Şimdi Ara

08 2013 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napalım küfür edelim mi topluca artık ?
    Şimdi de Perez.
    Allah kahretsin bu Pirelli'yi ya..
  • Cins cins yarışlar izlemeyi unutmuşum bunu hatırlattığı için F1 e teşekkürler.
  • Bence problem lastikler yerine kerblerden birinde olabilir. Sivri bir şey mi var nedir anlamadım ki...

Bu arada Alonso'nun çok kötü yarışını gördüm ama bu kadar isteksiz yarıştığı bir yarış görmemiştim. Şimdi de yumurta kıçına dayandı zorluyor da zorluyor.
  • Bu Lotus'un yaptığı devasa strateji hatasına ne demeli peki...
  • Güzelim F1.in içine etti. Aman diyim arabanıza Pirelli lastik almayın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosberg ya da Webber pist rekorunu elinde bulundurucak sanırım bu yarıştan sonra.
  • Helal olsun Webber son turda attığı en hızlı turla hafta sonunun en hızlı ismi olduğunu kanıtladı. Allah aşkına bir de şu startları düzgün alsa yarışı rahat kazanabilirdi Helal olsun kırık kanatla 15. sıradan buralara yükselmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Güzelim F1.in içine etti. Aman diyim arabanıza Pirelli lastik almayın:)

Bi işin içine biz girdikmi bi yerinden bi şekilde patlıyor...Pirelli İzmit fabrikası...
  • Pirelli Vettel haricinde yarışın kaderini tamamiyle değiştirdi.
  • OF Lotus of yapacağın stratejiye ve şu Rai her yarış savunma yapması beni çok üzüyor onu o agresif haliyle görmek istiyorum ama Lotus..

Alo da farkı 21e indirdi Raide 32ye hadi inş. buı sene o seri BOZULACAK

Edit:Bu Mercedeste kesinlikle ağır bir ceza almalıydı adamlarda aşınmadan eser kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 30 Haziran 2013; 16:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Güzelim F1.in içine etti. Aman diyim arabanıza Pirelli lastik almayın:)

Bi işin içine biz girdikmi bi yerinden bi şekilde patlıyor...Pirelli İzmit fabrikası...

Valla FIA kendi istedi böyle lastikler.
    Daha sonra Pirelli daha güvenli bi lastik metodu kullanabiliriz dedi ama bu sefer bazı takımlar istediği için kullandırtmadılar onu.
    Sonuç olarak durum bu.
    Pirelli'nin rezilliği kendine kısaca. Fabrika'nın İzmit'te olması ile pek alakası yok bence.
  • lotusun güvenlik aracı periyodunda rai yi pite almamaları büyük hata oldu. belkide lastik yoktu?

hamilton resmen yaşayan efsane. lastik patlat 24. sıraya düş, yarışı 9. başlayan alonsonun dibinde bitir.
  • VETTEL
  • Ferrari tek tur performansını arttırıp pole almaya başlamazsa Vettel bu sene de işi götürür.
  • Webber ayrı bir mutlu
  • Webber son 5 yıldır olduğu gibi burda yine harika iş çıkardı Schumacherli yıllara nazire yaparcasına podyumda deutschland deutschland über alles çalıyor
  • Webber cidden bir başka mutlu belli
  • Webber yine kızları ıslattı
  • @Marjinalyus

Yarışı unutmuşum tamamen, uzun zamandır da izlemiyordum, tam olaylı yarışı buldum galiba.

Kimi'ye pite alsalar en kötü 2.lik gelecekti. Hem podyumdan hem de Vettel yarış dışı kalmışken çok kritik minimum 8, maksimum 15 puandan olduk.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.