i şampiyonluk için favori görüyordum. Su anki araç yetersiz olsa da ben hala onun şampiyonluğu getirebileceğini dusunurdum ama bu pit ekibi buna izin vermeyecek. Şampiyona Alonso ve Red bull'lar arasında geçecek şimdiden bunu söyleyebilirim. Red bull bariz onde ama Alonso gercekten müthiş bir pilot. Müthiş odaklanmış, hic bir zaman vazgeçmiyor. Mental olarak f1 tarihinin en iyi birkaç pilotundan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schumacher e bir ceza gelmedi. her ne kadar sarı bayraklar sallanırken drs acik olsa da, kurallara uygun olarak hızını dusurdugu ıcın ceza almamis.
  •  08-2012 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE
  • Offf herkes cortlamış resmen. 10 puanı alan en yüksek puanı alan olmuş
    bende sanırım eht'dan aldım 5 puanı

teşekkürler speedman
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Offf herkes cortlamış resmen. 10 puanı alan en yüksek puanı alan olmuş
    bende sanırım eht'dan aldım 5 puanı

teşekkürler speedman

Ne demek ;)
    Bundan sonra tahmin yapmayanlari kirmiziyla belirtmeyip, isminin yanina (2) yada (1) seklnde mi gostersek.
  • speedman

Bu arada 6 kişi 3 uyarıyla atılma sınırında, risk budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

speedman

Bu arada 6 kişi 3 uyarıyla atılma sınırında, risk budur

• Bu sezon bir kez sıralama bir kez'de yarış kaçırdım, bunlardan birinde pole diğerinde podyum geldi schumiden, bundan sonra ben bakmıyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 25 Haziran 2012; 0:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Neden sevmiyorsunuz ya ben gayet seviyorum burayı F1 2011'de ilk podyumumu gördüm ben bu pistte

Bu arada haftasonu yokum o nedenle tahminimi şimdiden yapıyorum

1- Vettel
    2- Alonso
    3- Schumacher
    4- Rosberg
    5- Hamilton
    6- Raikkonen
    7- Button
    8- Grosjean
    9- Webber
    10- Petrov

EHT: Schumacher
    İYD: Massa

HAYDİ SCHUMİ!!!!!

Tehlikenin farkında mısınız Adam ilk sayfada daha sıralamalardan önce schumachere yarış için 3. sıra yazmış

Edit: kanada alır, son 5 yılı hesaba katarsak nurburgring 2007 alır.5-6 araç ilk virajda yan yana çakıllara saplanmıştı.

Hocam içime doğdu ayrıca totem yaptım yarışı izleme şansını yakaladım fakat izlemedim harika oldu tuttu

• bu yarıs arsivlik yaristir.
    mkv seklinde yarısların indirilebilecegi link ler var mi arkadaslar. serhan acar anlatımlı olsa cok iyi olur.
    bugun dikkat ettim rtl ilk defa podyuma odaklandı. cunku schumacher ordaydı.
  • Son 15 tur dehşetti özellikle :) Kimi beni ihya etti :) Horner'in yıkıldığı an, Hamilton'un 30 bin dolarlık direksiyonu fırlatışı vesair.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel yarıştı. lakin şu RTL sayesinde geçişlerin çoğunu göremedim ne yazıkki.
    başka bir kanal tavsiyeniz var mı ? idman nasıl o şifreli bende ama şifresini bulabilirsem bir de onu deneyecem.
  • Vaybe Valencia tahminlerinde forumca dökülmüşüz

Arkadaşlar , Gördüğüm kadarıyla Kimi ikili mücadelelerde eskisine nazaran biraz çekingen ve korkak kalıyor gibi çünkü önündekileri çok zor geçiyor ve çabuk atak yiyor, belki de bana öyle geliyordur bilmiyorum :S

Bu arada newey'i hiç böyle yıkılmış görmemiştim....

@ bigbooss idman tv belki spiker ve görüntü kalitesi olarak geri kalsa da (son yarışta görüntü iyiydi) yarışı kesintisiz olarak vermesi yani reklamsız olarak vermesi ( bazen maç yayını olduğunda yarım kesiyorlar tabi ) bana göre ücretsizlerin içinde en iyi alternatif. Eğer uydu alıcının biss key menüsü varsa cihazına 1 defaya mahsus biss key'i (yasaldır) girerek sezon boyunca yarışları izleyebilirsin.. onun dışında astra 28.2E uydusunda BBC One var fakat öğrendiğim kadarıyla minimum 2-3 metre çapında çanak gerekliymiş yayını alabilmek için...

• Yarışın ilk 12 turunu izleyebildim. gerisi kaçtı. belli çok aksiyonlu olmuş.
    lakin arkadaşlar
    beni işkillendiren RBR den Vettel daha ilk turlarda tempoyu rahatça açıp
    hatta yarış açıklamalarında farkı 20 sn ye çıkarması beni rahatsız etti. Newey in
    en son taban deliği yasağından sonra yeni çıkan çift katmanlı tabanının çok işe yaradığını düşünmeden edemiyorum.
    yoksa Vettel sezonu domine etmeye yeniden aday...
    @speedman eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

Rüyamda podyumu gördüm.

1. Alonso 2. Perez 3. Hamilton

Dikkat!

Bu mesajı yazdığım link

http://forum.donanimhaber.com/m_62029076/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62366403

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@speedman eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@speedman eline sağlık.

hocam ne alıntıladığım mesajlarınıza bakıyorsunuz ne de yolladığım özel mesajlara, artık buna da bakmazsanız bir daha bir şey yollamayacağım.

ben yarışmaya katılmak istiyorum, 2 yarış tahminim uçtu gitti, alıntılamıştım zamanında, bu benim valencia tahminimdi umarım umursarsınız bu sefer.

1- Vettel
    2- Alonso
    3- Schumacher
    4- Rosberg
    5- Hamilton
    6- Raikkonen
    7- Button
    8- Grosjean
    9- Webber
    10- Petrov

• o zaman idman için biss key arayım buluyum.
    RTL berbat abi geçişlerin yarısını göremedim yemin ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.