Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman konu da kal sen de. buraya güveniyorum ve çözeceğimizi düşünüyorum. ileriki günlerde de gelişmeleri yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

haklısın. sınıfta silik ve asosyal gibiyim. arkadaşlarım var tabiki fakat ortamda bir iki kız olduğunda hepsi birden değişiyor ve ezmeye çalışıyorlar. işe kendimi değiştirmekten başlamam lazım sanırım dediklerine göre. peki bu genel olarak anlattıkların için biraz ayrıntı verebilir misin ya da kendi yaptığın şeylerden örnek?

Sende onlari duzgun bi uslubla ez
    Sonra Seni ezmeyi zamanla birakacaklardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de dün ağır friendzone yedim :DDdD

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    sen de konu da kal o zaman çözüm bulacağız bence :D
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    düzgün bir üslub derken nasıl yani açıklayabilir misin?
  • quote:

dediğin şey kafama yattı fakat bir anda nasıl yapabilirim bilmiyorum. deneyeceğim. peki sonrasında "manyak" olduğumda nasıl devam ettirmem gerek bunu yani bundan sonra "manyak" olarak mı hayatıma devam edeceğim yoksa birden fazla mı karakterim olmalı?

Bak iste hocam, buradan kaybediyorsun. Daha başlamadan sonunu düşünüyorsun. Azıcık akışına bırak sonunu merak et, bundan birkaç yıl sonra kimse adam gibi hatırlamayacak bile. Manyak dediysem anlık bir manyak sıfatından bahsettim, üstüne yapışıp kalacak bir şeyden değil. Bunu stresli bir yola çevirme, eğlenmek için yap. Kızların yanında değişen arkadaşların seninle dalga geçerken nasıl ekleniyorsa sen de öyle eğlen. Ters bir tepkiyle karşılaştığın zaman da geri adım atma, daha çok dalga geç. Bunu daha çok dalga geçenin kazanacağı bir sidik yarışı gibi düşün, çünkü gerçekten de öyle önemli olan sonunu görecek kadar sabırlı olman ve hemen pes etmemen. Örnek falan ararsan da bir big fish filminde edward bloom un kızın nişanlı olduğunu öğrendikten sonraki ısrarını gösterebilirim, bir de tavır olarak kaybedenler kulübü radyo kayıtlarını. Dikkat, radyo diyorum, film değil, youtube da bulabilirsin. Onlarin rahatlığını gör. Aynı onlar gibi yap demiyorum, sadece insanlar ne kadar rahat olabiliyor gör.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

neden seviniyorsun lan? bunu değiştirmek için uğraşmadın mı hiç?

kadınlara çok fazla değer verme, arkadaş edinmeyede çalışma
    bi tarafları kalkınca düşündüğünden çok daha fazla kırıcı olurlar.
    zaten kızı kazanamayacaksın belli o nedenle
    eğer birşey söylemen gerekiyorsa sakın ağzının ayarı olmasın
    aklından geçen şeyi söyle.
    çünkü susan biri isen sana ezik büzük muamelesi yaparlar. kaybedeceksende dik durarak kaybetmiş olursun.
  • @XGirit
    kendini değiştirmek için yapacakların kişiliğine göre değişir. basitçe spor yap, kültürlen falan diyebilirim fakat her kültürlü olan veya her six pack'li adam sosyal konularda ileride diye bir kaide yok. sadece çevrede bu sıfatlarla tanınan adamlar zaten sosyaldir, kaslı olmasalar da onlara dikkat edeceksindir. mutlaka kültürlü olan ve spor yapan ama sosyal ilişkileri pek güçlü olmayan adamlar da vardır çevrende.

en kolay yolu hiçbirini kafaya takmamaktır. hayat ilerliyor zaten ve en özenilen insan ilişkileri bile sorunlu oluyor. tabii ki bunu bilmek henüz senin için çok erken. otuzlu yaşlara gelip erkek-kadın ilişkilerini çözemeyen adamlarla dolu etraf. sen ulaşılmaz olmaya çalış ama insanlarla da iletişim kur tabii. sadece arada bir sınır tut ve onların o sınıra saygı duymasını sağla. daha çok yazabilirdim ama zamanım kısıtlı olduğu için şimdilik bunlarla idare et.
    hadi kolay gelsin.

• Aşırı ezik kaçın
  • her şey çok güzel olacak kullanıcısına yanıt
    dediklerini anladım tavsiyelerin için teşekkür ederim. bu konuyu tek başıma da kalsam ayakta tutmaya çalışacağım hem kendim için hem de burda benim gibi olduğundan emin olduğum onlarca kişi için. zamanın olduğunda konuşmak isterim.
  • Sen safmısın kusura bakma ama senin gibiler oldukça benim gibiler daha rahat kız kapıyo kız seni reddetmiş seni ezmiş ezik gibi davranmış sen hala o kızdan daha güzel daha popüler kızlarla çıkıp bu sefer onu ezik durumuna düşürüp pişman olmasını sağlayarak intikam alıcağına hala kızın gözüne nasıl girebilirim düşüncesindesin.

• Bizim ülkedeki erkeklerin tek sorunu kız için gerekirse kendini köpek durumuna sokmaları (kimseye demiyorum sözüm meclisten dışarı).

Kız konusunda biraz onurlu&gururlu davransanız kendinizi ayaklar altına aldırmasanız kız milletinin zaten egosu şişmeyecek ve rahatlıkla kız bulabilecek herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Başlığı okudum ve sanırım sen açılınca kız kapandı??

• Ben bir kızdan hoşlanıp red yiyince aklımdan çıkaramıyorum diyen tipleri anlamıyorum nasıl çıkmıyor ya? Bende hoşlandım birkaç kızdan ama hiç sürekli düşündüğüm,düzenimi bozacak kadar kafaya taktığım olmadı.İraden yoksa kız mız bahane her zaman sorunların sıkıntıların olacak birşeyler seni rahatsız edecek.uğraştığına değmeyecek şeylerden vazgeçmeyi öğren önce.

• quote:

düzgün bir üslub derken nasıl yani açıklayabilir misin?

Hocam yani hakaret etmeden konusarak ezin onlari
    Kucumseyin
    Gozunuzde Degersiz olduklarini gosterin onlara

• Sırf buradaki değil, bütün erkeklerin genel sorunu bu. Herkes kızları birer tanrıça, ulaşılamaz bir parça olarak görüyor.
    Senin başına gelenler DH 'de neredeyse herkesin başına gelmiştir. Hepsinin de ortak noktası reddedildikten sonra daha da kafaya takmaları. Xgirit, sen bu kıza daha çok ulaşmaya çalıştıkça onun egosunu daha da yükselteceksin. Sen saf duygularınla yaklaşırken, o seni oyuncağa çevirmenin yollarını arayacak. Ardından senin savunma mekanizmaların devreye girecek ki bu durumdan daha fazla zarar görmeyesin. Ancak savunma mekanizmaların yüzünden geleceğindeki pek çok şey berbat olacak..
  • £XE kullanıcısına yanıt
    peki çözümün nedir? şu an @iamsonasty nin dediği gibi "inatçı" ve "umursamaz" konuşuyorum kızla.
  • Ya olum bu red yiyenler neden kaybeden olarak goruluyor yada red yemek niye bu kadar buyuk bir olay hani arkadas bir bayandan hoslandin gittin sordun dedin sende hoslaniyomusun hayir dedi bitti gitti abartmayin hayata devam edin hani en kotu olasilikda kiz seninle dalga gecmeye calisdi diyelim e zaten ole bir kizlada kim niye beraber olmak isterki takmayin eglencenize bakin

• Süründürse daha mı iyi

Teşekkür et mutluluklar dile. Bide gülümse. Bırak ne kaybettiğini anlasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Ya olum bu red yiyenler neden kaybeden olarak goruluyor yada red yemek niye bu kadar buyuk bir olay hani arkadas bir bayandan hoslandin gittin sordun dedin sende hoslaniyomusun hayir dedi bitti gitti abartmayin hayata devam edin hani en kotu olasilikda kiz seninle dalga gecmeye calisdi diyelim e zaten ole bir kizlada kim niye beraber olmak isterki takmayin eglencenize bakin

sen hiç red yemedn heralde,böyle olan oldu zaten salla gitsin deyip devam etmek insanın dogasına aykırıdır...mesela trafik kazası geçirdin sen veya bir yakının allah korusun...ne diyeceksin ? takma ya olan oldu zaten mi diyeceksin...üzülmek veya sevinmek bunlar dogal şeyler...elbette ki köü şey olunca üzülürsün,iyi şey oluncada sevinirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.