Şimdi Ara

08 2013 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari orta sıra takımı olma yolunda ilerliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel'de problem var.
  • AAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM İŞTE BU İŞTE BU.. BUGÜNLERİ DE GÖRDÜK

BETER OL VETTEL
  • Güle güle Vettel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Alonso ve Kimi starttan hasarsız çıkarlarsa yükselirler...Alonso podyum görürse muhteşem olur bu hafta sonu için...Vettele negatif elektrik yolluyorum burdan...Bakalım işe yarıyacakmı?...

14:03...
  • Vetteeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll
  • YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • OHHHHHHH İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ OHH VETTEL YARIŞ DIŞI..
  • Lan tam dombilik aliye küfür ediyodum bu ne piti diye safety car girdi.
  • Dualarımız kabul oldu beyler şükür yarabbi Haydi Webber şimdi galibiyet için saldır
  • Adama pak...O kadar müsait yer varken gitti start-finish düzlüğüne bıratktı...Art niyet arıyorum....
  • Yardırın Aslanlarım HADİİİİİİ RAİ-ALO BASINNNNNNNN ve Bende DominikAliye sövemeye başlamıştım
  • kimi pit yapabildimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Dualarımız kabul oldu beyler şükür yarabbi Haydi Webber şimdi galibiyet için saldır

30.06.2013 bir milat oldu. Force India'lardan bi podyum gelse bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 30 Haziran 2013; 16:21:31 >
  • ulan alt tarafı bir yarış dışı kaldı; sanki anası-babası ölmüş gibi teselli ediyorlar.. tam bir çocuk ya
  • Schumacher'in de seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardı ama ben şampiyon olmasına rağmen bu kadar antipatik, fanlar tarafından saygı duyulmayan başka bir pilot görmedim. (Prost'dan başka) Hadi güle güle barnak çocuk
  • Yalnız Rai pite girmedi bakalım ne olacak Aloda gerilerde kalmış hemen başlasın şu yarış
  • Böyle bitirecekler heralde yarışı...Alonsoda pit yaptığı ile kalacak...
  • rai 8 tur dayanabilecekmi eski lastiklerle bakalım...
  • Rosberg2in temposuna ve Vettel'in başına gelene bakarsak ( gerçi Vettel'in başına gelen şanssızlıksa Hamilton'ın da başına gelen şanssızlık. ) Hamilton lastik patlatmamış olsa Mercedes dublesi yoldaymış diyebiliriz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.