< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGirit -- 18 Nisan 2016; 19:48:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGirit -- 18 Nisan 2016; 19:48:33 > |
Ayrıca pek çok insan "tipsizim, kız bana bakmaz" diye yakınıyor.
Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, kendinizden başlayacaksınız. Unutmayın, sadece tipe tav olanlar basit ve uzak durulması gereken kızlardır. Çevrenizde yakışıklı olup, kızlarla iletişim kuramayan veya kızlar tarafından kullanılan insanlar yok mu ? Yok diyorsanız tekrar bakın. Bunu söylememe gerek kalacağını düşünmüyordum ancak söylettiniz, kızlar lider özelliği taşıyan erkeklere yakınlaşırlar. Tip ve vücut sizi ancak bir yere kadar götürebilir. Kendinden emin, boş konuşmayan, az laf ile çok söz anlatan, en ciddi anda bile güzel bir espiri ile ortamı yumuşatıp tekrardan toparlayan, ortamları yönetebilen bir erkek her zaman öndedir. Burada bazıları aynı şeyleri defalarca söylüyor. Neden ? Çünkü insanlar olayın özünü kavramak istemiyor ve hemen gidip tabir yerindeyse kız avlamak istiyorlar. İlk defa konu dışında bu kadar iyi bir kız konusu görüyorum. Konuyu açan adam, olayın özünü anladığı için çok hızlı değişmeye başladı. Bundan dolayı elimden geldiğince yardım ediyorum. Yoksa umurumda olmaz.. Eğer kız odaklı hareket etseydi bu kadar çabuk etkisini göremeyecekti, belki de hiç göremeyecekti. Size ufak bir sır vereceğim. Siz beyninize ne verirseniz, beyniniz size onu verir. Siz kendine 'pfff tipsizimmm .s .s' derseniz, kendinizin öyle olduğuna inandırırsınız. Yakışıklı olmadığınızı mı düşünüyorsunuz ? Gidin spor yapın ve kültürlenin, kendinize olan saygı ve sevginiz artsın. Aynaya baktığınızda bakışlarınızda ki farklılığı keşfedin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher. -- 27 Mart 2016; 13:45:32 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|