Şimdi Ara

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
1
Favori
9.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byabancı

Ben sarkimi gonderdim ama yazmiyor ?

İlk mesajda net bir şekilde bir tarih belirtmiştim ve bu tarihe kadar şarkıların PM ile bana gönderilmesi gerektiğini söylemiştim.

Ancak siz, Crywolf34'ün hatırlatması üzerine ona iletmiştiniz. O arkadaş yalnızca şarkısını göndermeyenlere hatırlatma yapmak istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

Son 2 yarışmada kaybolan popülist şarkılar bu yarışmada tavan mı yapmış ne? Katy Perryler,Madonnalar,Rihannalar,Katty Pery,Sting

O değilde Pitbull bile var ,

edit: Onun haricinde Styx ve Yavuz Çetin görmek beni mutlu etti.

Şarkıyı söyleyen Katy Perry diye şarkı direkt popüler mi oldu? Ben anlamıyorum bu mantığı. Kaç kişi ben atmadan önce dinlemişti burada Hackensack'i? Bir videonun izlenme sayısına bakalım. Sanki E.T. ile katılmışım Gayet de bilinmedik bir şarkı eminim çoğu kişi belki de herkes ilk defa dinliyor.

Not: Şimdi baktım bir arkadaş da Firework ile katılmış. O zaman şarkıcı ismiyle değil şarkı ismiyle bunlar çok popüler diye bahsetseniz daha iyi olurdu.

Vereceğim cevabı vermişsin. Senin şarkından haberim bile yoktu ve gayette bilmediğim bir şarkı. Ama Firework'ü bilmeyen de ölsün l. Popla hiç alakam yok ve biliyorum

• Yeni katılımcılarin bu şarkılarla katılması normal ilk yarışmalari hatırlıyorum da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da söyleyeyim 1.olma gibi bir hırsım yok. Keza öyle bir hırsım olsaydı böyle şarkıların varlığını eleştirmezdim. Çünkü benim gibi düşünüpte Pitbull'a puan vermeyecek çok arkadaş var aramızda.

Bu yarışmadan sağladığım çıkar ve aldığım en büyük zevk yeni kaliteli parçalar öğrenmek. Ben buna bitaben böyle eleştirilerde bulunuyorum.
  • quote:

Şunu da söyleyeyim 1.olma gibi bir hırsım yok. Keza öyle bir hırsım olsaydı böyle şarkıların varlığını eleştirmezdim. Çünkü benim gibi düşünüpte Pitbull'a puan vermeyecek çok arkadaş var aramızda.

Bu yarışmadan sağladığım çıkar ve aldığım en büyük zevk yeni kaliteli parçalar öğrenmek. Ben buna bitaben böyle eleştirilerde bulunuyorum.

Şarkı ismi vererek kimseyi kişisel olarak eleştirmek istemiyorum, hakkım da yok zaten. Ama çok bilindik şarkıların yarışmaya dahil edilmesi yarışmanın amacına tamamen ters düşüyor. Buradaki amacımız şarkı üstünlüğü sağlamak değil, yeni müzik grupları keşfetmek, yeni tarzlara ısınabilmek, sevdiğimiz şarkıları başkalarına duyurabilmek... Puanlama sadece işin tuzu, biberi. Bu gibi bir ortamda bir dönem hit olmuş, herkesin müzik çalarına dahil olmuş bir şarkıyı yarışmaya sokmanın, yapmak istediğimiz şeyle uzaktan yakından alakası yok. Bu durumda eleştiride bulunabilmemiz de en doğal hakkımız.

Ancak bu eleştirilen şarkılara puan verenler, katılımcı kadar amaçsız davranıyor. İlk yarışmalarda kazanan şarkılar özellikle bunu ortaya koyuyor. Temmuz'dan bu yana çok yarışma yaptık ve yeni yeni rayına oturmaya başlıyor. Bu noktada yeni katılımcıların eski davranışlarda olduğu gibi davranması da normal karşılanabilir.

Sonuç olarak bu noktada özellikle dikkatimi çeken iki isme teşekkür etmek istiyorum, James X ve A Moonwalker. James X şu ana kadar yarı final yapılan hiçbir yarışmada finale çıkamamasına rağmen katıldığı müzik türünden vazgeçmedi ve finallerde de oy kullandı. Kazanma hırsının olmadığını çoktan kanıtladı. A moonwalker ise sürekli Michael Jackson şarkılarıyla katılıyor. Ancak şu ana kadar bir tanesi dışında hiçbiri bilindik, hit yapmış şarkılardan birisi değildi. Bilinmeyen, uç köşelerde kalmış şarkıları seçiyor her defasında. Katılımcılar içerisinde bu şekilde duyarlı davranan başkaları da illaki vardır, onlara da teşekkür ediyorum yarışmanın yöneticisi olarak. Bu iki arkadaşımız sadece dikkatimi çekenlerden örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 29 Kasım 2012; 16:05:57 >

• Oylarımı yolladım. Bu arada sonuçlar açıklanınca bizim gruptan birine teşekkür edeceğim değerli bir sanatçı ile tanışmama vesile olduğu için.
  • dinledim tek tek hepsini gerçekten güzel şarkılar vardı aralarında sanırım yanlış bir şarkıyla katıldım bir daha ki yarışmaya hit olmayan bir şarkıyla katılacağım.
  • Bende puanlarımı gönderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Son 2 yarışmada kaybolan popülist şarkılar bu yarışmada tavan mı yapmış ne? Katy Perryler,Madonnalar,Rihannalar,Katty Pery,Sting

O değilde Pitbull bile var ,

edit: Onun haricinde Styx ve Yavuz Çetin görmek beni mutlu etti.

Şarkıyı söyleyen Katy Perry diye şarkı direkt popüler mi oldu? Ben anlamıyorum bu mantığı. Kaç kişi ben atmadan önce dinlemişti burada Hackensack'i? Bir videonun izlenme sayısına bakalım. Sanki E.T. ile katılmışım Gayet de bilinmedik bir şarkı eminim çoğu kişi belki de herkes ilk defa dinliyor.

Not: Şimdi baktım bir arkadaş da Firework ile katılmış. O zaman şarkıcı ismiyle değil şarkı ismiyle bunlar çok popüler diye bahsetseniz daha iyi olurdu.

Vereceğim cevabı vermişsin. Senin şarkından haberim bile yoktu ve gayette bilmediğim bir şarkı. Ama Firework'ü bilmeyen de ölsün l. Popla hiç alakam yok ve biliyorum

Tabii ki siz de haklısınız, kusura bakmayın birazcık sert çıktım sabahın köründe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 29 Kasım 2012; 17:56:18 >

• bende oylamamı yaptım yeni katılımcılar olararak yeni yeni ısınıyoruz yarışmaya.Bu yarışmada gerek konsept gerekse tarzlar hakkında en kötü açıdan deneyim sahibi olacağımıza inanıyorum
  • birinci yarı final daha bir güçlü mü olmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

birinci yarı final daha bir güçlü mü olmuş sanki.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Şunu da söyleyeyim 1.olma gibi bir hırsım yok. Keza öyle bir hırsım olsaydı böyle şarkıların varlığını eleştirmezdim. Çünkü benim gibi düşünüpte Pitbull'a puan vermeyecek çok arkadaş var aramızda.

Şarkı ismi vererek kimseyi kişisel olarak eleştirmek istemiyorum, hakkım da yok zaten. Ama çok bilindik şarkıların yarışmaya dahil edilmesi yarışmanın amacına tamamen ters düşüyor. Buradaki amacımız şarkı üstünlüğü sağlamak değil, yeni müzik grupları keşfetmek, yeni tarzlara ısınabilmek, sevdiğimiz şarkıları başkalarına duyurabilmek... Puanlama sadece işin tuzu, biberi. Bu gibi bir ortamda bir dönem hit olmuş, herkesin müzik çalarına dahil olmuş bir şarkıyı yarışmaya sokmanın, yapmak istediğimiz şeyle uzaktan yakından alakası yok. Bu durumda eleştiride bulunabilmemiz de en doğal hakkımız.

Ancak bu eleştirilen şarkılara puan verenler, katılımcı kadar amaçsız davranıyor. İlk yarışmalarda kazanan şarkılar özellikle bunu ortaya koyuyor. Temmuz'dan bu yana çok yarışma yaptık ve yeni yeni rayına oturmaya başlıyor. Bu noktada yeni katılımcıların eski davranışlarda olduğu gibi davranması da normal karşılanabilir.

Sonuç olarak bu noktada özellikle dikkatimi çeken iki isme teşekkür etmek istiyorum, James X ve A Moonwalker. James X şu ana kadar yarı final yapılan hiçbir yarışmada finale çıkamamasına rağmen katıldığı müzik türünden vazgeçmedi ve finallerde de oy kullandı. Kazanma hırsının olmadığını çoktan kanıtladı. A moonwalker ise sürekli Michael Jackson şarkılarıyla katılıyor. Ancak şu ana kadar bir tanesi dışında hiçbiri bilindik, hit yapmış şarkılardan birisi değildi. Bilinmeyen, uç köşelerde kalmış şarkıları seçiyor her defasında. Katılımcılar içerisinde bu şekilde duyarlı davranan başkaları da illaki vardır, onlara da teşekkür ediyorum yarışmanın yöneticisi olarak. Bu iki arkadaşımız sadece dikkatimi çekenlerden örnek.

Bu 'yeni şarkılar öğrenmek' kısmını bir önceki yarışmada,tartışma esnasında size soracaktım.Ama sanki tersleneceğim hissi vardı birşey yazmadım.
    Burada çok güzel bir cevap olmuş aslında bana,yarışmanın amacını çok güzel belirtmişsin.Biz söyleyince pek bir etki yaratmıyordu ama yarışmanın düzenleyici olarak sen söyleyince etki yaratmıştır umarım.
    Ve yeni katılan arkdaşların bu yazıyı baştan sona okumalarını diliyorum.

• Oylarımı ben de gönderdim. Herkese başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

birinci yarı final daha bir güçlü mü olmuş sanki.

benim şarkıma ne diyorsun acep ? en sonuncu olan you shook me all night long ac/dc
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Bu 'yeni şarkılar öğrenmek' kısmını bir önceki yarışmada,tartışma esnasında size soracaktım.Ama sanki tersleneceğim hissi vardı birşey yazmadım.
    Burada çok güzel bir cevap olmuş aslında bana,yarışmanın amacını çok güzel belirtmişsin.Biz söyleyince pek bir etki yaratmıyordu ama yarışmanın düzenleyici olarak sen söyleyince etki yaratmıştır umarım.
    Ve yeni katılan arkdaşların bu yazıyı baştan sona okumalarını diliyorum.

Aynen katılıyorum bende bilmediğim şarkılara her zaman daha yüksek puan veriyorum bu yarışma sayesinde keşfettiğim şarkılar oldu . Bu yarışmada yine pek puan almasını beklemediğim ama dinlerken eğlendiğim pek bilinmeyen bir şarkı ile katıldım renk katsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

o zamanlar cokta tatliymis

09. DH Şarkı Yarışması (Kazanan: Cry Wolf - Şarkılar 7. Sayfada)

yanlis anlamayin ha

Ciddi söylüyorum,bu paylaştığın şarkı diğerlerinden kat kat daha iyi.

Bu arada,Eyüporya niye beni bu gruba koydun?Hepsi birbirinden güzel şarkılar.

Ben bunların hangi birine yüksek puan vereyim?Her şarkı sonrasında mesaj düzenliyorum ,deliriyorum.
    Her yarışma böyle olsa keşke.

haydaa

bende yarin vericem oylari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyları gönderdim ama oylama çok zor oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Oyları gönderdim ama oylama çok zor oldu

Hocam sen neye göre oy gönderdin finaldesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baVre

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

Oyları gönderdim ama oylama çok zor oldu

Hocam sen neye göre oy gönderdin finaldesin ?

quote:

Direkt finale çıkanların içinden Arda XL birinci yarı final için, Euphoria* ikinci yarı final için oy kullanacak.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.