Şimdi Ara

0KM AVENSİS Mİ,JETTAMI,MEGANE Mİ,VECTRA MI HANGİSİNİ ALMALIYIM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vectra için 1.6 motor o kasayı kaldırmıyor diyorlar.hatta iki tanıdığım yani vectra sahibipleri bunu demişti.ve çok yakıyormuş haberin olsun.
  • alman arabasından şaşma ! VW & OPEL
  • Avensis kullandım.
    1,6 litre 2006 model, elegant mıdır nedir, ondan kullandım yanı full. 500-600 km şehirler arası yol yaptım. az biraz da şehir içinde kullandım.
    Özellikle frenleri çok güven veriyor insana.
    Avensiste kötüleyebileceğim bir şey yok.
    Uzun yolda sürat yaparsan çok yakar. 90 km hizda giderken dahi yüksek devir çeviriyoru motor. Şu an kalımda değil ama dikkatimi çekmişti. 130 civarı hızın üzerinde motor bağırmaya başlıyor ki bu normal aslında. 1,6 lt motorla anca bu kadar olur. Motor kesinlikle çekişten düşmüyor zaten biraz araştırısan motorun özel olarak ayarlandığını ve corolladaki 1,6 motora göre daha düşük devirlerde yüksel tork verdiğini görürsün.
    Bayagı büyük bir araba. Şehir içi kullnanım için biraz büyük. Park sorunu var, her yere sığmıyor, her yede dönmüyor...
    Düşük fiyata mercedese benzer konfor ve güvenlik istiyosan avensisi öneririm.
    Geniş, ferah, tam donanımlı bir araba. 48000 YTL fiyatı var yanılmıyorsam.
    Ama şunu belirteyim öyle bastınmı gitmez. Yığılıp kalır. Vecta için de durumun değişeceğini zannetmiyorum.
    Hangisi daha hafifise o daha atik olacaktır.
    Lüks bir arabaya hevesin varsa avensis önerebilirim.
    esp, xenon far, far yıkama, MP3, otomatik klima, 8 hava yastığı, katlanır aynalar vs vs. yok yok. totya kalitesi de malum.
    Kötü değil...
    Ama unutma ki ucuz etin yanisi olmaz....
    efendi gibi sürecesin, kimseyele kapışmadan. Kamyoncularla bile..
    Bu arada 1-2 seneye kalmaz avensis kalkacaktır, yeni kasa cikar. Makyajladıktan 2 sene kadar sonra yenisi cikiyor arabaların genelde..

Megan ve jetta daha düşük sınıf...
    İkinci elde megane daha avantajlı olacaktır.

derim ben.
    arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 11 Aralık 2006; 22:37:29 >

• Bence Alıcaksan Ya Jetta Yada Vectra Al hiç Uzatmaya gerek yok abi bu markalardan vazgeçmee..!!
  • Jetta nın avensisten aşağı kalır bir yani yok
    Jettam var comfortline almadan avensis e de bakmıştım ama iç mekanda kalite istiyorsan jetta derim
  • tabiki avensis
  • hocam avensis için bişey soyleyemeyeceğim ama vectra ve jetta deneyimim oldukca genis jetta fsı motor alırsan otomatik vites tercih etmem yakıtı resmen içiyor!! vectra da uretimden kaynaklanan hatalar vardı bitanesine rastladım araba kendi kendine stop ediyordu vectranın konforu guzel performans istersen 2.0 almanı tercih ederim araba hantal!! modifiye dudunuyosan eger jettadan sasma modifiyeye gelio!!
  • avensis ve vectra cok güsel araclar bana kalırsa ikisinden biri ama jetta alt segmant olmasına rağmen onlardan aşağı kalır yanı yok ama vectra alma ben zamanında cok cektim avensis al bence
  • biliyorum yazdıın seçenekler arasında yok ama ben focus II öneririm
  • JETTA CONFORTLİNE AL DERİM FSİ YADA TSI AL
    ESKİ TEKNOLOJI MOTOR ALMA SAKIN
    TSI 140
    FSI 115 BEYGİR
    JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA JETTA
  • birde bu vardı etti 5
  • hakkaten amaç ne merak ettim.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_11035093/tm.htm
    0KM MEGANE 1.6MI?YENİ CORSA 1.3 DİZELMİ?ACİL

ARKADAŞLAR BU İKİSİ ARASINDA KESİN ALICAM DİERLERİNDEN VAZGEÇTİM MEGANE SEDAN 1.6 BENZİNLİ EXPRESSİON MU YOKSA YENİ CORSA 1.3 DİZEL Mİ FİYATLARI İKİSİNİNDE ORTALAMA AYNI YARDIM EDİN SİZCE HANGİSİ MANTIKLI?YILDA 2DEFA ŞEHİR DIŞINA ÇIKIYORUM 4 KİŞİLİK AİLEYİZ BUARADA

Madem bunlardan vazgeçtiniz daha fazla tartışmanın anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.