Bugünkü sınava giriş belgem olmadıgı için alınmadım malesef bunun suçlusu da sürücü kursu sözde aramışlar ulaşamamışlar lakin 4-5 gün önceden arayıp sınav yeri ve gerekli birşey varmı dedigimde "yok sınav yerlerine internetten bakabilirsin" dendi
şimdi benim iki sorum var giriş belgesi olmadan sınava alınmıyormu ? kimligim varken kitapçıgın üstünde ismim yazılıyken beni sınava almama hakları var mı?
İkinci defa sürücü kursuna ücret ödeyecekmiyim veye sadece harç mı ödeyecegim ve nekadar ödeyecegim ?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Sınava giriş belgeniz olmadan, sınava giremezsiniz.
Bir sonraki sınava sınav ücretini yatırarak girebilirsiniz. Sürücü kursununa başka bir ücret ödemeyeceksiniz.
Sınava giriş belgesini ve kimliğinizi yanınızda bulundurmayı unutmayın!
bu konuyu bence kursunla görüşmen daha doğru olur.fakat sınava gene gireceksen sanırım 50 tl gibi bir sınav ücretini tekrar yatırmak zorundasın.ama ben senin yerinde olsam sınav giriş belgesinin verilememsi konusunda kursun bir hatası varsa o parayı onlardan tahsil eder veya keserdim.ve zaman olarak kaybında olacak 3 ay kafadan sanırım attı ehliyet alman bir daha ki sınava kadar.kursun ihmali varsa hiç affetme hakkını al derim.