Şimdi Ara

0KM AVENSİS Mİ,JETTAMI,MEGANE Mİ,VECTRA MI HANGİSİNİ ALMALIYIM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZ ÖNCE JETTA VECTRA VE AVENSİS TEST SÜRÜŞÜNDEN GELDİM HEMEN AKTARAYIM DENEYİMLERİMİ JETTA 1.6 102 BH İÇİ VE BAGAJI ÇOK GENİŞ TAM AİLE ARABASI DENİLEBİLİR KALKIŞLARDA ADAMI ÖLDÜRÜYOR GİTMİYOR ANCAK 3 4 VİTESTE YAG GİBİ AKIYOR.VECTRA COMFOR 1.6 DAHA PERFORMANSLI VE JETTAYA GÖRE DAHA KONFORLU GELDİ BANA AVENSİS TAM BAKAN ARABASI:) ÇOK RAHAT ONUNDA PERFORMANSI İYİ JETTAYA GÖRE YANİ KARAR VERMEK ÇOK ZOR
  • 2006VECTRA COMFORT TEST ARACI VARDI SİYAH RENKTE 13000KMDE AZ KALSIN ONU ALICAKTIM 35000YTL BIRAKTILAR SIFIRI 42MİLYARDI ANCAK AİLEM İZİN VERMEDİ TEST ARACI DİE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 22 Kasım 2006; 18:14:17 >
  • bnce avensis en performanslı en geniş ve en baba görünümlü arabadır. 2.elleride vectraya ve jettaya göre yüksektir
  • hocam bence avensis al......
    dediklerinden bence her açıdan üstün bir araba....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

AZ ÖNCE JETTA VECTRA VE AVENSİS TEST SÜRÜŞÜNDEN GELDİM HEMEN AKTARAYIM DENEYİMLERİMİ JETTA 1.6 102 BH İÇİ VE BAGAJI ÇOK GENİŞ TAM AİLE ARABASI DENİLEBİLİR KALKIŞLARDA ADAMI ÖLDÜRÜYOR GİTMİYOR ANCAK 3 4 VİTESTE YAG GİBİ AKIYOR.VECTRA COMFOR 1.6 DAHA PERFORMANSLI VE JETTAYA GÖRE DAHA KONFORLU GELDİ BANA AVENSİS TAM BAKAN ARABASI:) ÇOK RAHAT ONUNDA PERFORMANSI İYİ JETTAYA GÖRE YANİ KARAR VERMEK ÇOK ZOR

jetta 1.6102hp motoru kalkışta kötüdür bencede 102hp çünkü.ama 1.6FSI 115hplisi kalkıştada uzun yoldada performans olarak çok iyi.
  • Bence hangi sınıf alacağına karar vermelisin önce.Mesela şehir içinde vectrayla avensis büyük gelebilir.Tercih meselesi.
    jetta 1.4 tsi da iyi olur şöyle en donanımlısından
  • yav arkadasim avensis tam makam arabasi gibi diyorsun.begenmissin zaten arabayi.
    niye dusunuyorsun o zaman.al gitsin avensis i.
    zaten sana ilk basta dedim.
    jetta ile megane yi ele.cunku avensis ve vectra bir ust sinif ve konforlu guvenlidir.
    ben avensis in dis tasarimini hic begenmiyorum.ben olsam vectra alirdim.daha oturakli ve daha karizma duruyor.
    ama avensis in tipi hosuna gittiyse bi de konforlu diyorsan begendiysen ne mutlu sana.
    cok dusunme.cok dusunursen arabasiz kalirsin.
    selam ile...
  • Arkadaş sanırım en baz modeli alacak

Avensis in baz modelinin içine hiç bindiniz mi?

Corolla ile aynı plastik kalitesinde herşey,belki daha kötü.

Bende Avensis Comfort ile Jetta Comfortline arasında kalmıştım.Hatta Avensis daha ucuzdu ama jetta aldım.

Vectra/Avensis ve Jetta arasında 5 cm fark var.Gözle görmeniz bile imkansız.
    En az para ile en çok donanımı hangi markada bulabiliyorsa bence o arabayı almalı

Vectra 4611mm
    Avensis 4645 mm
    Jetta 4554 mm
  • ya ben olsamda maddi durum eger arkadasin musaitse jetta 1.4 tsi alirdim.(comfortline)
    yada vectra nin yuksek donanimlisi 1.6 motor.
    biraz tuhaf bisey.jettanin orta donanimlisi avensis ile neredeyse ayni fiyat.anlamak guc.
    demekki jetta da hayli gelisme yasanmis...
    quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Arkadaş sanırım en baz modeli alacak

Bende Avensis Comfort ile Jetta Comfortline arasında kalmıştım.Hatta Avensis daha ucuzdu ama jetta aldım.

En az para ile en çok donanımı hangi markada bulabiliyorsa bence o arabayı almalı

Vectra 4611mm
    Avensis 4645 mm
    Jetta 4554 mm

• aslinda 1.4 tsi daha mantikli fiyatlara bakarsan
    Yeni Avensis 1.6 Elegant 48,000 YTL
    Jetta 1.4 TSI 140 hp Comfortline 47.320 ytl

ikisininde fulu sonucta

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

ya ben olsamda maddi durum eger arkadasin musaitse jetta 1.4 tsi alirdim.(comfortline)
    yada vectra nin yuksek donanimlisi 1.6 motor.
    biraz tuhaf bisey.jettanin orta donanimlisi avensis ile neredeyse ayni fiyat.anlamak guc.
    demekki jetta da hayli gelisme yasanmis...
    quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Arkadaş sanırım en baz modeli alacak

Vectra 4611mm
    Avensis 4645 mm
    Jetta 4554 mm

• @Akıncl gecikmemiş eleştirilere

niyemi 1,6 değilde 2,0 ben veriyim cevabı

çünkü her kırmızı ışıkta drag yapıyoruz

her boş yolda kapışıyoruz

otobanda 220 nin altına düşmek istemiyoıruz ya ondan

bu kadar topic açıldı hız felakettir diye ama aynı adam bile 1,6 performansının yetmediğini söylüyor

merak ediyorum o eleştiriyi yapan adam eleştirdigi arabaya binmişmidir alıntı yaptıgım arkadaş için söylemiyorum bunu

ama burda bir tezatlık var gerçekten hıza karşı olan adam 1,6 ya da karşı

şehirler zaten kalabalık trafikten millet bıkmıs usanmış 1,6 hala neyimize yetmiyor anlamış değilim dogrusu
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

su anda kullandiginiz jetta ile yani 1.6 fsi jetta ile
    1.6 passatin 1.6 avensis in 1.6 vectra nin oyle ahim sahim bi fark yok aralarinda...(performans yonunden)
    yukarda acikladim bakabilirsin.
    senin icin kullandigin yani imzandaki jetta yetiyorsa(performans yonunden) d sinifi passat ya da ne bileyim avensis te performans yonunden yetecektir.
    size kalsa herhalde tum araclar 2.0 den baslamali...
    selametle...
    quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

bence 1.6 avensis ve vectra düşünme,2.0 alabiliyosan avensis,digerleri arasından ise kesinlikle jetta 1.6 FSi

1.6 avensis de problem mi var.

ya da bu listedeki diğer 1.6 lardan kötü performans mı gösteriyor?

bana göre D sınıfındaki bir aracın hakkını veren motor 2.0 'den başlar (turboları saymıyorum) 1.6 ve D sınıfı araçları performans olarak yeterli bulmuyorum,performans bana yeter diyen tabi ki alır rahat rahat kullanır,tamamen bu benim görüşüm.

bencede d segmentindeki arabalar 2.0motor alınmalı.1.6motorlar yetmiyor.

• Avensis le Vectrayı karşılaştırıp Avensis diyenin ben

Göz var nizam var

Bu araba dayımda var ve zamanında çok pahalıydı bi ton para döküp aldı...

Vectra değilde AVensis tercih etmem için Vectraya param yetmemesi lazım.

Vectra çok daha kral bir araba, Avensis te teknoloji yok içine biniyorsun Vectra uçak gibi.

Ayrıca Avensis tede bir takım kronik sorunlar vardı bilmiyorum düzeldimi. Forumda da sorun yaşayan arkadaşlar vardı...

Herşeyi geç tipten uyduruk.Tipi zaten yeter süper olsa ne olacak tipi dandik

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Avensis le Vectrayı karşılaştırıp Avensis diyenin ben

Göz var nizam var

Bu araba dayımda var ve zamanında çok pahalıydı bi ton para döküp aldı...

Vectra değilde AVensis tercih etmem için Vectraya param yetmemesi lazım.

Vectra çok daha kral bir araba, Avensis te teknoloji yok içine biniyorsun Vectra uçak gibi.

Ayrıca Avensis tede bir takım kronik sorunlar vardı bilmiyorum düzeldimi. Forumda da sorun yaşayan arkadaşlar vardı...

Herşeyi geç tipten uyduruk.Tipi zaten yeter süper olsa ne olacak tipi dandik

Göz var nizam var denmiyor bence ona
    Zevkler ve renkler
    Bence makyajlı vectra çok kötü olmuş.
    Onun heriye her zaman makyajlı avensis i tercih ederim.

Hem de 5 sene garantili olursa tadından yenmez

• jetta...
  • öncelikle hangi segmentten bahsediyosun?
    vectra-avensis mi
    megane-jetta mı buna karar versen daha dogru olur
    çünku iki ayrı grup yani ebatlar donanım konfor ve tabiki fiyat bundan sonra ekonomik durum önemli
    bence d segmantinde vectra
    c de ise jetta selamlar
  • Emre Astra yı sattın galiba,abi saydığın arabalar içerisinde ben Vectra derim tabiki ama bir Avensisi bir Jettayı hiç incelemedim de binmedim de,ama vectra gerçekten kral bir araba çok konforlu..ama 1.6 motor alt devirlerde cansız kalıyor üst devirlerde araba canlanıyor ozamanda araba çok yakıyor.ama gerek yol tutuşu gerekse yola hakim oluşu bence bir numara çok güzel bir araç duruşuda karizmatik..ama seçeceğin arabalarda hangsini alırsan seni üzmez ama bana megane çok itici geliyor..
  • yazdıklarının hepsi aynı sınıf deil ( vectra-avensıs D , jetta , megane C segmenti araçlar..) ama bunların içinde en ideal sıralama bana göre
    1--avensis
    2--vectra
    3--jetta
    4--megane....
  • ARKADAŞLAR YARIN VECTRAYI ALMAK ÜZEREYİM ESSANTİNE MODELİ METRO GRİ NASIL SİZCE 38500FİYAT
  • vectara ve avensis üst segment biraractır ikisinden birini tercih et benim kararım vectra piyasaı daha cok avensise göre ama ben satmam bincen dersen avensis
  • jetta güzel bir tercih olur diye düşünüyorum. Ama eğer maddi durumun varsa daha doğrusu 45-50.000 ytl verebilceksen passat 1,6 al derim. Ama tabi bu seçimi yapabilmen için performanstan ödün vemen lazım... ama konforu üst seviyelerde yaşacağından eminim. Ama diyorsan bmn için performans önemli al jetta 2,0 benzinli, bak keyfine. Avensis ve vectra bnm pek hoşuma gitmiyo açıkçası. Megane yerli üretim güzel araba, ama vw daha kalite.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.