Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu yarışmayı kazanmayı Cry Wolf hakediyor. Eskiden de çok severdim bu parçayı şimdi de çok severim. Gerçekten müthiş bir şarkıyla katılmış.
  • Şarkımın adı ''Baksuze'', Türkçe'den türetilmiş kelime olan ''Bahtsız''dan gelmektedir.
  • Herkes oyları gönderiyo erkenden şarkı az olunca millet çabucak seçmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Şarkımın adı ''Baksuze'', Türkçe'den türetilmiş kelime olan ''Bahtsız''dan gelmektedir.

İki saattir kontrol etmeye çalışıyorum yanlış mı yazmışım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Şarkımın adı ''Baksuze'', Türkçe'den türetilmiş kelime olan ''Bahtsız''dan gelmektedir.

İki saattir kontrol etmeye çalışıyorum yanlış mı yazmışım diye

Ben de bilmeme rağmen bahtsız dan türediğini çok sonra öğrenmiştim baya garibime gitmişti, bu ben niye fark edemedim diye?

• Az şarkı olması çok iyi oldu... bu sınır gayet güzel 16-17 şarkı... oylama süreside gayet uygun
  • Şarkıları dinlemeye başladım.İlk 10 bitti.Şu ana kadar şarkılar arasında iyi şarkılar da var,benim müzik zevkime hiç uymayan şarkılar da var.Bakalım sonuçlar nasıl olucak
    @bavre Yorumun için teşekkürler

Bu arada yarışma sistemi hakkında bir önerim var.Biraz düşündüm de bu yarı finalde kendi grubunda bulunan kişi diğer yarı finaldeki kişiler için de puan verse ve bu oyların %50 si alınsa nasıl olur?Yani kendi grubundaki şarkılara nasıl "12 - 10 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1" veriliyorsa karşı gruba da "12 - 10 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1" vereceksin ama %50 si alınacağı için 6-5-4-3.5-3-2.5-2-1.5-1-0.5 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Şarkıları dinlemeye başladım.İlk 10 bitti.Şu ana kadar şarkılar arasında iyi şarkılar da var,benim müzik zevkime hiç uymayan şarkılar da var.Bakalım sonuçlar nasıl olucak
    @bavre Yorumun için teşekkürler

Bu arada yarışma sistemi hakkında bir önerim var.Biraz düşündüm de bu yarı finalde kendi grubunda bulunan kişi diğer yarı finaldeki kişiler için de puan verse ve bu oyların %50 si alınsa nasıl olur?Yani kendi grubundaki şarkılara nasıl "12 - 10 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1" veriliyorsa karşı gruba da "12 - 10 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1" vereceksin ama %50 si alınacağı için 6-5-4-3.5-3-2.5-2-1.5-1-0.5 olacak

Bu kadar çok oylama problemi içinde birinin kalkıp da başka yarı finale oy vermesini bekleyemem şahsen. Daha katılımcılar kendi yarı finallerine tamamen oy vermiyor bile.

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

yarışmaya katılmayanlar oy verebiliyor mu, eğer veriyor ise onlar hangi yarı finale oy verecekler, ya da ikisine de oy verebilirler mi

Şahsen bununla ilgili bi karar yok ancak fake üyeliğin ya da arkadaş kayırmanın önüne geçmek için yarışmaya katılmayanların oy kullanmasını önleyebiliriz diye düşünüyorum.

Murat Online arkadaşımıza teşekkür ediyorum. İki yarı finaldeki şarkıları playlist olarak hazırladı. Olmayan şarkıları yükledi. Yarı finallerin altlarında linklerden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 29 Kasım 2012; 0:10:52 >

• Groovershark gerçekten çok değerli bir site. Radyo özelliklerini falan çok beğenirim ama zamanım olmuyr uğraşmaya.
  • @S.Marcos

Tam anlamıyla opera denilemez ama klasik müzik denilebilir.

http://beta.eksisozluk.com/time-to-say-goodbye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*
    quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

klip puanlama yok mu

Hocam bu biraz aceleye geldi. Diğer yarışmada uygulamayı düşünüyorum. Çünkü hem video oylamasına katılmak isteyenlerin hem de hangi şarkıların video kapsamına gireceğinin belirtilmesi gerekiyor. Bunu da diğer yarışmada katılımla birlikte PM'de bildirmeler ile yapabiliriz ancak.

Evet güzel bir uygulama olacaktır bence yarışmaya daha çok eğlence katacak diye düşünüyorum umarım katılım olacaktır

• Puanlarımı gönderdim...
  • Ben de puanlarımı göndermiş bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

o zamanlar cokta tatliymis

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)

yanlis anlamayin ha

Ciddi söylüyorum,bu paylaştığın şarkı diğerlerinden kat kat daha iyi.

Bu arada,Eyüporya niye beni bu gruba koydun?Hepsi birbirinden güzel şarkılar.

Ben bunların hangi birine yüksek puan vereyim?Her şarkı sonrasında mesaj düzenliyorum ,deliriyorum.
    Her yarışma böyle olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 29 Kasım 2012; 2:56:42 >

• Oylamamı yolladım. Şarkılar gayet güzel, başarılar
  • Piiii,benim paylaştığım şarkı nokta gibi kalmış bu şarkıların yanında.

Gerçekten birine 12 versem diğerine çok büyük haksızlık,çok güzel şarkılar var.

Edit:S.Marcos'un yorumlarına tamamen katılıyorum.Puanı hakeden şarkılar kendilerini hemen belli etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 29 Kasım 2012; 3:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Son 2 yarışmada kaybolan popülist şarkılar bu yarışmada tavan mı yapmış ne? Katy Perryler,Madonnalar,Rihannalar,Katty Pery,Sting

O değilde Pitbull bile var ,

edit: Onun haricinde Styx ve Yavuz Çetin görmek beni mutlu etti.

Şarkıyı söyleyen Katy Perry diye şarkı direkt popüler mi oldu? Ben anlamıyorum bu mantığı. Kaç kişi ben atmadan önce dinlemişti burada Hackensack'i? Bir videonun izlenme sayısına bakalım. Sanki E.T. ile katılmışım Gayet de bilinmedik bir şarkı eminim çoğu kişi belki de herkes ilk defa dinliyor.

Not: Şimdi baktım bir arkadaş da Firework ile katılmış. O zaman şarkıcı ismiyle değil şarkı ismiyle bunlar çok popüler diye bahsetseniz daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 29 Kasım 2012; 6:55:29 >

• Grubumda dinlediğim tarzda, sevdiğim şarkılar var. Şimdiden çok zorlanacağımı biliyorum. AC/DC'nin geleceğini zaten biliyorduk.
    Ama yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi Styx ve Yavuz Çetin'i görmek beni de çok sevindirdi.
  • Grubumdaki şarkılar çok kaliteli gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGDuM -- 29 Kasım 2012; 10:03:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sarkimi gonderdim ama yazmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.